Pro partnera i maminku: ideální dárek k Vánocům jsou šperky a kameny!

Shutterstock
|
13. 11. 2022
|
Už si zase lámeš hlavu s tím, čím letos o Vánocích obdarovat své blízké? Dokážeš vymyslet dáreček pro jednoho, ale u druhého se ne a ne hnout z místa?

Pak pro tebe máme ideální řešení. Pojmi letos svátky zimy stylově a vyber dárky v e-shopu se šperky a kameny. Ty nejen nadělají spoustu parády, ale zároveň budou pro obdarovaného i jistou formou podpory a útěchy v těžších chvílích.

Dokonalý šperk můžeš vybírat podle vzhledu, určení a druhu. Záleží jen na tobě. Potřebuješ konkrétní tipy? I na to jsme myslely!

Pro maminku

U žen bývá výběr šperků pořádně zapeklitý, a jak jde o maminku, platí to dvojnásob. Nejdřív se zamysli, co dotyčná opravdu nosí – byla by škoda nadělit jí náušnice, když je v uších nesnese. Pokud naopak miluje přívěsky a náhrdelníky, není nad čím dlouze dumat.

Tip č. 1 – náhrdelník ze žlutého jantaru

Tenhle náhrdelník rozzáří každý den, kdy si ho maminka vezme na sebe. S barvou letního slunce to snad ani jinak nejde. Jantar podporuje pozitivní energii a zvyšuje vitalitu, což se hodí v kterémkoli věku. Náhrdelník ze žlutého jantaru se hodí i pro ty, které trápí revma, dna, kožní potíže nebo záněty.

Tip č. 2 – stříbrné náušnice s merlinitem

K čemu je ženě stovka cetek, které nemají žádný význam? Lepší je mít jen několik párů náušnic, které něco znamenají, ba dokonce něco dokážou.

Merlinit považujeme za kámen štěstí, který vyrovnává energie, podporuje věrnost a zesiluje city, navíc přivolává hojnost. Pomáhá při horečkách, má očistný vliv na ledviny a krev a dokáže toho ještě mnohem víc. Stříbrné náušnice s merlinitem proto nemůžou být krokem vedle.

_vyr_7020_od6050u_1-nausnice-z-merlinitu-a-stribra-rarita.jpg

Tyhle náušnice padnou každé ženě. Tvojí mamince obzvlášť!
sperkyakameny.cz

Pro děti

Máš ještě relativně malé děti? I pro ty se tenhle druh šperků hodí. Navíc je podpoří v jejich snažení ve škole, při kreativním tvoření i sportovním klání. V tom všem jim pomůže už dřív zmiňovaný jantar v podobě dětského náhrdelníku, který rozjasní i ten nejnáročnější den plný výzev.

_vyr_4591_ja200pd_2-detsky-nahrdelnik-z-jantaru.jpg

Šperky s drahými kameny se hodí i pro děti.
sperkyakameny.cz

Pro kamarádku/kolegyni

A jsme zpátky u žen. K Vánocům budeš chtít určitě udělat radost i kamarádce, která při tobě stále stojí, nebo kolegyni, s níž v práci tvoříš nepřekonatelný tandem.

Tip č. 1 – náhrdelník z epidotu s přívěškem ve tvaru andělského křídla

Co jiného kamarádce nebo kolegyni přát než andělskou ochranu? Zatímco o strážných andělech toho moc nevíme, buď si jistá, že náhrdelník z epidotu prokáže nemalou službu podobného ražení.

Epidot odstraňuje stres, sebelítost a dává člověku sílu líp se vypořádat s traumaty. Pomáhá uvolňovat negativní energie z těla, posiluje imunitní systém a má i skvělý vliv na kvalitu pokožky.

_vyr_6186_ed4540s_2-nahrdelnik-z-epidotu.jpg

Se strážnými anděli je to nejisté, s tímhle náhrdelníkem je ale ochrana zaručena!
sperkyakameny.cz

Tip č. 2 – náramek z černého opálu a bílých sladkovodních perel

Tenhle originální náramek je skutečná perla. Doslova. Drahý opál (tzv. Diovy slzy radosti) zvyšuje sebevědomí a sebeúctu, vnáší do života spontánnost a vyzdvihuje pozitivní emoce. Perly jsou zase symbolem čistoty a úspěchu a k tomu chrání před nebezpečím. O nádherné designové souhře ani nemluvíme!

Pro tatínka/partnera

Pánové v posledních ve zdobení svých těl už nezaostávají tolik co dřív. Frčí u nich náhrdelníky a náramky, které navíc seženeš i v párovém balíčku – tak můžete mít jeden druhého neustále u sebe.

Tip č. 1 – pánský náramek z nummitu

Nummit pomáhá svému nositeli především bojovat s negativní energií, které je kolem nás bohužel stále dost. Navíc dodává životní energii, takže je nanejvýš pravděpodobné, že nositel s pánským náramkem z nummitu příjemně ožije a bude na něj skutečně božský pohled.

_vyr_6180_nt4360ns-naramek-z-nummitu-rarita.jpg

I pánové už se v současnosti zdobí. A je to jenom dobře!
sperkyakameny.cz

Tip č. 2 – pánský náramek ze šungitu

Je tvůj tatínek nebo partner v otázce šperků konzervativní? Můžeš ho do světa drahých kamenů zasvětit nenápadným, a přesto dokonale elegantním pánským náramkem ze šungitu. Ten podtrhuje nositelovu moudrost, jeho nadhled a vytrvalost, dokáže pročistit napjatou atmosféru i zmírnit konflikty.

Na tělo působí vyloženě blahodárně – pomáhá předcházet nachlazení, pozitivně ovlivňuje činnost žaludku, žlučníku, jater, ledvin a slinivky břišní.

Všechny zmíněné šperky najdeš na webu www.sperkyakameny.cz, tak neváhej a vybírej!

Tagy: 
Související články