Horoskop na květen 2021: Blíženci se zastaví, Váhy budou v pokušení

Bigstockphoto
|
26. 04. 2021
|
Příroda je v rozpuku, všechno je barevnější. Květen bude pro spoustu z nás probuzením z depresivní zimy a počátku jara.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

V první polovině měsíce budou Berani řešit hlavně peníze a svou vlastní hodnotu. Finanční prosperita bude téma číslo jedna. S úplňkem, který nastane 26. května, budete dokončovat úřední záležitosti, řešit dopravní prostředek, těžkou životní situaci nebo promýšlet letošní dovolenou v zahraničí. Jestli jsi Beran, pravděpodobně tě bude doma plno – budeš chtít rekonstruovat a jinak vylepšovat svoje bydlení.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Pro Býky začíná nové období, které bude zase trvat celý rok. Přichází šance splnit životní sny, ale zároveň se nevyhnou řešení nečekaných událostí. Platí, že čím víc v následujících měsících zamakáš, tím větší úrodu sklidíš. Po úplňku (26. května) se ti uleví, protože ti odpadne hned několik starostí, které ti nedávaly spát. Nepouštěj se do hádek, nešlo by o obyčejné pročištění vzduchu, spíš by se mohla situace zhoršit, ať už jde o partnera, sousedy, přátele nebo rodinu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci měli v dubnu docela pohodu, v květnu už ale nic nepůjde tak hladce. Spousta z nich bude přemýšlet, jak v životě dál, kudy se ubírat a taky s kým. Zároveň budou chtít být vidět a slyšet, budou lačnit po obdivu. Na konci měsíce se ale přece jenom budou muset zastavit, protože se budou potýkat s nedořešenými životními událostmi a vlastní minulostí.

Už jsi četla náš horoskop na celý rok 2021? Koukni na jeho 1. díl nebo 2. díl!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou v květnu v ohromném kolotoči, ale bude jim to dělat radost. Dostanou se do společnosti lidí, mezi které chtějí patřit, navážou nové známosti, které budou do budoucna ku prospěchu. Překvapit je může něco, co se týče peněz nebo majetku. Po úplňku (26. května) si jako Rak dávej pozor na svou psychiku. Odpočívej, relaxuj, sportuj a nenech se strhnout stresem.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi během dubna odpočívali a v květnu to zase rozjedou svým typickým způsobem. Na prvním místě bude práce a kariéra, hodně budou přemýšlet o postupu výš a o zvýšení odměny za svou práci. Může se stát, že jako Lev skončíš v práci – dáš výpověď nebo přestaneš pracovat pro některého ze svých klientů. Každopádně ti to prospěje, sama jsi asi cítila, že ti to víc bere, než dává.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny se budou vzdělávat a nejspíš je čeká i cesta na úřad. Některé z nich budou plánovat vytouženou dovolenou v cizině. V pohodě jako Panna budeš, když se nenecháš rozhodit nečekanou situací. Kolem úplňku (26. května) budeš řešit bydlení, jeho zušlechťování nebo stěhování. Do konce května bys měla stihnout, co opravdu musí být hotové, protože v červnu se ti moc dařit nebude nebo všechno půjde tak nějak ztuha.

pexels-pixabay-371433.jpg

Už víš, na co se v květnu připravit?
Pexels
Panny budou v květnu zahlceny povinnostmi, i tak si ale stihnou užít přírody!

Váhy (23. 9. – 24. 10.)

Narodila ses ve znamení Vah a máš hlavu „v pejru“ z financí, půjček nebo hypotéky? V květnu to budeš hodně řešit a možná nějakým rozhodnutím překvapíš sebe samu. Další oblastí, které si budeš hodně všímat, je sexualita. Váhy budou chtít plodit nebo zahýbat! Ke konci měsíce si dávej pozor na pokuty za přestupky v dopravě. Takové překročení rychlosti se vůbec nemusí vyplatit.

Štír (25. 10. – 22. 11.)

Štíři by se měli pořádně dívat kolem sebe. V jejich okolí se totiž pohybuje někdo, kdo by pro ně mohl být významným životním nebo pracovním partnerem. Jakékoli dohody a smlouvy o penězích a majetku teď mají potenciál, můžou pro tebe být opravdu výhodné, jen nepodceňuj jejich prostudování. Pravděpodobně už přemýšlíš, jestli se ti v létě podaří prchnout na dovolenou. Hvězdy ale zatím ne a ne říct, co bude.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou v květnu trošku zápasit se zdravím. Může je jen trápit silnější projev alergie, ale vyloučená není ani infekce a u holek vaginální nepohoda. V období úplňku (26. května) se možná rozloučíš s někým, koho jsi chtěla mít ve svém životě už napořád – jestli to bude partner, kamarádka nebo kolega, to zatím nikdo neví. Jisté ale je, že časem se přes to jistojistě přeneseš.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi si duben víceméně protrpěli, nic se jim moc nedařilo a ve vztazích to byl jeden velký horor. Květen se bude naštěstí linout v úplně jiném duchu. Většina zrozenců tohoto znamení se poučila ze svých chyb a rozhodnou se neodkládat na později nic, co můžou vyřešit hned. Dobrou zprávou je, že pokud toužíš po dětech, květen bude ideální pro jejich plození. Úspěch na sebe nenechá dlouho čekat!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Bydlení, domov. O to se budou Vodnáři v květnu starat nejvíc. Můžou se dokonce stěhovat nebo zahájit rozsáhlou rekonstrukci. A otřesy se dají očekávat i v kariéře, ale jen směrem k lepšímu! Ještě do konce měsíce udělají čistku mezi kamarády, protože se ukáže, že ne každý v jejich okolí je skutečný přítel. V každém případě dávej pozor nejen na svou duši, ale i tělo. Poslouchej jeho signály a v případě potížích neodkládej návštěvu lékaře.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby budou řešit automobil a vzdělávání v autoškole, ale taky svou kreativitu, která jako by poslední dobou neznala hranice. Když se rozhodneš tvořit, budou mít výsledky tvého snažení opravdu úspěch, a to nejen mezi rodinnými příslušníky a přáteli, ale i mezi širokou veřejností. Stačí jen zjistit, v čem je tvůj potenciál!

Těšíš se na květen? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Související články