Horoskop na listopad 2021: Střelci propadnou depkám, Ryby se budou učit

Bigstockphoto
|
28. 10. 2021
|
Je to neuvěřitelné, ale přiblížil se předposlední měsíc roku 2021. Podívej se s námi, co tě během něj může potkat, ať jsi připravená!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Beranům se hned na začátku měsíce dost uleví, konečně se totiž pohne to, co už dlouho neúspěšně řeší. Je dost možné, že půjde o půjčené peníze – ať už sis je půjčila ty, nebo někdo od tebe. Ke konci měsíce zase nezanedbej nic, co souvisí s bydlením, jako je třeba včasné zaplacení pojištění nebo samotného nájmu. Hned by z toho byla nepříjemnost.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býkům přinese novoluní 4. listopadu možnost upevnit stávající partnerský vztah, nebo dostanou skvělou příležitost poznat někoho nového, kdo jim může krásně obohatit život. Ve druhé polovině měsíce budou tématem hlavně peníze a majetek – možná plánuješ koupi nemovitosti nebo rekonstrukci. Jakmile na to dojde, čti pozorně smlouvy i návody na míchání barev, ať se později neproklínáš.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci budou řešit nového spolupracovníka, kolegu. Možná v práci přivítáte někoho, kdo ti hned nesedne. Dej tomu čas a určitě si k sobě aspoň v pracovní rovině najdete cestu. Pokud tě trápí nějaká zdravotní potíž, neodkládej návštěvu lékaře, hlavně pokud jde o problémy ryze ženské. Týkat se to může nejen tebe, ale i některé tobě blízké ženy.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou v první polovině měsíce nesmírně kreativní. Jestli i na tebe padne tvořivá nálada, neváhej toho využít! Neplatí to ovšem o partnerských vztazích, kde by přílišná a neobvyklá činorodost nemusela být náležitě oceněna. Kolem úplňku 19. listopadu se možná rozloučíš s někým, koho jsi považovala za kamaráda, přítele. Donese se k tobě totiž, že tě pomlouvá a za tvými zády proti tobě něco chystá. Neměj s ním slitování.

bigstock-happy-caucasian-girl-sitting-i-429867185.jpg

Mnozí budou přemýšlet o dovolené někde v teple.
Bigstockphoto
Některá znamení budou mít vyloženě zaječí úmysly.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi konečně dořeší to, co na ně „sedlo“ na jaře letošního roku. Možná půjde o nějakou půjčku, řešení majetku nebo dětí. Teď je čas na to, abys problém rozlouskla a vyřešila. Není vyloučeno, že propadneš novému trendu stravování a začneš dělat něco pro svoje zdraví. Sama nejspíš uznáš, že bylo na čase…

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny propadnou dojmou, že se celý měsíc nezastaví – budou muset čile komunikovat a cestovat, hlavně kvůli práci. Pravděpodobně budeš řešit auto nebo jiný dopravní prostředek. Neprochází ti náhodou technická? Druhá polovina měsíce už nebude tak hektická a tobě se určitě podaří dodělat všechno, co jsi v návalu energie na začátku měsíce (i když možná nedobrovolně) započala.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy si v listopadu finančně polepší – zvednou si sami odměnu, dostanou v práci přidáno, vyloučena není ani výhra nebo skvělý podnikatelský plán, který tě vynese do finančních výšin. Možná budeš řešit koupi nebo prodej nemovitosti, což je problém, který tě už dlouho pálí. Brzo bude vyřešeno!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Se Štíry šijí všichni čerti, a ti, kteří mají tu možnost, se nejspíš ještě vydají někam za teplem. Každopádně budou ale přemýšlet o tom, jak si splnit svůj životní sen a co pro to ještě můžou udělat. Během druhé poloviny listopadu není vyloučeno, že si přijdeš na pěkné peníze – šéf si totiž veškeré tvojí snahy všiml a patřičně to ocení.

Střelec (23. 11. – 22. 11.)

Střelci budou rekapitulovat uplynulé měsíce a je pravděpodobné, že na ně dopadnou nějaké ty chmury. Nic ale netrvá věčně, takže pokud ti teď není do zpěvu, buď si jistá, že za čas zase bude. Nepodceňuj preventivní prohlídky, a pokud máš jen podezření na nějaký ten zdravotní problém, radši se s ním lékaři svěř. Lepší trošku plašit než něco zanedbat.

Kozoroh (23. 11. – 20. 1.)

Dívej se obezřetně kolem sebe, možná se ve tvém okolí pohybuje někdo důležitý, kdo tě dovede do nové a lepší společnosti, přihraje ti bezva práci nebo tě seznámí s perspektivním protějškem. Ke konci měsíce je čas ukončit nevyhovující spolupráce a vztahy, se kterými se jen zbytečně trápíš.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři mohli mít dlouho pocit nepříjemné stagnace, teď se ale začnou dít věci, a to jak v pracovní, tak partnerské rovině. Čeká je pořádně hektické období, na jehož konci si budou sice připadat totálně vyčerpaní, nicméně se jim taky uleví, že se všechno pohnulo. Pozorně naslouchej členům rodiny, někdo možná potřebuje tvoji radu, ale neví, jak si o ni říct.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby si bez ostychu začínají plánovat dovolenou na zimní měsíce, ať už to bude do exotických teplých krajin, nebo na hory na lyžovačku. To je v pořádku – jestli máš čas a peníze, odjeď pryč z rutiny. V listopadu ale dojde čas na profesní vzdělávání, studenty možná potrápí jejich vyučující, ale nebude to trvat dlouho.

Zdroj

Související články