Speciální Prostřeno! ze seriálu ZOO: Kdo bude mít extra požadavky?

Shutterstock
|
24. 02. 2023
|
Během týdne tě ve speciálním Prostřeno! čeká kulinářský souboj partičky lidí, která má co do činění s úspěšným seriálem ZOO. Zvládnou připravit „sloní žrádlo“?

V pondělí se k plotně postaví Denisa Pfauserová, která by v případě výhry peníze darovala neziskové organizaci Letní dům. Denisa natáčí a hraje v divadle, občas moderuje a je dost aktivní na sociálních sítích.

Jídla, která má sama ráda, pro své spolusedící připraví s přehledem a jako zábavu zvolí hádání postav ze seriálu ZOO z lístků nalepených na čele. Kolik bodů za své snažení nakonec dostane?

V úterním Prostřeno! uvaří herečka Tereza Bílková (29), která se do soutěže přihlásila, protože chce vystoupit ze svojí komfortní zóny. Pokud by vyhrála, vybrala by si jednu maminku samoživitelku, které by finance pomohly.

Jídla, která bude v úterý vařit, si vybrala, protože jsou lehká a snad v klidu zvládnutelná bez větších nervů. Jako zábavu si připraví hudební kapelu a improvizaci. Potěší touhle zábavou ostatní?

Ve středu uvaří ředitel safari parku ve Dvoře Králové Jaroslav Haimy Hyjánek (44). Se svou manželkou cestují mezi Českem a Izraelem. Pokud by vyhrál, daruje peníze na charitu. Prostřeno! je pro něj příjemnou příležitostí, jak představit izraelskou kuchyni. Zachutná ostatních hostům? To zjistíš už ve středu!

Čtvrteční Prostřeno! bude patřit PR specialistovi Josefovi Duckému, který se stará o to, aby o seriálu ZOO všichni věděli. Pokud by v soutěži vyhrál, peníze by věnoval Safari Parku ve Dvoře Králové.

Soutěžní vegetariánské menu si vybral, protože mu chutná a chutná i jeho přátelům. Jako zábavu Josef připraví zpěv písně Máme rádi zvířata. Zaujme ostatní?

Prostřeno! v pátek uzavře herec Zdeněk Mahdal (62), který nabídku k účinkování v pořadu přijal, protože hraje v seriálu ZOO. Jídelníček sestavil z jídel, která jako jediná umí.

Jako zábavu si pro hosty připraví návštěvu dabingového studia. Nadchne hosty? A kolik si vyvaří bodů? Velké odhalení přijde už v pátek!

Tipneš si, kdo tohle Prostřeno!, které můžeš sledovat od pondělí do pátku vždycky v 17.50 hod., vyhraje?

Zdroj

Související články