Muž ve znamení Raka a tipy, jak ho sbalit

www.bigstockphoto.com
|
21. 08. 2018
|
A je to tady. Lítáš v tom až po uši. Podlehla jsi jeho empatii, schopnosti pomáhat druhým a vcítit se do nich nebo citlivosti, která ti tak imponuje. Muže ve znamení Raka ale nebude lehké polapit. Jak na to prozradí následující řádky.

Charakteristika znamení Raka

Málomluvný odborník, který se dokáže vcítit do problémů a pochyb svého okolí pomáhá slabším a podporuje je. Přesně ví, kde je jeho místo a očekává to samé od tebe. Může být nenapravitelný sukničkář stejně jako věrný jedinec, který by pro druhého vypustil duši.

Počítej ale s tím, že je velmi náladový a nálady rád mění. V jednu chvíli z něj bude protivný mrzout, který se záhy změní na vysmátého optimistu. Nevyčítej mu to. Je to součástí jeho přirozenosti. Když je smutný a zadumaný, máte chuť ho obejmout a zahnat jeho melancholii. Když se blýskne svým důvtipem a intuitivní myslí, hledíte na něj s posvátnou bázní. Jeho obezřelost vám imponuje. Jeho pesimismus vás bude deprimovat.

Umí být citlivý, galantní a uhlazený. Etiketa mu není cizí a ty si s ním budeš připadat doslova jako princezna, kterou chrání chrabrý rytíř. Jak už jsme řekli výše, pokud ho dokážeš zaujmout, obětuje pro tebe duši. Není pochyb o tom, že je romantický snílek, přesto však je tak rozumný a praktický, že mu nepřátelé asi za zády přezdívají „suchar“.

horoscope-644864_1280.jpg

Jací jsou Raci? Citliví a romantičtí!
Muž ve znamení Raka si tě bude k tělu pouštět pomalu. Tak vydrž.

Nepočítej s tím, že by ti hned na prvním rande odhalil nějakou tajnost. Existují věci, které o Racích nevědí ani nejlepší přátelé. A to je dobře. Rak je totiž natolik citlivý a empatický, že si připadá velice zranitelný, proto se maskuje za masky nálad a moc dobře střeží vlastní i cizí tajemství.

Jak Raka ulovit?

Ze všeho nejdůležitější je trpělivost. Obrň se hradbou trpělivosti a nenech se vyvést z míry. Pokud se Rakovi zalíbíš, bude si tě pouštět postupně k tělu. Rozhodně to ale nebude hned. Počítej s tím, že tenhle jedinec, který by se pro ostatní v určitých situacích rozdal, potřebuje být chápaný, utěšovaný, hýčkaný a obletovaný.  Tenhle model si osvojit v dětství a naprosto mu vyhovuje. Jestliže to nehodláš akceptovat, ruce pryč!

Také si dobře zapamatuj, že cesta do jeho srdce vede před plný žaludek a teplo domova. Je proto čas oprášit staré kuchařky a obléct kuchařskou zástěru. Pokud nejsi kdovíjak zručná kuchařka, pravděpodobně mu nikdy nebudeš imponovat. Doma totiž Rak rozhodně nechce sedět s kručícím žaludkem. Suchými špagetami anebo vajíčky na hniličku ho ale neukonejšíš. Tady je potřeba vystudovat vyšší dívčí.

Počítej také s tím, že máš co dočinění s tradicionalistou, který si nadevše váží své rodiny. Ta pro něj bude vždycky na prvním místě. Proto si odpusť poznámky o jeho nemožné matce anebo věčně opilém otci. Pokud tak neučiníš, řítíš se do záhuby. Jeho srdce budeš dobývat dlouho, pokud ale nebude ve vztahu šťastný, opustí jej celkem rychle. Proto buď neustále ve střehu.

Maximální počet bodů získáš, když dokážeš, že jsi spořivá, ale ne lakomá. Peníze jsou pro něj vážné téma. Má rád finanční zabezpečení. Nakupuj proto pouze kvalitní věci. Počítej také s tím, že Rak je hospodárný a neutrácí za levné věci. Zlaté pravidlo říká, že bys nikdy neměla šetřit na dárku pro něj!

Máš s Rakem osobní zkušenost? Poděl se o ni s ostatními v diskuzi pod tímto článkem.

Související články