Kočkou ve světě manikúry: Tyto barvy musíte v létě vyzkoušet!

Komerční článek
|
28. 06. 2019
|
Pokud jde o péči o nehty, není lepšího rádce než kočky. Vždyť kdo jiný věnuje svým drápkům tolik času a lásky? Dokonalé, dlouhé, hladké, pevné, lesklé, jednoduše vždy připravené dělat parádu, ať už jste kdekoliv. Jak si ozdobit manikúru pro blížící se léto? Poradí vám kočka NANI!

Léto je obdobím relaxu stejně jako dobrodružství. Studentům nastávají prázdniny a ostatní si vybírají zaslouženou dovolenou. Zatímco v zimě jste rády zalezlé doma pod dekou s čajem v ruce a nemusíte se i pár dní starat o rozcuchané vlasy nebo neoholené nohy - v případě nouze totiž vše schováme pod vrstvu oblečení - v létě je třeba se okolí pořádně ukázat. A to se vším všudy!

4.jpg

Celé tělo hedvábně hladké, vlasy krásně nadýchané, make-up v harmonii s tónem opálené pleti. A samozřejmě krásně upravené nehty, ty k dokonalosti nesmí chybět. Jaké barvy v módě i manikúře si žádá blížící se horké období? S tím vám poradí roztomilý chlupatý maskot obchodu s nehtovou kosmetikou NaniNails - kočička NANI!

kocka_nani_-_tip_kocky_nani.png

Barvy slunce: Od neonu přes hořčici až po svůdnou rudou

První vlna horka a letního slunce je vždy vítaná a většina z nás se jí už nemůže dočkat. Jen si představte ty barvy od žhnoucích paprsků přes odstíny hořčicové, oranžové až do rudé, která zaplaví oblohu při večerním západu slunce. Všechny jsou výrazné, nabité energií, optimismem a nehty spolehlivě rozzáří a vám zlepší náladu v ty dny, kdy bude venku od rána do noci pršet.

3.jpg

Tip kočky NANI: Manikúra, která vydrží krásná, zářivá a výrazná i dva nebo tři týdny nemusí být vždy jen ze salónu. Divila bych se, kdybyste ještě neslyšely o gel lacích. Není divu, že se po nich všechny kočky mohou téměř utlouct. Během chvíle si doma vytvoříte manikúru, která vydrží klidně i celou dovolenou u moře. A to se vyplatí!

5.jpg

Zchlaďte se v přírodě

6.jpg

Slunce je někdy v létě až příliš. Zvlášť když už vás po prvním žhavém měsíci přejde počáteční prázdninový entuziazmus, a tak hledáte stín i chládek v přírodě nebo u vody. Přejděte z oranžové na olivovou zelenou a hlubinnou modrou. Tyto barvy v sobě stále nesou spoustu energie, ale přitom působí chladivým a uklidňujícím dojmem. Gel laky Forest Dream jsou pro takové chvíle jasnou volbou.

Jen růžová to může být

7.jpg

S koncem léta ozdobte drápky jemnou, přirozenou růžovou. Bude to příjemné odlehčení po tak výrazných barvách, ale zároveň dostatečně stylové. S vaší krásně opálenou kůží si bude navíc parádně rozumět. Celé léto je ideálním obdobím pro pořádání svateb. Plánujete se samy nějaké zúčastnit? S růžovou máte navíc jistotu, že vám nehty půjdou skvěle ruku v ruce se všemi „semi formal“ šaty. A kdo ví, pokud jste stále single, třeba právě díky svému sexy vytříbenému vkusu ulovíte na svatebním večírku nějakého kocoura!

Související články