Horoskop na říjen 2022: Raky nic nezastaví, Panny se budou učit být samy sebou

Shutterstock
|
28. 09. 2022
|
Všimla sis, jak to letí? Sotva jsme odhodili kabáty, už je můžeme zase chystat. Říjen je tu během chvilky, tak se podívej, co si pro tebe na tenhle měsíc připravily hvězdy.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berany čeká kolem úplňku, který nastane 9. října, pracovní změna – buď přijde nový kolega, nebo sami změní práci. K tomu dojde i k posílení partnerského vztahu, tedy za předpokladu, že je perspektivní. Žádostmi o ruku se to bude u zrozenců tohohle znamení hemžit.

Nov, na který dojde 25. října, s sebou přinese slušnou šanci na finanční přilepšení. Můžou to být prémie v práci, ale i schválení půjčky nebo hypotéky, případně může být ve hře i dědictví nebo aspoň jeho část.  

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Narodila ses ve znamení Býka? Pak tě v říjnu nejspíš pořádně potrápí pracovní kolektiv. Některá z kolegyň na tobě nenechá nitku suchou, aniž by měla důvod tě pošpiňovat. Nakonec se její činy ale obrátí pro ní samotné.

Uděláš nejlíp, když se budeš věnovat sama době. Zajdi si na masáž, wellness nebo podstup proceduru, kterou už dlouho plánuješ. Taky si udělejte s partnerem hezký večer bez mobilů a uvidíš, že se máš vlastně dobře.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Spousta Blíženců bude v nejistotě, jak se to v brzké době vyvine s bydlením. Někteří čekají na půjčku na rekonstrukci, jiní na hypotéku, další se jen musí přestěhovat do jiného nájmu. Nedělej si vrásky s něčím, co nezměníš. Maximálně hledej vhodný byt a zbytek už zařídí osud.

S novoluním přichází vhodná doba na to, aby ses pověnovala svému zdraví. Rozhodně nepodceňuj včasnou docházku na gyndu, a pokud máte „rodinné prokletí“, tak klidně i na mamografii před věkovou hranicí. Tahle investice za to stojí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou ve druhé třetině října úplně zářit! Energie budou mít na rozdávání a všechno, na co sáhnou, se jim bude dařit. Užij si to, ale mysli na to, že to tak nepůjde do nekonečna. Vyřeš to, na co jsi neměla sílu, především co práce týče. Je skvělý čas rozjet konečně vlastní podnikání!

Kolem novoluní, které nastane 25. října, budeš hodně řešit vznik něčeho nového – může to být právě podnikání, ale třeba i početí potomka nebo nový partnerský vztah.

Dobrá rada pro říjen? Když se ti něco bude úplně pozdávat, důvěřuj svojí intuici!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi byli v září samý úsměv a byli k nepřehlédnutí. Říjen pro ně bude znamenat útlum, ale v zásadě nepůjde o nic dramatického. Občas není od věci se stáhnout, rozjímat a užít si volný čas mimo velkou společnost.

Úplněk 9. října s sebou přináší možnost krásného začátku vášnivého vztahu! Dívej se pořádně kolem sebe, a pokud tě někdo zaujme, neboj se na něj hodit očko. On už se chytí. Když na to ale půjdete rychle, dávejte si pozor – je vysoká šance na otěhotnění, což bys nejspíš hned v začátku vztahu nechtěla.

shutterstock_736737742.jpg

Splín? Procházka prospěje, ať už v přírodě, nebo ve městě.
Shutterstock
Když ti nebude do zpěvu, vydej se ven na vzduch. Tím nemůžeš nic zkazit!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny si během října budou uvědomovat vlastní hodnoty. Dosud pro sebe samotné byly možná „jedny z mnoha“, teď už ale konečně pochopí, že jsou jedinečné. Pokud tě někdo nebere takovou, jaká jsi, jednoduše do tvé blízkosti nepatří. Není třeba se kvůli tomu snažit o velkou změnu, která by ti mimochodem stejně dlouho nevydržela.

