Čínský horoskop na 11. víkend roku 2023: Kozy budou závidět, Opice žárlit

Shutterstock
|
17. 03. 2023
|
Zanedlouho odstartuje další víkend a s ním i nový horoskop! Na co se můžeš během následujících dvou dnů těšit? Čti dál a dozvíš se to!

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

Krysy si o víkendu sáhnou na dno. Už delší dobu plánujete společný výlet s dávnými přáteli nebo kamarády ze střední. Konečně jste plány proměnili ve skutečnost, ale vybraná trasa bude nad tvoje možnosti. Neboj se říct si o pauzu, ostatní to pochopí. Nejsi na chození po horách zvyklá, takže s turistikou musíš začínat pozvolna.

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Buvoli víkend tak trochu prolenoší. Během týdne museli být k ruce nejen novému kolegovi, který k nim nastoupil do práce, ale taky šéfovi. Ten jim naložil tolik úkolů, že se z toho v polovině týdne málem zbláznili. Naštěstí jsi všechno odbavila a teď už si dopřáváš jenom zasloužený odpočinek.

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

Tygři budou muset o víkendu absolvovat dlouho odkládanou návštěvu u té části rodiny, se kterou se tak úplně nemusí. Ovládej se a nenech se vyprovokovat. Nestojí to za to a jedinci, kteří ti tolik pijí krev, stejně nemají mentální kapacitu na to, aby s tebou mohli diskutovat.

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

Zajíci se o víkendu pustí do jarního úklidu, který jim dá pěkně zabrat. Pamatuj, že hadříky, které jsi na sebe neoblékla víc než rok, už nemají v tvojí skříni místo. Prodej je na internetových bazárcích nebo věnuj potřebným. Uleví se ti a uděláš místo novým jarním kouskům.

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Draci se během víkendu chtěli pustit do malování. To jim ale překazí nemoc dítka nebo partnera. Malování tak odložíš na pozdější dobu a vrhneš se na vaření čajů a vývaru. Nemoc sice dotyčného potrápí, ale nepůjde o nic, co by nevyřešilo pár dnů v posteli.

Had – 1965, 1977, 1989, …

Hadi budou o víkendu řešit menší rodinnou rozepři. Pravděpodobně půjde o obyčejnou sourozeneckou šarvátku, která se většinou obejde bez toho, aby ses do ní musela zapojit. Tentokrát se ale vyostří natolik, že tvého zásahu bude potřeba.

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Koně si na víkend naplánovali jeden relaxační den, během kterého si náležitě odpočinou a dopřejí si to, po čem jejich tělo touží. Zajdeš si na masáž, nebo se skočíš prohřát do sauny? Ať tě ani nenapadne tyhle plány zrušit a nakázat si místo nich práci!

Koza – 1967, 1979, 1991, …

O víkendu tě čeká návštěva kamarádky, se kterou se znáte už nějaký ten pátek a máte společné zážitky i dlouhou minulost. Když ti bude dotyčná vyprávět, kam všude se ještě chystá, zarazí tě, že v sobě pocítíš osten závisti. Měla bys tyhle zážitky kamarádce přát. Přitom jí je sobecky závidíš. Udělej s tím něco dřív, než bude pozdě.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

O víkendu se společně s partnerem vypravíte na party, kde se o něj bude dost viditelně pokoušet jedna z návštěvnic. V průběhu večera zjistíš, že ji tvůj partner dokonce zná, protože to byla jeho bývalá. Žárlivá scéna na sebe nenechá dlouho čekat a doma bude po návratu pěkně dusno.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

Nenech se strhnout tím, co si o tobě myslí okolí. Pokud jim vadí, jak žiješ nebo čemu se věnuješ ve svém volném čase, je to jenom jejich chyba. Tebe by to nemělo nijak ovlivňovat ani znepokojovat. A přece si kvůli několika závistivcům nebudeš kazit víkend!

Pes – 1970, 1982, 1994, …

Psi budou o víkendu v jednom kole. Jenom co douklízíš a uvaříš, už ti na dveře zaklepe neohlášená návštěva. Za normální situace bys ji slušně vyprovodila s tím, že příště se má nahlásit, tentokrát ji ale pozveš dál, protože ti společnost náramně bodne.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

Vepři budou o víkendu mírně rozmrzelí. V práci toho mají nad hlavu a ani doma si příliš neodpočinou. Je potřeba nastavit pravidla, která budou ostatní členové dodržovat a ctít je. Do chodu domácnosti byste se totiž měli zapojovat společně a spravedlivě. Rozhodně všechno nesmí nechávat na tobě.

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se, nebo už netrpělivě vyhlížíš pondělí?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články