10 neprůstřelných důvodů, proč je super být single

Bigstockphoto
|
15. 03. 2021
|
Vánoce se blíží mílovými kroky a ty začínáš bilancovat. Najednou ti dojde, že nejkrásnější svátky v roce strávíš sama, stejně jako minulý rok. Víš ale, že ti spousta koček závidí? Tady máš 10 důvodů, proč si k současnému stavu gratulovat!

Důvod č. 1: Co si navaříš, to si taky sníš

Žádné vyváření teplých večeří a pečení buchet po nocích! Když máš chuť na polívku z pytlíku, dáš si polívku z pytlíku. O těch hrozně nezdravých čínských nudlích a mastných fastfoodech ani nemluvě! Nečekají tě ale hloupé poznámky ani vyčítavé pohledy tchyně, která by tě nejraději sprovodila ze světa za to, že jejímu synáčkovi nevyváříš svíčkovou se šesti a uzené kolínko…

Důvod č. 2: Žádné ponožky na zemi a zvednuté prkýnko

Konečně ses zbavila těch příšerných zabijáků vztahu, které jsou symbolizovány rozházenými ponožkami po zemi a zvednutým prkénkem (mimochodem – víš, že právě zvednuté prkénko je jedním z častých důvodů, které manželé uvádějí v rozvodovém řízení?). Po příchodu domů tak nemusíš brát do rukou vysavač a minimalizovat škody, které tvůj drahý partner během dne napáchal. Ledaže bys byla sama bordelářka.

Důvod č. 3: Kontrola a výčitky? Neexistují

Jdeš s kamarádkami na party? Přeženete to s vínem a domů se rozhodně jako dáma nevracíš? Klid! Trápit tě může maximálně tak kocovina (včetně té morální). Žádné výčitky ani výslechkde jsi jako sakra tak dlouho a proč z tebe táhne jako ze sudu?“ tě ale nečekají. Není to super? Je to super!

bigstock-party-holidays-celebration-96493409.jpg

Jako single nemusíš nikomu říkat, kde jsi byla a co jsi tam dělala.
Bigstockphoto
Mejdan? Třeba každý den. A bez výčitek. Tedy pokud nezaspíš do práce...

Důvod č. 4: Flirtování povoleno!

Rozdala sis to s kolegou na vánočním večírku? Flirtuješ se spolužákem ze střední, který tě platonicky miluje? V pohodě, žádný stres! Tady máš, kočko, zelenou! Užívej si nezávazného sexu na jednu noc, popleť chlapům ve svém okolí hlavy a užívej si pocit výjimečnosti a toho, že jsi žádaná!

Důvod č. 5: Žádná tchyně, švagrové a protivná rodina

Vzpomeň si na doby, kdy jsi ještě byla zadaná, a na povinné vánoční návštěvy u jeho rodičů. Jako každý rok jsi za jejich dárky utratila majlant a to jen proto, aby sis mohla domů odnést deodorant, který „voněl“ stejně jako prateta Agáta. O nedělních obědech a přepadovkách ani nemluvě. Teď už konečně nemusíš řešit ty přiblblé dotazy typu: „Plánujete svatbu? Kdy už budete mít miminko?“

Důvod č. 6: Konečně se pořádně vyspíš

A to bez toho, aby ses musela každou noc s polštářem na uších stěhovat do obýváku na rozkládací pohovku, protože tvůj roztomilý kocourek chrápe jako banda dřevorubců v akci.

V případě dotazu „jak ses vyspala miláčku?“ se mnohým z nás otevírá kudla v kapse. A když zrovna nechrápe, potřebuje ukojit svoje touhy a vášně, a to bez ohledu na to, že celý den dáváš dohromady byt, který po návštěvě jeho neteře vypadá jako po výbuchu a ráno vstáváš do práce v pět kvůli důležité poradě.

Důvod č. 7: Žiletka má dovolenou

Pokud zrovna nezamýšlíš vyrazit na divokou party, u níž předpokládáš nějaký ten koitus, na žiletku, kterou sis ve vztahu dennodenně způsobovala řezné a bodné rány (pánové, zkuste si holit intimní místa každý den, hm?!) sedá stoletý prach. No a co?! Nějaký ten chloupek na noze přece kámoškám nevadí.

 

Důvod č. 8: Byt si zařizuješ podle sebe

Žádné debilní plakáty Star Wars v pracovně nebo gerontoidní princezna Leia ve zlatých plavkách na záchodě! Interiér si zařídíš přesně podle svého vkusu a preferencí! Miluješ porcelánové slony? Vydláždi si s nimi třeba předsíň! Nedáš dopustit na fialovou barvu? A co takhle kuchyňská linka v levandulové, hm?

Důvod č. 9: Ušetříš majlant

Nemusíš nakupovat pro dva, nemusíš na Vánoce shánět nejnovější díl Mafie ani nové „pé-es-péčko“, za které vydáš půlku svojí výplaty. Nemusíš taky nakupovat dárky pro celou jeho famílii ani sexy prádélko pro oživení postelového stereotypu. Konečně ti zbydou penízky na ty krásné lodičky, po kterých tak dlouho toužíš a tantrické masáže, které ti doporučila kolegyně v práci.

Důvod č. 10: Nemusíš brát ohled na ostatní

Že měl tvůj bývalý alergii na kočky, a tak ses musela vzdát svého chlupatého miláčka? Byl alergický na roztoče, a tak tě každý den viděl jenom s prachovkou a dezinfekcí v ruce? Nebo naopak byl alergický na pyl a čerstvé květiny ti proto zásadně nenosil? Konečně se můžeš přestat ohlížet na ostatní a pořídit si třeba celou kočičí nebo psí smečku!

Napadají tě další důvody, proč je super být single? Sem s nimi! Poděl se o ně s námi v diskuzi pod článkem!

Související články