Erotický horoskop na leden 2023: Váhy si pořídí hračku pro dospělé, Lvi milence

Shutterstock
|
03. 01. 2023
|
Nový rok už odstartoval a my jsme si pro tebe připravili absolutní bombu v podobě erotického horoskopu! Chceš vědět, co tě čeká v posteli?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani pocítí touhu experimentovat. Mají vedle sebe milujícího, vstřícného a ochotného i atraktivního partnera, v posteli je ale ubíjí stereotyp a nuda. Proto se rozhodnou vyzkoušet nové techniky, na které se dosud báli byť jen pomyslet.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci začnou měsíc hekticky. Přesto si na partnera najdou čas a v posteli rozjedou pravý a nefalšovaný maraton. Partner nebude stačit mrkat, tvoje nadšení pro nové techniky i živočišnost ho ale příjemně překvapí a naladí na tu správnou vlnu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Svoje i partnerovo klesající libido se rozhodneš podpořit přírodními doplňky stravy. Skvěle funguje třeba maca peruánská, goji nebo gingko biloba. Sílu těchhle pomocníků umocníš i večeří, kde bude převládat chilli, zázvor, celer nebo bazalka. Skvěle fungují i ústřice, jahody nebo čokoláda.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nuda v posteli u vás doma rozhodně nehrozí. Na příjemnou noc se naladíte romantickým filmem, kde nebude o vášnivé scény nouze. Nebojte se experimentovat a vyzkoušet i míň známé a krkolomnější polohy. Misionář už je tak trochu „out“.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Doma jste s partnerem ustrnuli na mrtvém bodě. Ty ale ještě do starého železa rozhodně nepatříš. Rozhodneš se vzít osud do svých rukou a začneš pátrat po milenci. Toho najdeš poměrně brzy a možná za ním nebudeš muset ani vyrážet daleko.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Náročný pracovní týden bude mít vliv i na společné postelové hrátky. Do ničeho se ti nechce, partner tě ale příjemně naladí romantickou a smyslnou masáží. Co takhle mu tuhle péči odpovídajícím způsobem oplatit? Pamatuj, že fantazii se meze nekladou.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Od Ježíška jsi dostala peníze, které plánuješ investovat sama do sebe. A to doslova. Rozhodla ses totiž okořenit svůj sexuální život, proto vyrazíš do blízkého sex shopu okouknout aktuální nabídku. Stud nech stranou, a pokud se nebudeš moct rozhodnout, kterou z hraček pořídit, klidně vezmi obě.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři dostali od Ježíška poukaz na masáž do salonu, kde kromě klasických relaxačních a sportovních masáží provádějí taky masáže tantrické. Nejdříve tuhle myšlenku zaplašíš, s odstupem času se ale na zmíněnou masáž objednáš. Zažiješ něco, o čem sis nechávala dosud jenom zdát. Obratem začneš přemýšlet o permanentce.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci začnou Nový rok divoce. S drahou polovičkou vyrazí na novoroční výprodej do oblíbeného obchodního centra. Namísto nových hadříků jim ale do oka padne převlékací kabinka, kde se nenápadně zašijí a zažijí dosud nejlepší sex svých životů.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi si pod stromeček přáli netradiční erotický zážitek. Partner neotálel a naplánoval pro oba návštěvu swingers party. I když se budeš ze začátku stydět, sklenička nebo dvě něčeho dobrého a skvělá společnost odbourají veškeré zábrany. Shodnete se, že si tuhle zábavu brzy zopakujete.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

S partnerem jste si dali zajímavé předsevzetí. Každý den si budete vzájemně plnit partnerské výzvy. A to po celý leden. Tenhle týden se tak můžeš těšit na romantickou večeři, erotickou masáž, sex v přírodě nebo na netradičním místě i společné sledování lechtivého filmu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Během týdne narazíš na někoho, kdo ti pěkně zamotá hlavu. Možná půjde o kolegu z práce, možná o souseda. Pokud jsi zadaná, ujasni si priority. Hvězdy nicméně napovídají, že chtíč bude tentokrát silnější než tvoje morální zásady.

Zdroj

Související články