Horoskop na 7. týden roku 2024: Lvi odhalí zrádce v okolí, Váhy potkají životního partnera

Shutterstock
|
12. 02. 2024
|
Novoluní přineslo nové naděje i začátky. Pokud tě trápily neuzavřené životní kapitoly, hvězdy napovídají, že nadcházející dny přinesou jejich vyřešení.

Sněžné novoluní neslibuje jemné sněžení, ale pořádnou vánici, během které nezůstane kámen na kameni. Pokud se tedy už delší dobu rozhoduješ k nějakému zásadnímu životnímu kroku, je nejvyšší čas ho uskutečnit!

A jak se nadcházející týden vyvine u Lvů, Kozorohů, Raků nebo Ryb? Máme pro tebe aktuální horoskop na 7. týden magického roku 2024, který se nese v duchu transformace a obrovských proměn. Na jaké změny se můžeš těšit v nadcházejících dnech?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Změna, na kterou tolik čekáš, je konečně tady! Pokud se týká partnerství, věř, že všechno jde správným směrem. I když to možná na první pohled nevypadá, tahle transformace tě v mnohém posune. Nenech se zahltit negativními myšlenkami ani pochybami. Jednoduše důvěřuj životu a záměru, který s tebou má.

Zdraví: Fyzické zdraví je stejně důležité jako to duševní. Pečuj o obojí!

Práce: Nedělej práci za kolegu, který svoje úkoly odbývá a popíjí jednu kávu za druhou.

Vztahy: Životní změna tě v mnohém posune. Máš se na co těšit!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Zpráva, která se k tobě v posledních dnech dostala, tě upřímně řečeno dost šokovala. V první chvíli jsi nevěděla, jak správně zareagovat a strach se dostavil až s pořádným zpožděním. Uvědom si, že to, co se stalo, už nijak nezměníš. Proto nemá smysl se tím trápit.

Zdraví: Ubraň se viróze, i když ji mají všichni kolem. Stačí dodržovat pár jednoduchých pravidel.

Práce: V práci se ti daří všechno, na co sáhneš! Kolegové v tobě mají obrovský vzor.

Vztahy: Tvůj partner je zároveň parťák na život a na smrt. Máte obrovské štěstí, že jste se potkali.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Poslední dobou se o tebe pokoušely různé formy úzkostí a depresivních stavů, se kterými jsi dokázala úspěšně zabojovat. Pamatuj ale, že tím nejúčinnějším způsobem, jak se zmíněného zbavit není boj, ale přijetí. Jednoduše přijmi stávající situace, dovol si prožít emoce a pak se vrať k aktivitě, která ti dělá radost a zároveň tě naplňuje.

Zdraví: Pozor na úrazy horních končetin. Mohla bys k nim přijít hodně rychle.

Práce: V práci na vás padl velký projekt, jehož dokončení půjde ruku v ruce se zajímavou odměnou.

Vztahy: Pokud jsi nezadaná, koukej kolem sebe. Láska krouží blíž, než by se mohlo zdát.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Připadáš si osamělá, bez energie a elánu? Je nejvyšší čas přestat se utápět ve vlastních myšlenkách a sebelítosti, zvednout zadek a začít konečně dělat něco, co ti pomůže zapomenout na starosti všedních dnů.

Najdi si nového koníčka nebo přátele se stejnými zájmy. Zalov v naprosto neznámých vodách nebo zkus oslovit kolegy a spolužáky, se kterými tě pojí společná minulost.

Zdraví: Trápí tě bolesti v krku? Kloktej, uvař si čaj z heřmánku a šalvěje a několikrát denně si naordinuj Priessnitzův zábal.

Práce: V práci tě čeká obrovská výzva. Pokud ji zvládneš, odměna tě nemine!

Vztahy: Jsi single? Co takhle si zkusit založit profil na internetové seznamce?

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Měj oči na stopkách a důvěřuj svojí intuici. Kolem tebe totiž krouží zrádce, který čeká na příležitost, aby mohl zaútočit. A to pomocí pomluv, které ti můžou v mnohém uškodit. Hvězdy napovídají, že oním zrádcem nemusí být kolega nebo dávný přítel. Mnohem úspěšnější budeš, pokud začneš pátrat uvnitř rodiny.

Zdraví: Bolí tě hlava a nic ti nepomáhá? Objednej se k neurologovi a zkuste to společně probrat.

Práce: Kolega tě pekelně naštve. Chvilku si budete vyjasňovat pozice.

Vztahy: Pokud se v současném vztahu necítíš dobře, měla bys přemýšlet o tom, co udělat pro to, aby se to změnilo.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Týden se u tebe ponese v pohodovém duchu. Práci odbavuješ s lehkostí a jednotlivé úkoly ti nedělají žádné větší problémy. Nebojíš se požádat o radu zkušenější nebo si říct o pomoc u kolegů, kterým bezmezně důvěřuješ. Pracujete ve vzájemné symbióze, kterou by vám ostatní mohli závidět.

Zdraví: Objevily se u tebe trávicí obtíže? Než začneš panikařit a běhat po doktorech, otestuj, jestli nesouvisí se stresem.

