Potěš u stromečku voňavým vánočním dárkem. Máme tipy!

bigstockphoto.com
Komerční článek
|
12. 12. 2016
|
Stále ještě tápeš, čím udělat svým blízkým na Vánoce radost? Pak především pro tebe máme hned několik tipů, kterými můžeš rozzářit oči komukoli z rodiny i z přátel nebo své milé polovičce. Dopřej obdarovanému potěšení z vůně a luxusu!

Možná nemáš tak úplně dokonalý přehled o tom, jakou vůni používá tvoje mamka nebo brácha, ale pokud alespoň tušíš, jaký druh vůně si oblíbili a jaký k nim opravdu sedí, nemusíš mít při výběru obavy.

Abys měla záruku, že dárky dorazí do Vánoc, vybírej si produkty skladem a eshopy, které garantují dodání dárků do Vánoc a ideálně také možnost vrácení zboží i po Vánocích. Pak se nemusíš bát vybrat parfém, třeba jen podle recenzí, protože v případě neúspěchu si může obdarovaný vyměnit dárek za něco jiného, nebo si nechá vrátit peníze.

Vánoční dárky jako šité na míru

Jestliže se nechceš střemhlav pouštět do výběru parfémů a toaletních vod, vykouzli úsměv na tváři jiným druhem kosmetiky nebo bytovou vůní. V kurzu jsou vonné svíčky Yankee Candle s úžasnými vůněmi, které navodí tu pravou vánoční atmosféru.

Tvoji maminku může potěšit třeba kombinace denního a nočního liftingového krému a micelární čisticí vody v balíčku Vichy Liftactiv Supreme, tvého taťku balíček Naturativ Men, v němž najde šampón a jemný sprchový gel. I kdyby si na kosmetiku extra nepotrpěl, tohle využije stoprocentně.

Jestli si lámeš hlavu s tím, co nadělit mladšímu sourozenci nebo jinému dítku ve svém okolí, nezoufej. Mrkni na dárkové sady pro děti, kde určitě vybereš podle věku, zájmu nebo oblíbených smyšlených postaviček.

Dárkové sady pro oblažení smyslů. Co se v nich ukrývá?

Věnovat někomu pod vánočním stromečkem parfém je dobrý nápad, pokud víš, co má dotyčný rád. Ještě lepší jsou však dárkové sady, které nabízejí možnost zahalit se do vybrané vůně „od hlavy až k patě“ nebo taky od začátku očistného procesu až do konce. Vyber si vánoční dárky v podobě vychytaných dárkových balíčků, které určitě pod stromečkem zabodují.

Miluje tvoje kamarádka Chloé? Určitě si ráda užije nejen dva kousky parfémované vody, ale i tělové mléko. Pokrytí vůní bude dokonalé a ona si užije skvělou péči o tělo. Tvého kamaráda nebo miláčka zase potěší třeba toaletní voda, deostick a balzám po holení. A třeba právě oblíbená Calvin Klein Euphoria. Výběr je v tomto případě snadný – stačí vědět, jakou vůni má dotyčný rád a které kosmetické kousky se mu nejvíce hodí.

bigstock-perfume-bottle-in-business-man-64857403.jpg

Vůně musí být součástí každého moderního muže.
bigstockphoto.com
K dokonalému modernímu muži patří vůně. Pokud to tvůj drahý neví, pouč ho!

S tímhle Ježíšek prostě zaboduje

Vymyslet báječný dárek se někdy zdá být jako nadlidský úkol, ale přitom tomu tak není. Každý člověk aspoň trochu políbený kosmetikou ocení příjemně vonící kousek do své výbavy. Vyzkoumej, kdo má jakou vůni rád a sežeň dáreček, kterým rozhodně uděláš radost!

Tagy: 
Související články