Udělej si radost skvělou kosmetikou. Teď to jde i levněji!

www.bigstockphoto.com
Komerční článek
|
25. 09. 2017
|
Taky miluješ ten pocit, když konečně doma otevíráš nový pudr, nový make-up nebo zkoušíš nový odstín rtěnky? A to nemluvíme o parfémech! Ať už je tvou zálibou cokoli, zbystři. Radost si od teď můžeš dělat za ještě nižší ceny.

Jestli tě baví zkoušet novinky, pak jsi nejspíš už trošku otrávená z „výběru“ značek a produktů, které jsou v Česku k dispozici. Takže je na čase zabrousit do jiných vod. Nebo prostě jen do českých obchodů, kde ale není tak draho, jak sis myslela. Tedy nemusí být, když víš, jak na to. Zjisti víc a na konci článku budeš příjemně překvapená!

Kosmetika, která tě potěší hned dvakrát

Víme, jak se dostat k novým věcem, které tě potěší už jen tím, že k tobě doputují, ale taky k věcem, za jejichž nákup dostaneš nějaké ty peníze zpátky. To zní dobře, ne? Stačí se jednoduše zaregistrovat na webu Bonusway.cz a korunky se posypou z tvého účtu… Zase na tvůj účet!

Tenhle šikovný portál má totiž skvělé dohody s více než 500 e-shopy, takže když se mrkneš, které to jsou, a vstoupíš do nich právě přes web Bonusway, automaticky se ti z nákupu nějaké to procento z tvé útraty vrátí na virtuální účet u Bonusway. Právě k tomu je potřeba registrace na uvedeném webu, kde zároveň zadáš i číslo svého účtu, kam ti bude portál peníze posílat.

„Pár korun mě nezabije…“

Pomyslela sis tohle? Jasně, v první fázi ti budou naskakovat do kasičky nějaké drobné, které tě zřejmě nevytrhnou, ale na druhou stranu – bonus poroste s tvými nákupy. Nakonec si tak můžeš „zadarmo“ zajít s kámoškou na kafe, večeři nebo si zaplatit permici do fitka. A protože je služba naprosto bezplatná, ve finále na svých nákupech, které bys tak jako tak udělala, dost ušetříš. Peníze na účet dostaneš kdykoli, když naspoříš alespoň 250 korun.

Letošní Vánoce prohlašujeme za levnější!

Bonusway má v zásobě celou plejádu obchodů z nejrůznějších odvětví, my jsme si ale vzaly na paškál kosmetiku, protože ta je ženskou výsadou. A protože už podzim zaklepal na dveře, je na čase začít se poohlížet po vánočních dárcích pro své nejbližší. Jestli chceš kamarádku, maminku, sestru nebo jakoukoli jinou důležitou ženu potěšit skvělým dárkem, můžeš to letos udělat jednoduše online s pořádně pestrým výběrem a ještě ušetřit pár kaček – třeba na další dárek.

A pozor – k dispozici ti nejsou jen vybrané české e-shopy, ale i ty slovenské a další. Nechybí mezi nimi třeba světoznámý Aliexpres nebo Ebay. Pořádně nízké ceny tak mohou být ještě nižší. Kromě toho funguje Bonusway i jako sociální síť – můžeš si zde najít přátele a sledovat, co si pořídí. A třeba se inspirovat.

bigstock-teen-using-credit-card-and-lap-7081246.jpg

Bonusway ti zajistí příliv financí zpět na tvůj účet.
Letos se před Vánocemi nemusíš stresovat. Vyber dárky online a ještě získej peníze zpět!

Jaká kosmetika letos o Vánocích pofrčí?

Samozřejmě toaletní vody a parfémy, to je prostě klasika. Jestli máš na vůně odhad nebo máš s konkrétními vůněmi zkušenosti, uděláš třeba své drahé polovičce radost tou, která jí padne jako ulitá. Často používají dlouho svou oblíbenou vůni o generaci starší lidé – tví rodiče proto mohou být dalšími obdarovanými.

Spřízněným pánům můžeš vybrat třeba i pěnu po holení, nejrůznější gely na holení a podobné věci, které dozajista ocení, protože si je alespoň nebudou muset kupovat sami.

Se spřízněnými ženami se můžeš trochu víc vyřádit. Jestli nevíš, co konkrétně vybrat, vsaď třeba na svůj instinkt. Slušel by tenhle odstín pudru tvojí kamarádce? Pak máš jedinečnou šanci, jak jí to říct – prostě jí ho dej o Vánocích. Nebo máš odzkoušený make-up, který ti mockrát pochválila? Vyber odstín, který se k ní bude hodit, a máš o vánoční dárek postaráno.

Psssst, máme pro tebe ještě něco navíc…

Protože se většina koček v kosmetice i v nákupech více či méně vyžívá a my ti chceme s Bonusway udělat ještě o něco větší radost, máme pro tebe překvapení. Přejdi na Bonusway kliknutím na tento odkaz a po registraci získáš 75 Kč za svůj první nákup. To je fér, ne? Přejeme příjemné nakupování!

Související články