Buď v plavkách za hvězdu. Vyhraj 14denní balíček diety KetoMix!

KetoMix
|
10. 06. 2020
|
Potřebuješ ještě shodit posledních pár kil, než si na sebe vezmeš plavky, nebo chceš odstartovat dlouhodobé hubnutí s cílem zbavit se větší tukové zásoby? Ať už je to jakkoli, usnadni si to – zapoj se do soutěže a vyhraj balíček KetoMix jídel na 14 dní!

Plavková sezóna se nezadržitelně blíží, ale tobě se tak nějak odhalovat nechce? Buď v klidu! S balíčkem KetoMix jídel v pohodě shodíš kila bez větší námahy, stačí si dát 5x denně dobrotu, dostatečně pít a nekazit si to čokoládou, alkoholem nebo fastfoodem.

Jak vyhrát?

Pojď na „kočičí facebookovou stránku“, dej lajk soutěžnímu příspěvku a do komentáře napiš, kolik kilogramů bys chtěla zhubnout. Soutěžíme od 12. do 19. 6. 2020 do 23.59 hod.

2020-06-10_0941.png

KetoMix je způsob, jak bez námahy zhubnout.
KetoMix

2020-06-10_0935.png

KetoMix nabízí celou řadu jídel, která ti budou chutnat.
KetoMix

Proč to s KetoMixem funguje?

Hubnutí je někdy pořádně problematické. Jakmile se ale pustíš do ketogenní diety, kterou právě KetoMix je, půjde to skoro samo. Tělo totiž bude dostávat jen málo sacharidů a díky tomu „se přepne“ do ketózy. V tomhle stavu si pak začne potřebnou energii brát z tukových zásob.

Nemusíš se bát, že budeš mít hlad nebo chutě. Ketóza je příjemný stav, při kterém nic z toho nehrozí, pokud dodržuješ stanovené tříhodinové intervaly mezi jídly. Přesvědč se o tom sama! Když ti bude tohle stravování vyhovovat, můžeš v něm pak plynule pokračovat – na webu www.ketomix.cz si snadno objednáš další baštu a s výhodnými balíčky i ušetříš.

1.jpg

Zelenina a omeleta? Klidně! S KetoMixem jen s minimem sacharidů!
KetoMix
Ke KetoMix jídlům si denně můžeš dát pořádnou porci zeleniny. A to je super!
Související články