Horoskop na srpen 2021: Býky čeká odpočinek, Ryby budou mít starosti

Pixabay
|
27. 07. 2021
|
Prázdniny se pomalu, ale jistě přehouply do druhé poloviny. Na co se v srpnu můžeš těšit? Hvězdy si pro tebe přichystaly výzvy i romantické zážitky. Koukni, jak si bude stát tvoje znamení.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani si srpen užijí na svatbách, oslavách a nejrůznějších sešlostech. Nutno podotknout, že ke konci měsíce už budou mít všeobecného veselí tak trochu po krk. Setkání s rodinou nebo dávnými přáteli jim ale vrátí chuť do života a víru v ryzí přátelství a rodinná pouta.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci se v srpnu vydají na zaslouženou dovolenou, kde budou moct konečně vypnout hlavu a užívat si odpočinku, po kterém jejich tělo poslední týdny hlasitě volalo. Pokud tě dovolená čeká, nech doma pracovní notebook a telefon a užij si dny volna se vším, co k tomu patří.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci budou v srpnu řešit menší neshody v rodině. Možná půjde o termín dovolené, na kterém se nebudeš moct s ostatními dohodnout, nebo třeba o lokalitu. Že bys radši k moři a vaši spíš na hory? Udělejte kompromis a spojte příjemné s užitečným!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci si během srpna užijí menší románek. Vyloučeno není, že půjde o někoho, koho jsi v minulosti už nejednou potkala. Jak se říká – stará láska nerezaví. My k tomu jenom dodáme, že „dvakrát do jedné řeky nevstoupíš“!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou v srpnu napnutí doslova jako kšandy. Čekají totiž přírůstek do rodiny. A je úplně jedno, jestli půjde o chlupatého mazlíčka, nebo vytoužené dítko. Tady je potřeba zdůraznit, že čekání se vyplatí a bude to láska na první pohled!

woman-690034_1280.jpg

Srpen? Ještě je čas na dovolenou!
Pixabay
Léto je jako stvořené pro odpočinek i zážitky. Tak jim jdi naproti!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny se po dovolené vrací nabité, plné energie, elánu a dobrých nápadů, které se rozhodnou hned v prvních srpnových dnech zúročit. Pozor ale na to, ať nepřepálíš start! V takovém případě by se totiž odpočinek minul účinkem a ty bys pěkně rychle skončila ve stavu, v jakém jsi byla těsně před dovčou. Takže pomalu, práce není zajíc a neuteče.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy si užívají léto plnými doušky a ani v jeho druhé polovině to nebude jinak. Práce jim půjde od ruky a úkoly budou odbavovat s lehkostí jim vlastní. Abys na podzim nemusela řešit zdravotní problémy, nezapomínej práci prokládat aktivním odpočinkem!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři se už nemůžou dočkat srpnové dovolené. Pomalu začínají sepisovat itinerář i plán cesty. Přitom ale musí zvládat náročné úkoly, které na ně šéf navalí. Hvězdy jim ale přejí a dodávají tolik potřebnou energii, která se projeví nejen na zářijové výplatnici.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou během srpna řešit menší finanční potíže. Pravděpodobně půjde o výdaj většího rozsahu, který nesnese odkladu. Bohužel se ale objeví v tu nejméně vhodnou chvíli – těsně před výplatou. Abys nemusela pro půjčku k rodičům nebo do banky, odkládej si peníze bokem. Budou se ti hodit nejen během srpna.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi se v práci pěkně zapotí. Vrásky na čele jim totiž bude dělat hromada náročných úkolů i nesnesitelná kolegyně. Pokud tě tahle osoba už nějaký ten pátek „točí“, je nejvyšší čas si s ní pěkně od plic promluvit. Buď věcná, slušná, ale důrazná. V některých případech je to prostě potřeba.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři stojí před životním rozhodnutím. Pravděpodobně už nějaký ten pátek žijí vedle někoho, o kom se domnívají, že bude ideálním životním partnerem. Pokud máš v hlavě myšlenky na svatbu nebo potomka, důkladně tuhle možnost zvaž a pamatuj, že takové rozhodnutí tě už bude provázet celý život.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby během srpna zažijí několik nepříjemných šoků. První se bude týkat blízké osoby, která pravděpodobně utrpí nepříjemné zranění nebo bude řešit vleklé zdravotní potíže. Druhý šok se pak bude týkat práce. Pokud na tebe padne pomyslný Černý Petr, ber ho jako příležitost a impuls najít si práci, která tě bude doopravdy bavit.

Jak se ti líbí srpnový horoskop? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2 a zdroj 3

Související články