Jak si získat a udržet muže ve znamení Panny? Návod tady

www.pixabay.com
|
01. 05. 2018
|
Vyhlídla sis kocoura a zjistila, že se narodil ve znamení Panny? Bacha na něj! Pokud s ním začneš flirtovat a slibuješ si od něj pevný vztah, pouštíš se na tenký led. Tomuhle krasavci se totiž nezalíbí jen tak někdo a sbalit ho může být pro některá znamení nadlidský úkon. Naštěstí máme ověřený návod, jak na to.

Charakteristika znamení Panna

Panny jsou velmi zásadové a vlastně neexistuje žádný rozdíl mezi tím, zda je jejím zrozencem muž, nebo žena. Jsou poctivé, velmi analytické a kritické nejen k sobě, ale také k okolí, což nemusí někteří méně sebevědomí jedinci vydýchat. Pokud tě Panna za něco kritizuje, neber to špatně. Svým způsobem k tobě chová náklonnost a chce tě přetvořit k dokonalosti, což se ale také nemusí každému zamlouvat.

Panny jsou připravené na každou situaci a neexistuje téměř nic, co by je mohlo rozhodit. Na druhou stranu stráví spoustu času analyzováním a přípravou nejrůznějších scénářů, což může ostatní odrazovat od společného života nebo romantického vztahu. Pokud se přece jen v životě Panny semele něco nečekaného, může (byť by šlo o maličkost) udělat z onoho komára velblouda. Neúspěch se v jejím životě neodpouští a tak vysoké nároky, jako má Panna sama na sebe, bude mít i na své okolí. Je to totiž perfekcionistka každým coulem a to samé očekává od svého partnera či partnerky.

Panny jsou obecně velmi zásadové a jen tak někomu a něco neodpustí. Pokud je jednou zklameš, pravděpodobně ti nabídnou druhou šanci, protože si moc dobře uvědomují, že jsme jenom lidé a i ony dělají chyby. Pokud je ale zklameš podruhé, uvidíš, kolik ohně se v nich skrývá. V takovém případě už odpuštění nečekej a připrav se na pořádně šťavnatou pomstu. Panny totiž nezapomínají a některé šrámy z jejich duše nikdy nevymizí. Moc dobře si také pamatují ty, kdo jim je způsobil.

Co platí na muže ve znamení Panny?

Panna netoleruje nějaké hurá akce. Pokud jí hned na první schůzce nabídneš strávení noci u tebe nebo u něj, přestane si tě vážit. S Pannou se musíš nejdříve spřátelit nebo ji nějakým způsobem okouzlit. Nějaké plané řečičky nebo prvoplánový flirt nefungují. Podpoř ego a sebevědomí Panny, pochval její dovednosti či práci a máš vyhráno.

Pokud se váš vztah překulil do romantického bloumání nasvícenými uličkami, buď pro Pannu tajemná a neodhaluj jí hned své nitro. Bude tak toužit tě neustále víc a víc poznávat a dobývat. Na druhou stranu ale musíš sama ukázat nějakou invenci a vybalancovat tu příšernou hranici mezi nudou a okatým flirtem.

woman-3084129_1280.jpg

Znamení Panny je zajímavé, ale ne každému může sednout.
Panny jsou perfekcionisti, s tím se budeš muset smířit.

Pozor si dávej také na svůj zevnějšek. Lesk na rty, nápadně prodloužené nehty nebo nepřirozené vlasy či řasy Pannu spíše odradí. Raději vsaď na svou přirozenou vnitřní krásu a osobní kouzlo. Jedině tak máš šanci, že k tobě Panna zahoří láskou, která je upřímná, silná a nikdy neutuchající. A tady je další kámen úrazu. Pokud se Panna doopravdy zamiluje, jen těžko původní místo vytvořené pro někoho dřívějšího nahradí nová láska.

Jak se chovat ve vztahu s Pannou?

Panna nesnáší lháře a podrazáky a má nějaký vnitřní satelit na to odhalit byť i tu nejmenší lež. Proto k ní buď nadevše upřímná, loajální a přímá. Jednej napřímo, říkej věci opravdu tak, jak si je myslíš. Panna sice geniálně čte mezi řádky, pokud tam ale najde něco, co jí nesedí, začne couvat, protože má jednoduše strach z neúspěchu a bolestného zklamání.

Pozor také na nějaké pitvání soukromého života, citů a vztahů. Pokud se Panna cítí do něčeho tlačená, pak opět začne ustupovat do pozadí. Nerada ostatním odhaluje své city, a pokud to přece jen učiní, můžeš si být jistá, že jde o vroucí a nehynoucí lásku, pro kterou je vše svaté.

Související články