Horoskop na červenec 2022: Blíženci vyloží esa na stůl, Střelci poladí svůj životní styl

Bigstockphoto
|
28. 06. 2022
|
Léto je tu, zanedlouho začnou i prázdniny a ty jsi určitě zvědavá, co na tebe v následujících horkých dnech čeká. V tom případě jsi na správném místě!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani budou v první části měsíce řešit hlavně svoje vztahy s matkou, sestrou, babičkou nebo jinou ženou rodu. Jestli půjde o příjemnou, nebo nepříjemnou záležitost, se bohužel zatím neví. Při řešení situace zkus nejít hlavou proti zdi, ničemu by to nepomohlo.

Od úplňku, který nastane 13. července, budeš mít pocit, že cokoli se kolem tebe děje, nedokážeš ovlivnit. Důvěřuj ale procesu, všechno bude v pořádku. Změny můžou nastat v pracovní rovině. Jdi si za svým, ale s pokorou a snahou o kompromis!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býky čekají v červenci cesty – může jít o pracovní cestování, ale i to volnočasové. Jestli plánuješ dovolenou, nic ti ji nezhatí a nic tě nezastaví. Ještě než na ni ale vyrazíš, možná bude potřeba dořešit pár věcí v práci. Neodkládej to, ať odjedeš s čistým štítem.

To, čím ses zabývala letos v lednu, se ti ještě vrátí k dořešení. Nemusíš se ale obávat velkých zvratů a komplikací. Nejspíš si prožiješ hektické období, ale když si dáš aspoň pár dní volna, všechno se ustálí jak v reálu, tak ve tvojí hlavě.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Možná to bude stát trochu úsilí, ale toho později litovat nebudeš. Když teď vysázíš esa na stůl, můžeš se v práci dočkat pěkné odměny a pak i zvýšení mzdy. Podnikatelé se nemusejí bát zvýšit ceny za svoje služby nebo produkty. Tak do toho, doba i tvoje šikovnost si to žádají!

Ve druhé polovině měsíce hrozí, že se setkáš s pomluvami, a to jak ostatních, tak i o tvojí osobě. Dozvíš se, že někdo, do koho bys to neřekla, o tobě roznáší bezkonkurečně hnusné lži. Víš, co bude nejlepší? Dotyčného s tímhle faktem konfrontovat. Pak dá pokoj spíš, než kdybys mlčela.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rakům se v první polovině července bude zdát, že musejí řešit milión věcí naráz. A ono to nebude jen zdání. Sesype se víc věcí najednou, jako třeba auto, rozbitá lednička i zdraví někoho blízkého. Ať už půjde o cokoli, dej přednost vždycky tomu, co je ti nejbližší. To ti nemůže nikdo vyčítat, i kdyby chtěl.

Od 18. července budeš zářit a všichni ve tvé blízkosti pocítí tvůj příval energie. Nebude ti dělat problém žádná komunikace, a tak si možná přijdeš i na lepší peníze v práci nebo se dostaví nabídka, která se neodmítá.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou hodně přemýšlet o tom, co se jim v posledních měsících (ne)povedlo. Na přetřes přijdou vztahy v rodině i mezi kolegy a řešit budou i bydlení, domov. Co si budeme povídat, bude to dost psychicky náročné, tak se nezapomeň starat o sebe a svoji duševní pohodu. On takový syndrom vyhoření nemusí přijít jen k tomu, kdo usilovně pracuje, ale k tomu, kdo má na hrbu v domácnosti úplně všechno.

Pro druhou polovinu července bude platit, že do čehokoli se pustíš, to se ti povede. Bude to chtít zamakat na plné obrátky, ale následná sklizeň úspěchů bude stát za to. Může se taky stát, že se dozvíš něco, co mělo zůstat skryto. Nalož s tím podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.

bigstock-holiday-travel-people-tourism-451353515.jpg

Léto je tu a s ním i krásné dny plné tepla a sluníčka!
Bigstockphoto
Jestli tě v brzké době čeká dovolená, pořádně ji naplánuj a užij si ji!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pannám přihraje osud do života někoho nového. Neseď doma, když máš příležitost vyrazit někam mezi lidi, protože tam můžeš potkat někoho, kdo ti více či méně změní život – co kdyby to byla tvoje spřízněná duše nebo vhodný partner pro podnikání? Každopádně ti tahle změna udělá velkou radost!

