Horoskop na 14. týden roku 2023: Vodnáři zažijí šok, Váhy dobrodružství

Shutterstock
|
03. 04. 2023
|
Je tady další jarní týden a s ním i čerstvý horoskop! Jak si následujících sedm dní užijí Blíženci a co čeká na Raky? Čti dál a dozvíš se to!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani nezačnou týden zrovna dvakrát dobře. Nejdřív se jim podaří přijít pozdě do práce, aby o chvíli později omylem poslali kontroverzní e-mail pro kolegu přímo na vedení. Dávej si pozor na tyhle přešlapy. Mohly by tě stát místo!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci budou během týdne řešit menší patálii v rodině. Pravděpodobně půjde o někoho, koho nemáš zrovna dvakrát v lásce. Protože ale krev není voda, společně s ostatními se rozhodneš dotyčnému pomoct.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Tenhle týden pro tebe bude extrémně náročný. A to nejen pracovně, ale zejména psychicky. Ve vztahu totiž řešíš problém, před kterým jsi dlouho zavírala oči. Protože to ale nejde dělat věčně, bude potřeba situaci probrat ze všech stran a rozseknout.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pokud tě současná práce nebaví a nenaplňuje, je nejvyšší čas s tím něco udělat. Na změnu místa je ideální doba a šikovné lidi, kteří za to doopravdy umí vzít, dneska platí zlatem. U pohovoru se nepodceňuj! Nemáš k tomu sebemenší důvod.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou během týdne v jednom kole. V práci je čeká velká uzávěrka, která bývá vždycky náročná rovnou v několika ohledech. Tentokrát ti s ní nepomůžou ani kolegové, kteří se potýkají s nemocemi a virózami. Je to na tobě, ale všechno zvládneš!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny se budou během týdne potýkat se špatnou náladou, která se může dost dobře přehoupnout do deprese. Ať tě ani nenapadne „bojovat“ s ní pomocí alkoholu nebo jiných návykových látek! Naordinuj si co nejvíc pobytu na čerstvém vzduchu a mezi inspirativními lidmi.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Během týdne se budeš oddávat zasloužené dovolené, která pro tebe bude zajímavá hned z několika ohledů. Nejenže vystoupíš ze svojí komfortní zóny, ale taky zažiješ dobrodružství, na které by ses v minulých letech bála dokonce i pomyslet!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Zatímco v posledních dnech jsi neměla na společnost čas ani náladu, během tohohle týdne ji budeš vyloženě vyhledávat. Co takhle zavolat starým známým nebo uspořádat školní sraz? Bude celkem zajímavé sledovat, kam se ostatní posunuli.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Jsi sebevědomá, plná energie a elánu. Radost i empatii můžeš rozdávat plnými hrstmi, a stejně vnitřně cítíš, že ti něco schází. Je to láska, mateřství nebo snad vřelé přátelství? Na tyhle otázky si musíš odpovědět sama. A upřímně!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Trápí tě situace z víkendu? Pokud jsi ji do dnešního dne ještě nevstřebala, je nejvyšší čas se dotyčnému ozvat a říct mu, co „tě žere“. Drž emoce na uzdě, ale rozhodně v sobě smutek ani rozhořčení nedus. Druhá strana by měla vědět, že se tě dotkla.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Do práce k vám nastoupí kolega, se kterým tě pojí dlouhá minulost. Nutno podotknout, že jste mezi sebou nikdy neměli příliš dobré vztahy, takže tě ani trochu netěší, že budeš muset s dotyčným pracovat. Na druhou stranu čas dokáže obrousit i ty nejostřejší hrany. Ve finále to bude celkem fajn.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Po nedávné dovolené bys měla být plná energie a nových sil. Bohužel, realita je trošku někde jinde. Proto začneš plánovat další volno, na které se vypravíš s nejlepší kamarádkou a zároveň se spřízněnou duší. Tenhle vyloženě dámský pobyt ti po letech rodinných dovolených vážně bodne!

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho pro jistotu radši vyškrtla z kalendáře?

Zdroj

Související články