Divoch, nebo Pan Opatrný? aneb Muži, sex a horoskop

www.bigstockphoto.com
|
03. 08. 2020
|
Opatrně poznáváš někoho nového a hrozně tě láká zjistit, co má rád, co mu sex říká a čím ho jednou zaručeně potěšíš? Aby ne, on o tom určitě přemýšlí taky. My pro tebe ale máme šikovný souhrn, se kterým budeš o krok napřed. Tady je.

 

Tip: Pokud tě zajímá i to, jak to s tebou bude vypadat na poli lásky a erotiky konkrétně letos, přečti si letošní erotický horoskop a zjisti, jestli se můžeš těšit na žhavé chvilky či protrpíš sexuální půst.

 

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Začneme hned pěkně těžkým kalibrem. Tím totiž zrozenci Berana opravdu jsou. Bývají vášniví až živočišní, nebrání se sexu kdekoli a často je neurazí ani nabídka skupinových erotických aktivit. Zaručeně se s ním nebudeš nudit, ale na přehnanou romantiku rovnou zapomeň. Jakmile ho rozohníš, budeš s ním v bezpečí asi tak jako lahev vodky na ruské party. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Leckterému Býkovi může být i noc krátká a tvoje prosby typu „už ne“ ho moc neodradí. Pro něj totiž sex znamená základ vztahu. Jeho fantazie není tak bujná jako ta Beranova, ale na druhou stranu prostě vydrží. Radost mu uděláš orálním sexem. Vždycky.

jak vám to klape v posteli

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci zase rádi experimentují a nejradši by všechno na světě vyzkoušeli, což samozřejmě platí i v sexu. Takřka žádné místo a žádná situace pro ně nejsou tabu. Jejich doménou jsou erotické hry a konverzace na lechtivá témata. O tom, jaké to dnes večer s Blížencem bude, rozhodnou jeho momentální choutky. A taky časem přijdeš na to, kde rád čerpá inspiraci. Je to porno.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci jsou romantici. Jejich sex se jen málokdy obejde bez mazlení a řádné předehry, všemu dominuje jemnost a pozornost. Pokud toužíš po nějaké té výstřednosti a sem tam vulgaritě, u Raka s tím neuspěješ, naopak. Mohl by tě za ni poslat domů ještě posledním večerním spojem. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev je šelma a podle toho to vypadá i v posteli/na pračce/kuchyňské lince. Co chce, to si ukořistí. Ale musí jít o tebe, protože nevěru nemá rád. Lvy sice neužije na extra dlouhé akce, ale za to se nebojí zkoušet nové a nové věci, potřebují cítit vášeň a projevovat svou hravost. Aby to klapalo, potřebuje Lev také obdiv a chválu. A „bylo to dobrý“ mu fakt stačit nebude.

Kdekoli kdykoli. I to je charakteristika sexu s některými znameními.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Nenápadný technik, přesně to na Pannu sedí. Žádné velké prožívání, žádné výbuchy vášně, ale zato dokonale zvládnuté polohy, ohleduplnost a tvoje spokojenost, to všechno bude zaručeno. Panny se rády dívají na partnerčino pozadí, na to se připrav. A nedej se zmást – jakmile jednou chladnou Pannu rozehřeješ, dlouho se jí nezbavíš.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Na délce nezáleží. Tedy – Vahám nezáleží na délce prožitku, hlavně když bude stát za to. I když je pravda, že ideální zážitek tohoto rázu by měl začít něžnou předehrou a jemně pokračovat až k úplnému vrcholu. A je tu ještě jedna věc – Váhy jsou pravděpodobně tím znamením zvěrokruhu, které nejvíc touží po sexu se dvěma ženami, tak mu udělej radost, nebo si ho dobře hlídej.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vášnivost, živočišnost a žádné hranice vypovídají o Štírech mnohé. Takhle intenzivní sex si s jiným znamením neužiješ, i kdybys stokrát chtěla. Rádi zkoušejí nové polohy a techniky a na stud nemají kapacitu. U Štírů je zajímavé, že se rádi dívají – na všechno. Uvidíš, když taky otevřeš oči.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci jsou lovci. S nabídkou kvalitního sexu nepřijdou, touží spíš po kvantitě. Padá jedna kořist za druhou a každá je nakonec překvapená tím, že byla jen tou kořistí. Nebo taky tím, co všechno s ní Střelec prováděl. Na erotické masáže v jeho podání se nedá zapomenout. 

sadomaso

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh bude asi muž mnoha tváří, především teda v posteli. Rád si bude pasivně vychutnávat rozkoš, ale rád tě bude sám ovládat. Jednou bude něžný jako ještě nikdo, ale podruhé zatouží po sadomasochistických hrátkách. A taky z něj často nevypadne ani slovo. Ani před tím, ani při tom, ani po tom.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář si zakládá na splynutí těl i duší. Sex pro něj neznamená jenom fyzické uspokojení, ale stvrzení svazku (partnerského nebo manželského, to je fuk). Dostane se ti s ním spousty něžností a bude vrnět blahem, když mu věnuješ chvilku hlazení ve vlasech. Sex ale musí být akční a proměnlivý, stereotyp špatně snáší. Rád přispěje i erotickými hračkami, novými technikami a častým střídáním poloh.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou v zásadně něžní muži, ale na druhou stranu je v posteli lákají náznaky násilí. Mají taky rádi pocit, kdy je žena pokoří. Jen málokdy tě Ryba osloví tvým pravým jménem, až můžeš mít pocit, že k sexu přistupuje tak nějak neosobně. A bez zajímavosti nezůstává ani to, že hledá zkušené milenky, které si setsakramentsky věří. 

Neděs se, existují výjimky

Pěkně pány zvěrokruh zaškatulkoval, viď? Pokud teď trochu váháš, jestli si chceš toho kocourka vážně pustit k tělu, nepanikař. Z každého pravidla existuje výjimka a možná že na ni právě ty narazíš. Hlavně si to užívej!

Související články