Úplněk 13. července se bude točit kolem rodiny a dětí. Jestli už je máš, možná přehodnotíš jejich výchovu. Pokud je nemáš, můžeš na tom s partnerem zapracovat. A jestli je nechceš, možná přijde vhodná příležitost, jak šetrně oznámit rodičům, že vnoučátko rozhodně očekávat nemají. Žij svůj život tak, jak ty chceš. Ne jak chtějí ostatní!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou po červnovém novoluní řešit kariéru. U většina z nich je totiž slibně rozjetá, jenom zbývá dotáhnout do konce formality a můžeš se pustit do báječně placené práce. Neboj se připomenout se těm, kteří ji sami navrhli. Pak už to půjde jako po másle.

Ve druhé polovině července budou Váhy řešit hlavně domov, bydlení, jeho úroveň a zlepšování. Můžou se dokonce stěhovat, hvězdy naznačují, že bude ve hře nová smlouva. Ta ale může být mimochodem i pracovní.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři budou hned zkraje měsíce intenzivně řešit dovolenou a peníze. A možná to dokonce bude i souviset, protože každé volno je potřeba zafinancovat, ať už jde o samotnou cestu, nebo o ušlé zisky. Zároveň je budou lákat veškeré finanční machinace, jako hypotéka nebo úvěr na bydlení.

Ještě při úplňku 13. červencese  budeš maximálně věnovat práci, ale pak se tohle téma až do konce měsíce odmlčí. Do té doby si na maximum užij volné dny, ze kterých by ses měla vrátit psychicky odpočatá. Budeš to potřebovat na další zápřah!

Střelec (23. 11. – 22. 12.)

Střelci se budou mít co ohánět, hlavně co se bude týkat řešení financí. Půjde hlavně o peníze, které bys chtěla investovat do svojí domácnosti. Pokud si budeš chtít půjčit, předem to dobře prober s poradcem, aby ses nedostala do potíží.

Ve druhé polovině měsíce dávej pozor na svoje zdraví. Hrozí ti nachlazení, horečky i nepříjemné infekce. Základem je nekoupat se „všude“! Od věci nebude ani zamyslet se nad životosprávou a dodat do ní vitamíny, minerály, vlákninu a antioxidanty, které taky dokážou dost věcí. Tak do toho!

Kozoroh (23. 12. – 20. 1.)

Kozorozi budou mít chvíli dojem, že potkali někoho, kdo do jejich života směřoval tak dlouho, až do něj konečně došel. Bohužel ale nebude mít dostatečně vyřešenou minulost, takže z toho hrozí spíš mrzutosti. Dej tomu čas, na nic netlač. Ono se to vyvrbí v okamžiku, na který to osud naplánoval!

Během vytoužené dovolené si dávej pozor na osobní věci, zvlášť tam, kde se bude pohybovat hodně lidí, ať nemáš dny volna zkažené. Dny před úplňkem, který je 13. července, se věnuj sama sobě a svému zdraví. Tělo ti za to poděkuje.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři nastoupí na cestu k lepšímu životu. Začne to ale tím, že si budou hlídat stravu a dostatečný pohyb, stejně tak kvalitní spánek a pitný režim. To, jak se cítíš fyzicky i psychicky, do značné míry ovlivňuje právě to, jak dbáš na tyhle elementární věci.

Úplněk 13. července s sebou přinese zklidnění a popřemýšlení o tom, kam v životě směřuješ. Nebraň se tomu, je fajn si jednou za čas utřídit myšlenky. Tohle období může trvat až do poloviny srpna. Když tě bude moc psychicky tížit, neboj se požádat o pomoc odborníka.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby začnou v červenci tvořit něco nového – bude to buď něco velkolepého pracovního, nebo klidně můžou počít potomka. Pokud se tomu druhému chceš vyhnout, dej si při pohlavním styku dobrý pozor!

Úplněk 13. července trošku přerovná vztahy mezi tvými přáteli. Možná budeš mít najednou blíž k někomu jinému než ke své dosud nejbližší kamarádce. To je ale normální, tak se toho neboj. Hvězdy jinak hlásí klid.

Zdroj

Související články