Ke konci měsíce budeš nejspíš řešit vzdělávací kurzy nebo sama začteš do odborné literatury, která znásobí tvé vědomosti o oboru, ve kterém pracuješ. To bude jednoznačně ku prospěchu. Neboj se do sebe zainvestovat!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou, podobně jako Raci, hvězdami každé společnosti, do které přijdou. Užívej si náklonnost opačného pohlaví, a jestli jsi single, zkus z toho v případě sympatického protějšku něco vytěžit! Stejně tak se nebraň upřímnému polichocení od žen v okolí.

Celý říjen se budeš cítit skvěle a všechno ti půjde od ruky, ale taky budeš v jednom kole, a dokonce budou dny, kdy si sotva stihneš dojít na toaletu. Zvládneš to a z výsledku budeš mít dobrý pocit, ale ke konci měsíce už zařaď zpátečku, ať nepadneš vyčerpáním.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Úplněk 9. září a pár dní před ním, to je to, co ti dá v říjnu nejvíc zabrat. Řešit budeš zdraví fyzické i psychické. Nenech se tak snadno rozhodit a rozčílit každou maličkostí, na kterou si za týden ani nevzpomeneš. Zbytečně se ničíš!

Pokud letos plánuješ ještě jednu dovolenou, ujisti se, že jsi všechno zařídila tak, aby to bez tebe v práci klapalo. Pak už si jenom sbal kufry a užij si každý okamžik „mimo realitu“!

Střelec (23. 11. – 22. 12.)

Střelci budou počátkem října zadumaní a budou hodně přemýšlet i o svém vztahu k protějšku a dětem. Zároveň budou zpytovat svědomí a budou se užírat dojmem, že měli v minulosti udělat něco jinak. Netrap se tím, je to prostě minulost. Co se stalo, nemůže se odestát.

Až do novoluní 25. září, které tě vysvobodí, budeš mít pocit, že se čas najednou strašně vleče – to bude proto, že se budeš dost trápit. S novoluním se ale všechno vrátí k normálu a ty si nakonec uvědomíš, že řešit každodenní starosti vlastně není tak zlé…

Kozoroh (23. 12. – 20. 1.)

Kozorozi chytí druhý dech, tedy co se pracovního výkonu týče. V práci budou k nezastavení a budou dobře vědět, co dělají. Všem ukážou, kdo je profík ve svém oboru, kolegové budou jen žasnout. Neusni ale na vavřínech, to by byla nesmírná škoda.

Koncem měsíce se můžeš dostat do společnosti, která tě nadchne a ke které se budeš chtít přidat, ať už to bude skupinka milovníků klasické poezie, nebo zvedači činek. Dveře budeš mít otevřené dokořán, tak toho využij, připoj se a měj se blaze!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři budou mít plnou hlavu dopravního prostředku, který už nějakou dobu pravděpodobně neslouží tak, jak by měl. Není sice vhodná doba na koupi ojetiny, ale na nové auto asi nemáš a strkat peníze do toho stávajícího nemá smysl. Proto se budou tvoje myšlenky točit hlavně kolem výběru vozidla, které ufinancuješ, ale taky se na něj budeš moct spolehnout.

Dobrá zpráva je, že si budete všichni krásně rozumět doma, ať už domácnost sdílíš s partnerem, celou rodinou, rodiči, nebo třeba se spolubydlícími. Tady prostě vždycky najdeš podporu, aspoň tu psychickou, když ne finanční.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby se budou věnovat někomu z rodiny, pravděpodobně nějaké ženě, která bude potřebovat jejich pomoc. Nemocná babička nebo maminka si tvoji péči zaslouží, zvlášť pokud si uvědomuješ, že ti ji taky dávala plné náruče. Tak s chutí do toho, budeš ze sebe mít mimo jiné i skvělý pocit!

Některé Ryby budou řešit peníze, přivýdělek nebo novou pracovní smlouvu, jiné se zase budou chystat na podzimní útěk z tradičního sychrava do teplých krajů. Ať už to bude cokoli, dopadne to na výbornou!

Zdroj

Související články