I při sportu můžeš vypadat stylově. Chce to kvalitní legíny

Utopy
Komerční článek
|
16. 02. 2022
|
Když se vydáš do fitka nebo na výběh, nechceš si na sebe brát staré tepláky a vytahané tričko. A výrobci sportovního prádla tomu dobře rozumí.

I při fyzických aktivitách totiž chceme vypadat skvěle a cítit se dobře. Střihově vyhovující a designové fitness legíny by proto neměly chybět ve tvém šatníku. Jsou stejně důležité jako kostýmek do práce nebo noční košilka. Legíny sice nejsou kalhoty, jak se tak říká, ale na sport a volný čas jsou nejlepší.

Náš tip: Vždycky sleduj poměr použitých materiálů, jako je poylester a elastan, aby byly legíny pevné, ale zároveň pěkně pružné.

V barevných legínách budeš k nepřehlédnutí

Jestli tě nudí jednobarevné, vyber si barevné legíny, v nichž zazáříš a nikdo tě nepřehlédne. Co takhle černobílý nebo červený maskáč, případně nádherný mix podzimních barev? Vsadíme se, že se jen málokdo udrží, aby ti nevysekl poklonu nejen za tvoje výkony, ale i za to, jak ti to sluší. S takovým sebevědomím se pak cvičí (skoro) samo.

Legíny jsou základ, ale chce i to další kousky

Aby ses při cvičení doma, v posilovně nebo venku cítila maximálně dobře a nic tě neomezovalo v pohybu, legíny jednoduše musíš mít. Není to ale všechno. Ideální je k nim třeba tílko, ale těžko se odolává i kvalitní sportovní podprsence, zvlášť když ti k sobě může všechno pěkně ladit. Sportovní podprsenky ti dopřejí volnost a nikde tě nebude nic tlačit. V tom jsou s legínami za jedno.

Někdo to rád tříčtvrteční

Chceš legíny na cvičení v teplejších dnech nebo máš z jiného důvodu ráda ¾ legíny? I těch se dneska vyrábí požehnaně, takže problém budeš mít spíš s tím, které si vybrat, než že bys nemohla žádné najít. A i ty můžou mít nejen technicky propracované, ale designové provedení. To, že jsou tříčtvrteční, rozhodně nesmí znamenat, že budou mít příliš nízký pas, který by ti nevyhovoval při aktivitách. Tak se rozhlížej pozorně.

Tagy: 
Související články