Práce: V práci se ti daří všechno, na co jenom sáhneš. Jen tak dál!

Vztahy: Partner by ti snesl modré z nebe. Máš obrovské štěstí, že jsi ho potkala.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Měj oči dokořán, okolo tebe totiž krouží láska! A ne jen tak ledajaká. Hvězdy napovídají, že máš během tohohle týdne obrovskou šanci potkat životního partnera. Ten tě pravděpodobně neuhrane vzhledem, ale spíš vytříbeným smyslem pro humor a autentičností, která je v tomhle podivném světě poměrně vzácná.

Zdraví: Všimla sis u sebe jistého „přeskakování“ na hrudi? Způsobené může být větší mírou stresu. Raději se ale nech vyšetřit.

Práce: Pokud jsi aktuálně nezaměstnaná, hvězdy napovídají, že od vysněné práce tě dělí už jenom krůček. Další pohovor bude osudový!

Vztahy: Nová láska pro tebe bude vzrušující. Několik dlouhých měsíců si budeš zase připadat jako puberťačka.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Čeká tě pohodový týden plný milých setkání a neuvěřitelných zážitků. Pokud tě delší dobu brzdil nutný stereotyp, tenhle týden ti všechno vynahradí. O nové zážitky se nezapomeň podělit s těmi nejbližšími. Sdílená radost je totiž dvakrát tak velká!

Zdraví: Prodělaná viróza, kterou jsi ale zvládla bez návštěvy lékaře, tě znovu ujistila, že tvoje tělo pracuje přesně tak, jak má.

Práce: Ať tě ani nenapadne „nahodit“ v práci tempo, na které jsi byla zvyklá před nemocí. Do pracovního procesu se vracej postupně a polehoučku.

Vztahy: Pokud ti někdo blízký svěří citlivé tajemství, rozhodně si ho nech pro sebe!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Máš před sebou týden plný milých setkání a zajímavých schůzek s inspirativními lidmi. Z každého setkání si odneseš spoustu zajímavých poznatků a mnoho nových kontaktů. Ty se ti budou hodit mnohem dřív, než sis myslela.

Zdraví: Pokud se ti nemoc neustále vrací, bylo by dobré navštívit lékaře a pohovořit si s ním o dalším postupu.

Práce: V práci toho máš víc, než dokážeš během týdne zvládnout. Začni delegovat, jinak se z toho zblázníš.

Vztahy: Partner potřebuje podpořit. Buď tady pro něho!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Čeká tě týden plný adrenalinu, erotiky a vášně! Pokud jsi s partnerem už nějaký ten rok, je nejvyšší čas současný vztah okořenit špetkou tajemna. Co tahle zaplatit si noc nebo víkend v zážitkových pokojích s vlastním příběhem? Nebo tě zláká spíš odvážná swingers party?

Zdraví: Po práci si naordinuj aktivní odpočinek. Hlava potřebuje vypnout!

Práce: Pokud ti současná práce víc bere, než dává, je nejvyšší čas poohlédnout se po jiné.

Vztahy: Partner má zaječí úmysly. Je nejvyšší čas na upřímný rozhovor.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Současný partnerský vztah docela skřípe. Spoustu problémů jste totiž dlouho zametali pod koberec a čekali, jestli „vyhnijí“, nebo ne. Protože se kostlivci ve skříni jen tak nerozplynou, máte poslední možnost vztah slepit. Pokud nepomůže vyložit karty na stůl a probrat všechno, co vás za ty roky tíží, půjdete od sebe.

Zdraví: Ať tě ani nenapadne snažit se přebít starosti a černé myšlenky alkoholem!

Práce: V práci to tenhle týden nebude žádná sláva. Nějak to ale do víkendu doklepeš.

Vztahy: Upřímný rozhovor bude náročný a v mnohém bolavý. Přinese ale kýžený výsledek.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Nemoc ti dává pořádně zabrat. Zatím jsi ještě nenašla nic, co by ti pomohlo se jí účinně zbavit. Pokud nezabraly léky, které ti nasadil lékař, zkus se poohlédnout po nějaké alternativně. Co takhle tradiční čínská medicína, kineziologie nebo meditace? Třeba tě východní směr zbaví potíží, se kterými si západní medicína neví rady.

Zdraví: Pokud obíháš doktory a ti stále nevědí, co ti vlastně je, s největší pravděpodobností máš co do činění s psychosomatikou.

Práce: Kolega ti pije krev. Místo toho, abys v sobě dusila vztek, zkus si s ním rázně promluvit.

Vztahy: Partner by ocenil nějaké romantické překvapení. Zapojíš fantazii?

Únor máme z větší části za sebou. Pokud už všechna tvoje novoroční předsevzetí vzala za své, je nejvyšší čas vytyčit si nové cíle! Klidně stačí naplánovat si jenom ty, které splníš do konce týdne nebo měsíce.

S každým splněným cílem se z mozku uvolní dopamin, který aktivuje dobrou náladu. A ta je v období zimních plískanic opravdu potřeba! Ale neboj, jaro už klepe na dveře a bude tady cobydup.

Autor článku: redakce

Použité zdroje:

  • astrohled.cz
  • horoskopy-online.cz
Související články