Horoskop na listopad: zjisti, co tě čeká!

www.bigstockphoto.com
|
02. 11. 2016
|
Předposlední měsíc v roce není žádný med. Venku je vesměs ošklivo až depresivně, brzy se stmívá a lak na vlasy tě zradí, jen co vystrčíš paty z domu. I tak ale některá znamení potěšíme. Najdeš se mezi nimi?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani si v listopadu pravděpodobně konečně udělají pořádek ve finanční sféře. Pokud s někým vlastníš něco napůl (nebo na jiné díly), věř, že získáš spravedlivě právě to, co ti náleží. Nevyhýbej se společenským událostem, můžeš tam v listopad potkat osobu důležitou pro život a další pracovní postupy.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Listopad přeje nastolení nových pravidel ve vztazích i v práci, tak toho využij. Řekni, co se ti nelíbí – na rovinu, ale diplomaticky. Každé své rozhodnutí v tomto měsíci dobře zvaž, každá mince má totiž dvě strany. Otevírá se ti cesta k nemalým penězům.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Jestli sis dosud moc nehleděla svého zdraví a neposlouchala signály svého těla, nejspíš budeš během listopadu nemile překvapena jeho reakcí. Aktuální je také jednání na úřadech a u soudů. Pokud chceš v práci dostat přidáno, je ideální čas zajít za šéfem.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pro tebe budou v listopadu hlavní dvě témata – práce a přátelé. Dost možná potkáš někoho, kdo bude hrát velkou roli v tvém pracovním životě. Mezi přáteli můžeš objevit zmiji, kterou sis dosud hřála na prsou. Jestli to tak bude, nekompromisně s ní skoncuj.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V listopadu pro tebe bude nejdůležitější láska, partnerství a rodina. Můžeš se svým drahým začít plánovat potomka nebo prohloubit váš vztah. Dokonce může dojít i na téma svatby! Také je tento měsíc vhodný ke změně image, o které možná už dlouho přemýšlíš.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Listopad bude pro tvoje znamení docela náročný, hlavně pokud se chystáš podepsat jakoukoli smlouvu. Zároveň můžeš projít pořádnou zátěžovou zkouškou v oblasti peněz a životních hodnot. No, co si budeme povídat, už jsi zažila i lepší měsíce. Ale neboj, určitě bude líp.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

V oblasti financí a lásky se ti bude dařit, ale je možné, že tě pěkně potrápí sourozenci. Dokonce mohou přijít i jistá morální dilemata, která si budeš muset vyřešit jen ty sama. Máš-li dopravní prostředek, věnuj zvýšenou pozornost jeho kondici a stavu, ať se nestane něco nepříjemného.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Velkým listopadovým tématem je nová životní cesta. Je jen tvoje rozhodnutí, jestli ukončíš, co ti nevyhovuje, nebo se v tom budeš „patlat“ dál. Jsou před tebou dvě cesty a ty si jednu musíš vybrat. Dobrou zprávu očekávej ve vztahu k financím, jasno si uděláš i ve vztazích.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Listopad pro tebe bude znamenat přesuny a cesty. Služebku nebo třeba víkend mimo bydliště. Hodně se zaměříš na komunikaci se svým okolím. Od věci nebude ani začít se zase vzdělávat, pokud už nestuduješ. Zapiš se na kurz a rozvíjej svůj talent, ať už se týká čehokoli!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V tomhle měsíci nejsou vyloučeny radikální změny ve všech oblastech. To nevyhovující musí pryč, ať je to cokoli. Nemusíš se bát, každá taková změna bude do budoucna příznivá, i kdyby měla zpočátku být nepříjemná. Listopad přeje urovnání vlastních myšlenek.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V listopadu a v prosinci si pravděpodobně neužiješ klidu, budeš aktivní. Někdy tě to bude těšit a budeš ze sebe mít dobrý pocit, jindy ti to bude připadat únavné. Spousta koček v tomto znamení bude muset řešit balanc mezi prací a rodinou či láskou.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Úřady, úřední jednání a cestování, to budou hlavní témata tohoto měsíce. Možná přijdeš na to, že někdo, kdo se tváří jako kamarád, by ti nejradši bodnul dýku do zad a skrytě se o to – obrazně řečeno – pokouší. Tvůj miláček tě ale vždycky podrží. Všechno nakonec dobře dopadne.

Související články