Co udělat, aby se ti peníze kutálely zpět do peněženky

Komerční článek
|
01. 06. 2017
|
Taky ti přijde, že dnes a denně jsou tvoje těžce vydělané peníze jen „vysávány“ pryč z peněženky a účtů? Určitě by ses radovala, kdyby se po vydařeném nákupu ještě navíc nějaké ty korunky vrátily zpátky. Nemusíš o tom jen snít, stačí objevit cashback nakupování a proniknout do jeho tajů. Peníze zpět z různých internetových nákupů se ti budou utěšeně hromadit díky cashback portálu Plná Peněženka.

Jak to vše funguje? Je to více než jednoduché! Stačí se na PlnáPeněženka.cz zaregistrovat. Potřebovat budeš jen pár základních údajů, především e-mailovou adresu a dobře zapamatovatelné heslo. Po úspěšné registraci se přihlásíš do svého uživatelského účtu a můžeš začít vesele nakupovat!

Ze stránky můžeš vstoupit do kteréhokoliv spolupracujícího e-shopu, kterých je více než 400! Vybírat můžeš z e-shopů, jako je Aliexpress.com, Booking.com, Mall.cz, Damejidlo.cz, Kasa.cz a mnoha dalších. U každého e-shopu získáš určité procento z nákupu zpět, a to až do výše 15 %, tyto peníze se ti budou hromadit na tvém účtu u Plné Peněženky. Převést na svůj běžný účet si je můžeš kdykoli, třeba i jednu korunu. A nyní dokonce obdržíš vstupní bonus 50 Kč, jen tak, jako milé poděkování. Celá služba je samozřejmě úplně zdarma.

jana.png

Díky Plné peněžence se ti vrátí utracené peníze zpátky - aspoň některé.
Je to jednoduché a budeš z toho mít radost!

Plná Peněženka rozdává peníze zpátky z nákupů již více než 300 000 spokojeným uživatelům! Přidejte se k nim, na některých e-shopech určitě již nakupuješ, tak proč nezískat něco navíc? Z nabídky e-shopů si vybere každý, ať už tě ve světě online nákupů láká cokoliv.

Zástupcem světa módy je například Bonprix, který nabízí 4,5 % z nákupů zpět. Oblečení především, ale i botky, doplňky, věci do domácnosti… Zkrátka ráj módy pro celou rodinu. Věci, které jsou právě in, zde najdeš za příjemné ceny, s podrobným popisem, fotografiemi i recenzemi od ostatních nakupujících.

Máš ráda kosmetiku a parfémy? Tak to určitě ráda nakupuješ na Notino. Muži se zde možná ztratí, ale pro něžnější pohlaví je tu spousta nezbytností i zbytečností pro radost. Produkty pro péči o tělo, pleť, vlasy, zuby, nehty a spoustu dalších produktů od mnoha značek najdeš na jednom místě a navíc při prokliknutí z Plné Peněženky s až 5% cashbackem.

Kvalitně se stravovat tvoří základ zdraví. V obchůdku Countrylife určitě nebudeš mít problém zásobit se zdravou výživou a doplňky. A rozhodně zde neplatí, že co je zdravé, není dobré, a navíc je to drahé. Přesvědč se sama. Z vašeho nákupu navíc získáš 5% cashback.

Ráda bys vyzkoušela, jak vám cashback nakupování bude vyhovovat? Tak vzhůru na registraci! Nic tě to nebude stát, pouze pár minut času. A pak můžeš hned začít s výběrem věcí v e-shopech. 

Související články