Horoskop na říjen 2021: Řešit budeme výzvy i lásku

Bigstockphoto
|
30. 09. 2021
|
Horoskop na říjen 2021 prozrazuje, že podle postavení hvězd bude tohle období stabilní. Po předchozích měsících, které nebyly vůbec lehké, si konečně oddychneme.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani si začátkem října nastaví nové vnitřní mantinely a hodnoty. Konečně si totiž uvědomíš, kam vlastně patříš a jakými lidmi se chceš obklopovat do budoucna. Věnuj téhle proměně dostatek energie a času. V budoucnu se ti to vyplatí.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Dávný známý si na tebe po letech vzpomene a doporučí tě někomu z jeho okolí, kdo pro tebe bude mít zajímavou práci. Možná tě jeho nabídka dokonce donutí změnit stávající zaměstnání a vrhnout se do nového dobrodružství. Rozvažuj dobře, půjde o krok, který toho ve tvém životě spoustu změní.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Měsíc, který bude plný akcí, setkání a výletů si tentokrát vážně užiješ. Navíc budeš mít pocit, že tě doma nic nebaví ani nedrží, a tak se budeš snažit trávit volný čas co nejvíc venku. Načerpej sluneční paprsky a podzimní energii. Během zimy se ti to bude hodit.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Hned na začátku října budeš jednat s dominantním mužem. Možná půjde o někoho z nadřízených, mnohem pravděpodobnější je ale nová známost, která bude založena právě na zmíněné dominanci. Zkušenost to bude jistě zajímavá, jen si nezapomeňte nastavit jasná pravidla hned od začátku.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Říjen pro tebe bude měsícem plným řešení mezilidských vztahů. A to nejen těch partnerských, ale taky pracovních. Vždycky ale mysli na zlaté pravidlo, které říká, že hádky se nemají řešit večer a v afektu.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Začátkem října narazíš na novou lásku a konečně si zase zkusíš, jaké to je být zamilovaná. Vyloučený není krátký románek ani vážný vztah. Dej si ale pozor na předposlední den v měsíci. Tehdy by se totiž mohly některé věci dost ošklivě pokazit.

bigstock-beautiful-young-woman-enjoy-a-427675601.jpg

Podzim nemusí být smutný. Objev dobrý čaj, kup si skvělou knížku!
Bigstockphoto
V říjnu budeme hodně řešit vztahy, od věci ale nebude ani to, když si uděláš chvilku jen sama pro sebe.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Říjen bude pro Váhy spojený s komunikací, což podpoří především planeta Saturn. Přestože se obvykle společnosti spíše vyhýbáš, v tomhle období se mezi lidmi budeš cítit doslova jako ryba ve vodě. Využij svůj potenciál zejména v obchodním vyjednávání nebo při vyřizování na úřadech.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pokud jsi celý letošní rok přemýšlela nad tím, že bys začala s nějakým novým koníčkem, říjen je zcela ideálním měsícem. Energie tohoto období přeje jakýmkoli kreativním aktivitám, a tak se Štíři najdou třeba v kreslení nebo tvorbě muziky.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Říjen pro tebe bude maličko náročnější. Proto buď ve svých činech a rozhodování rozvážná. Myšlenky si utřídíš při relaxační masáži nebo v přírodě.  Seberealizace nejlépe dosáhneš, když budeš sama. Neboj se naslouchat intuici a svému vnitřnímu hlasu.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pravděpodobně se v druhé části měsíce ocitneš uprostřed nějakého sporu, kde pro tebe bude velmi těžké přiklonit se pouze k jedné ze stran. Tvoje rozhodování bude tentokrát pomalejší, protože potřebuješ všechno pečlivě zvážit, což ale není v žádném případě špatně.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři budou mít říjen nabitý emocemi. Navenek to na tobě možná nepůjde poznat, ale uvnitř budeš svádět tvrdý boj. Díky tomu bude zesílena tvoje empatie, protože si uvědomíš, že člověk nikdy neví, čím si druzí doopravdy procházejí.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby budou pro druhé vrbou a naslouchajícím uchem. V žádném případě bys ale neměla zapomínat na své vlastní duševní zdraví. Hvězdy naznačují, že pro tebe bude lepší trošku zvolnit. Není třeba se za něčím pořád hnát.

Co říkáš na říjnový horoskop? Jsi spokojená, nebo bys tenhle měsíc raději přeskočila? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Zdroj

Související články