Jahody, med a goji: rozpal svého miláčka afrodiziaky!

Shutterstock
|
23. 09. 2023
|
Je pořád unavený z práce, ale ty toužíš po nekonečné noční jízdě? Dala bys všechno za to, aby ti dal do těla jako dřív? Vsaď na afrodiziaka, která se tváří maximálně nenápadně! Patří k nim jahody, skořice, bylinky nebo dokonce čokoláda.

Je trochu ošemetné, že snad každá kultura, která světem „proběhla“, používala jako afrodiziakum něco jiného. A těžko si pak člověk vybere mezi Řeky nebo Egypťany. Některé suroviny a potraviny však přetrvávají a docela spolehlivě navnadí na vášnivé milování tebe i tvého kocourka.

Jahody

Když už jsme s nimi nakousli titulek, tak bychom je měli zmínit hned. Stejně jako ananas, i ony zaručí tělesným šťávám příjemnější chuť, takže můžeš drahouška nalákat na to, že to tentokrát bude něco naprosto výjimečného. A taky můžeš říct jemu, aby si nějakou tu jahodu dal!

Med

Dneska už asi svému milému nenamočíš jeho kopí do medu s vidinou toho, že mu ještě pěkně naroste a o zážitky nebude nouze. Tak to dělali naposledy údajně starověcí Indové. Ale! Med obsahuje pyly, které organismus povzbuzují a zvyšují v něm touhu po čem? Po orgasmu!

shutterstock_764193367.jpg

Jen drahouškovu chloubu nenamáčej do medu. To nefunguje...
Shutterstock
I slaďoučký med může pomoct!

Čokoláda

Aminokyselina fenylalanin zvyšuje množství endorfinů v těle. A téhle aminokyseliny je v čokoládě požehnaně, takže může přispět k té správné náladě na příjemný sex.

Mrkev

Kdo by to do ní řekl, kromě toho, že tvarem alespoň mírně připomíná penis. Staří Řekové se toho nebáli a dávali si ji před proslulými orgiemi, takže by to mohlo platit i na moderního kocourka. Obsahuje totiž spoustu vitamínu A, který tělu hodně prospívá. Tak šup šup schroupnout mrkvičku!

Kaviár

Těžko říct, jestli víc afrodiziakálně působí vůně a chuť samotných jeseteřích vajíček, nebo jejich cena, která je tak hříšná, že vás rozpálí, když si uvědomíte, kolik je miláček ochoten investovat do vašeho společného kvalitního sexu. A taky naopak, samozřejmě – vyzkoušej to a můžeš se drahouška i zeptat, co ho dostalo do varu. Jestli ale budeš platit ze společného účtu, tak se zeptej až po tom, protože jinak by taky nemuselo být vůbec nic.

Liči

Malé nenápadné ovoce prodávané s drsnou slupkou že by mohlo vzbuzovat v lidech vášeň? Je tomu opravdu tak! Kromě příjemné vůně totiž také připomíná na dotyk ženské pohlaví. Dej kousek drahouškovi do úst a to o tom pohlaví mu zašeptej do ucha. Pak uvidíš to rodeo!

Petrželka a aloe

Věř tomu, nebo ne – i bylinky mají mezi afrodiziaky své zastoupení. Zatímco pány rozpumpuje spíš petrželka, dámám pomůže aloe vera. Petržel nadělá spoustu parády, protože rozšiřuje cévy a ovlivňuje stažitelnost svalových vláken především u pohlavních orgánů. Aloe u nás koček zase vyvolává lepší prokrvení a tím pádem i lepší zážitky.

shutterstock_522544258.jpg

Nápoj z aloe vera z tebe možná udělá dračici!
Shutterstock
Aloe vera pomáhá třeba na popáleniny... A taky umí pěkně povzbudit!

Celer

Tahle nenápadná věc je snad tím nejlepším povzbuzovačem pro kocourky. Vysoké množství hořčíku zvyšuje potenci – dosvědčit to mohou i farmáři, kteří často samicím dávají celerovou nať a páření je pak úspěšnější, malí králíčci na sebe nenechají čekat déle, než je nutné.

Česnek

No, tohle je trochu sporné. Dát partnerovi česnek a vyzvat ho k milování, to můžeš jedině tehdy, když máš naprosto brutální rýmu nebo si dáš taky stroužek. Ale přesto – konzumací česneku si člověk zajišťuje lepší průtok krve. A ano, právě na těch potřebných místech.

Kustovnice čínská

Kustovnice čínská je u nás známá jako goji. V Číně je zase známá jako symbol mužské síly a vytrvalosti. Proč asi? Protože se podílí na zvýšení sexuální touhy!

Dejte si předkrm a pak předehru

Pokrmů, které můžeš kocourkovi naservírovat a pak se těšit z příjemných chvil v jeho těsné blízkosti, je opravdu hodně. Vyzkoušej některé z našich tipů. Nakonec určitě přijdeš na to, co zabírá nejlépe právě na tu tvou drahou polovičku.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3, zdroj 4

Autor článku: redakce

Související články