Horoskop na duben 2021: Raci budou v práci a Ryby v depresi

Foto: Bigstockphoto
|
25. 03. 2021
|
Už zanedlouho zaťuká na stránky kalendáře první dubnový den. Proto máš nejvyšší čas přečíst si, co tě během tohohle měsíce čeká.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani se vrhnou do dubna s vervou sobě vlastní. Poslední týdny se jim zrovna dvakrát nedařilo, proto chtějí dohnat všechno, co dřív nestihli. A dají do toho maximum. Pokud tě čekají nějaké výzvy a úřední záležitosti nebo řešení problémů v rodině, nepropadej panice! Hvězdy budou stát při tobě a s problémy pomůžou.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci budou i během dubna pořád v jednom kole. Ti, kteří makají ve stavebnictví, nebudou vědět, kam dřív skočit. Ani ostatní ale nebudou zahálet. Zaměstnavatel nebo klient na ně totiž naloží pořádnou várku povinností. Nic se ale neboj – ani ty nejobtížnější úkoly před tebou neobstojí.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci si čtvrtý měsíc roku 2021 doopravdy užijí. Čeká je totiž slavnostní událost. Vyloučený není nový přírůstek do rodiny, zásnuby, nebo dokonce stylová žádost o ruku. Pokud vedle sebe máš dlouholetého partnera, Hvězdy napovídají, že letos se ve vašem vzájemném soužití mnohé změní.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci se zaseknou v práci. A to doslova. Množství úkolů, které budou muset dennodenně odbavovat, jim nedá spát. Pokud v tomhle pracovním tempu vytrváš, zaměstnavatel to náležitě ocení. Jen si po práci dopřávej pořádnou psychohygienu a alespoň na pár hodin vypni. Nezapomínej ani na rodinu a nejbližší přátele.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi pojmou duben tak trochu duchovně. Zaměří se totiž na svůj vnitřní klid a budou dělat všechno pro to, aby je tahle podivná doba nesemlela. V posledních týdnech totiž byli jen krůček před zhroucením. Doporučujeme proto každý den alespoň hodinovou pohybovou aktivitu, relax ve vaně nebo náručí partnera a hlavně vyváženou stravu a dostatek spánku.

bigstock-confident-gardener-natural-be-409137433.jpg

Duben bude pěkně různorodý, co se hvězd týče.
Bigstockphoto
Patříš ke Lvům? Koukej odpočívat, nebo bude zle!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Na Panny toho bylo v posledních týdnech vážně dost. Rozhodnou se proto vyrazit na delší výlet do přírody nebo na své oblíbené místo, kde znovu najdou vnitřní klid a balanc, který je pro tohle znamení neuvěřitelně důležitý. Když totiž Panna není spokojená, nemůže být spokojený ani nikdo v její blízkosti.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy si projdou obdobím mírné deprese. Současná situace, nařízení a pandemie nového druhu koronaviru jim totiž v posledních měsících na optimismu nepřidala. Frustrace a nejrůznější omezení si proto vyberou svoji daň. Ještě, než se u tebe depka úplně rozjede, naordinuj si třezalku, mátový čaj a heřmánek. Nezapomínej ani na dostatek spánku!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři v dubnu doopravdy rozkvetou. Moct za to bude nejen probouzející se jarní příroda, ale i nová spřízněná duše, která se v jejich okolí objeví. Měj oči na stopkách, do cesty se ti totiž připlete člověk, kterého ze svého života jen tak nebudeš chtít pustit. A je úplně jedno, jestli to bude životní partner nebo snová přítelkyně.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou během dubna absolvovat nejedno lékařské vyšetření. Naštěstí nepůjde o nic závažného, ale prevence je zvláště v téhle době potřeba. Pár (tý)dnů před prohlídkou si proto naordinuj jarní detox, během kterého vsadíš na lehká jídla, maximum čerstvých surovin, kvalitní bílkoviny a hlavně dostatečný pitný režim.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorohy to půjde během dubna od desíti k pěti. Nic je nebude bavit, nic je na dlouho neuspokojí. Budou bez energie a elánu a ještě se o jejich duševní zdraví budou pokoušet strašáci z dřívějška. Zatni zuby a vydrž! Bude to trvat jen pár dnů a pak se zase všechno vrátí do normálu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři si v dubnu uvědomí, jak moc je pro ně důležitá rodina a nejbližší přátele. Posledních pár měsíců je totiž tak trochu zanedbávali. Naštěstí na ně jejich blízcí nezanevřeli a během prvního dubnového týdne je přesvědčí, že tady pro ně budou vždycky připravení s otevřenou náručí.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Rybám začne přerůstat tahle podivná doba a opatření s ní související přes hlavu. Izolace od rodiny a přátel se negativně podepíše na jejich psychice i pohodě. Milé Ryby, vydržte! Opravdu bude líp! Protože všechno špatné je k něčemu dobré a musí zákonitě jednou skončit. Z téhle doby pak vyjdete mnohem silnější a zocelenější! Bude to náročné, ale Hvězdy vás podrží.

Těšíš se na duben, nebo bys ses už radši viděla v jiném období? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Související články