Prostřeno! z Vysočiny: Soutěžící doufá, že z výhry zaplatí elektřinu

Shutterstock
|
18. 02. 2023
|
Prostřeno! bude v dalším týdnu opět pestré. Za výhru by jedna ze soutěžících zaplatila elektřinu, druhá poslala peníze na Ukrajinu. Kdo se stane vítězem?

V pondělí uvaří dvaačtyřicetiletá Radka, která má velkou rodinu. Její tři děti jsou nicméně v pěstounské péči a společně s ní a manželem žije jenom nejmladší syn. Radka se naučila vařit kvůli svojí zesnulé mamince, které chce tímto poslat do nebe zprávu. Co by udělala s výhrou, zatím neví. Vařit bude jídla, která si ráda dává v restauraci. Jako zábavu si pro své hosty připraví odezírání ze rtů.

V úterý se k plotně postaví marketingová pracovnice Pavlína (25), která už v pořadu účinkovala v roce 2019. Jídla, která bude připravovat, jsou inspirována Itálií. Jako zábavu si připraví vyřezávání dýně. Pokud by vyhrála, z peněz by, jak doufá, zaplatila aspoň elektřinu.

Ve středu uvaří majitel bistra Adam, který tráví spoustu času v práci. Má zkušenosti s natáčením na YouTube kanál Adams Cocktails, vystupoval na Óčku a v Receptáři prima nápadů, kde míchal koktejly. Bude ostatním soutěžícím vadit, že se Adam pohybuje v gastronomii a přijde kvůli tomu o body?

Čtvrteční Prostřeno! ovládne operátorka výroby Beata (50), která je rozvedená a má tři děti. Beata má přítele, se kterým ale nežije. Pokud by soutěž vyhrála, dala by část výhry synovi a za zbytek by jela na dovolenou nebo si něco zaplatila.

Beata vezme hosty do jedné z nejstarších a nejdéle fungujících kuželkáren v Česku, kde bude servírovat taky dezert. Zaujme její menu ostatní a zvládne ještě připravit úkol týdne?

Poslední soutěžící týdne bude provozovatelka restaurace a tlumočnice Ljudmyla (41). Do Prostřena! se přihlásila, protože ho ráda sleduje a chtěla si soutěž vyzkoušet na vlastní kůži. Pokud by vyhrála, část peněz by věnovala na pomoc Ukrajině. Zbytek by pak dala do vylepšení restaurace.

Tipneš si, kdo tohle Prostřeno!, které můžeš sledovat od pondělí do pátku vždycky v 17.50 hod., vyhraje?

Zdroj

Související články