TOP 5 seriálů, které ti pomůžou od valentýnské depky

bigstockphoto.com
|
12. 02. 2021
|
Kamarádky ti popisují své valentýnské plány, zatímco ty budeš slavit maximálně s lahví vína? Pusť to z hlavy a vyber si jeden ze seriálových tipů, které ti zaručeně zvednou náladu!

Why Women Kill

Chlapi jsou občas na zabití. To ví i domácí puťka Beth, extravagantní Simone a feministka Taylor. Rozděluje je nejen odlišná povaha, ale taky období, ve kterém žijí. V seriálu totiž sledujeme tři dějové linie, konzervativní 60. léta, divoké osmdesátky a současnost. Co však hlavní hrdinky spojuje, je to, že by někdy své manžely nejradši zaškrtily. Jak to ale nakonec dopadne? Za nás jeden z nejlepších seriálů posledních let, který spojuje humor, romantiku a detektivní prvky. Výhodou je taky pouhých 10 epizod, které utečou jako nic.

ČSFD: 88%

1.png

Deset epizod uteče jako nic!
E! Online

Ajťáci (IT Crowd)

Která z nás se někdy necítila jako Jen, mladá personální manažerka, která zjistí, že práce jejich snů je ve skutečnosti dohlížet na Roye a Mosse, dva ajťáky, kteří jsou… Jako typičtí ajťáci. Moss a Roy žijí ve vlastním světě jedniček a nul, zatímco Jen nemá o programovacích jazycích ani ponětí. Může tato bizarní partička fungovat? Skvělý seriál, u kterého budeš brečet smíchy. Třešničkou na dortu jsou Jeniny pokusy o rande s pofiderními muži všeho druhu.

ČSFD: 88%

2.png

Pokud se chceš pobavit na téma "ajťáci", pusť si tenhle seroš!
Pop Verse

Sex ve městě (Sex and the City)

Kdo by nemiloval Sex ve městě. Čtyři newyorské kamarádky, spisovatelka Carrie, romantická idealistka Charlotte, zásadová právnička Miranda a divoška Samantha prochází při hledání svého pana Božského dlouhou a složitou cestu. Legendární seriál plný módy, vztahů a sexu si oblíbí každá kočka. Na seriál navazují dva neméně úspěšné filmy, které taky vřele doporučujeme.

ČSFD: 66%

3.png

Tahle klasika nezestárne!
Beyazperde

Párování (Coupling)

U nás ne moc známý sitcom bývá někdy označovaný jako britská verze seriálu Přátelé. Jenom o něco vtipnější. A hlavně peprnější. Sebevědomá Susan a podpantoflák Steve si do nového vztahu přináší i své přátele a ex. Seriál vtipně popisuje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. V Párování exceluje Richard Coyle jako Jeff, který se vždy snaží sbalit ženu tak neotesaně, že ho zkrátka nejde nemilovat.

ČSFD: 73%

4.png

Tenhle sitcom u nás moc známý není, ale za vidění stojí.
BBC America

Sherlock

Romantika už ti leze krkem? Zkus tuhle detektivku! Minisérie z dílny BBC je natočena tak skvěle, že nebudeš mít nikdy dost. Tvůrce přišli s nápadem přemístit Sherlocka Holmese do současného Londýna (a udělat z něj muže k sežrání). Výsledkem jsou čtyři minisérie, které tě nepustí ze židle. Podle hodnocení ČSFD jde o jeden z deseti nejlepších seriálů všech dob. Tak na co čekáš?

ČSFD: 91%

5.png

Tenhle seriál se ti bude líbit, pokud máš romantiky plné zuby!
GyKoVy
Související články