Toužíte po dokonalém obočí? Pak vyzkoušejte microblading – inovativní techniku úpravy obočí

Pexels
Komerční článek
|
29. 11. 2021
|
Microblading neboli vláskování je technika, která vám může ušetřit spoustu času po ránu, pakliže patříte k těm, kteří nebyli obdarováni hustým a vytvarovaným obočím.

Pokud vás již nebaví si denně dokreslovat, zahušťovat, dobarvovat a definovat tvar obočí, microblading je jednou z cest, která dokáže s obličejem doslova zázraky!

Jestliže vaše obočí dlouhodobě postrádá tvar, hustotu či je nevýrazné až neviditelné, existují dnes možnosti, jak tuto skutečnost změnit, a to dokonce na delší čas. V případě microbladingu, inovativní techniky úpravy obočí na pomezí mezi líčením a tetováním, mluvíme konkrétně o efektu v délce trvání zhruba 1,5 - 2 let.

Odkud microblading pochází?

Jedná se o techniku pocházející z Japonska - země vycházejícího slunce a také země, která je kolébkou mnoha kosmetických procedur, technik a způsobů bytí obecně, které se čas od času dostávají i k nám.

Pro japonský národ je charakteristický smysl pro detail a pracovitost. Konkrétně pro microblading je typické, že se provádí při dodržování přísných hygienických norem. Odborně vyškolený personál, který si zakládá na kvalitním provedení služeb, je proto velmi žádoucí.

Obočí aneb faktor ovlivňující vzhled i výraz obličeje

Jak víme - oči jsou oknem do duše a obočí je jejich rámem! Z tohoto důvodu je vhodné svěřit se do péče zkušených salonů, které často poskytují také další kosmetické služby a pomohou vám vybrat tu správnou právě pro vás. Každá žena má jiný životní styl, jinou typologii a trochu odlišné potřeby a požadavky v každodenním životě. Při úpravě obočí jde o to, aby byla klientka spokojená s výsledným efektem úpravy obočí a celkový dojem byl harmonizující pro obličej. Jakékoliv zásahy v rámci obličeje jsou citlivou oblastí, jelikož mají zásadní vliv na náš vnitřní pocit a vnímání sebe sama. Neodborné vnější zásahy mohou napáchat více škody než užitku, a proto je důležité vybírat z kosmetických salonů, které provádí svou práci opravdu kvalitně.

Microblading zblízka

Celá úprava obočí se provádí pomocí tzv. čepelek, které jsou tvořeny několika jemnými hroty, jimiž se vykreslují jednotlivé chloupky. Postupně tak vzniká přirozený 3D efektvzhled zahuštěného a upraveného obočí. Finální výsledek je velmi přirozený, rozzáří vaše oči a zvýrazní celý obličej. Pomocí této techniky lez navíc vyladit případné drobné nesouměrnosti obličeje.

Jelikož se jedná o specifickou techniku, která má zásadní vliv na výraz vašeho obličeje, je potřeba, aby byla prováděna odborně, a to vyškolenými profesionály a lidmi se smyslem pro detail.

V případě, že o microbladingu nebo jiné úpravě dlouhodobějšího charakteru uvažujete, dejte si klidně více času na nalezení toho pravého kosmetického studia. Sbírejte reference a nebojte se ptát - pokud máte nějaké otázky!

Pakliže s vámi předešlé řádky rezonují, chcete se cítit dobře při pohledu do zrcadla a máte pocit, že vám v tom vaše obočí celý život tak trošku brání - není nic jednoduššího, než telefonická nebo osobní konzultace přímo v salonu. Ptejte se na to, co vás zajímá, vnímejte prostředí i svoje pocity během návštěvy. Jedině tak nešlápnete nikdy vedle!

Ať už microblading nebo jeho obdoba v podobě pudrového obočí, případně další procedury…

… pokud hledáte moderní a kvalitní služby zaštítěné spoluprací s předními odbornými lékaři v Brně nebo okolí, zkuste navštívit webové stránky Centra estetické péče AESTHEA, které se zabývá kompletní péčí o tělo a obličej.

Napojte se na sebe sama a buďte svá! Vaše vnitřní spokojenost a radost totiž může prozářit nejednu místnost, do které vstoupíte…

Související články