Horoskop na 36. týden roku 2021: Co tě čeká a nemine?

Bigstockphoto
|
06. 09. 2021
|
Babí léto je v plném proudu a hvězdy slibují řadu zážitků. Co si pro tebe přichystaly na tenhle týden? Čti dál a dozvíš se to!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Tentokrát pro tebe nezačne týden příliš pohodově. Do práce sice skočíš rovnýma nohama, nevyhneš se ale komplikacím, které způsobí nenáviděný kolega svou neschopností a leností. Pro zavedení lepších postupů, případně pro zefektivnění dosavadních zvyků, budeš muset vynaložit opravdu velké úsilí.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Tvůj nadřízený bude začátkem měsíce vymýšlet inovace, které tě nejen rozhodí, ale zejména vyčerpají. I tady bohužel bude platit ono známé pořekadlo „proč to dělat jednoduše, když to jde složitě?“. Aby ti z toho všeho nešla hlava kolem, dopřávej si po práci opravdový relax. A to bez podmínek a výčitek!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci budou v polovině týdne sršet novými nápady, jak už to u nich ostatně bývá zvykem. Tentokrát ale nedopadnou na úrodnou půdu. Kazit náladu ti budou nejen ignoranti, ale taky ti, kteří nesnáší inovace a nejrůznější novinky. Nech promluvit svoji intuici, která tě ani tentokrát nezklame.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Po celý rok se ve tvém znamení pohybuje planeta Jupiter, která přináší štěstí a růst. To bude mít pozitivní vliv na všechny oblasti tvého života. Neboj se proto nových známostí ani netradičních zážitků. Co takhle konečně zrealizovat ten vysněný skok padákem nebo si užít netradiční swingers akci?

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi se aktuálně nepotýkají s nedostatkem peněz, pokud se jim ale naskytne jedinečná příležitost, jak si nějakou tu kačku navíc přivydělat, neměli by dlouho váhat. Nějaké peníze „na horší časy“ se vždycky hodí a nakonec to pro tebe bude víc zábava než práce.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny se budou muset smířit s tím, že s některými lidmi je holt těžká domluva. Tihle ignoranti by ti ale v žádném případě neměli zkazit náladu ani pracovní týden, ve kterém máš skvěle našlápnuto. Vydrž! Nadřízený tvoji snahu ocení nějakou tou kačkou navíc nebo vyšším postem, po kterém už nějaký ten pátek pokukuješ.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Rodinu si člověk nevybírá a je to s ní občas těžké. Na druhou stranu je to právě rodina, která je jednou nejcennějších věcí, které člověk na tomhle světě má. Zapomeň na malicherné spory a snaž se rodinné vztahy vyléčit a upevnit. Litovat určitě nebudeš.

bigstock-free-woman-breathing-clean-air-382378340.jpg

Nenech se v tomhle týdnu rozhodit každou maličkostí.
Bigstockphoto
Užij si letošní babí léto přesně podle svých představ!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Hvězdy napovídají, že tě v nejbližších dnech čeká těžké rozhodnutí, které se ale nebude týkat pouze tebe, ale i širokého okolí. Necítíš se pohodlně, že ta povinnost vyřešit nastalou situaci padla zrovna na tebe, ale tentokrát nemáš na výběr. Nechej si to všechno projít hlavou, nespěchej a zapomeň na své osobní preference.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelce čeká opravdu úspěšný týden. Konečně totiž zjistí, kde je zakopaný pes a proč jim práce nejde od ruky. Nebuď hned v prvních minutách moc nadšená a nafoukaná, nebo se ti rázem dařit přestane. S pokorou a trochou štěstí ti ale půjde odbavovat náročné úkoly jedna báseň.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Poslední dny pro tebe byly pravděpodobně dost psychicky náročné, ale pomalu se vše začíná uklidňovat. Navíc začínáš chápat, že ne všechno jde z minuty na minutu a že všechno má svůj důvod. Nikam nespěchej, netlač na pilu a nechej hlavu, ať se se vším první srovná.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Nový týden tě přivítá trochu zhurta. Přestřelky ve vztazích doma i na pracovišti nejsou tvůj šálek kávy. Přesto je budeš muset absolvovat a bez ztráty kytičky zvládnout. Pomůže ti tvůj obvyklý humor, který baví i tvoje blízké. Nezapomeň ani na nadhled a hlavně si narážky okolí neber osobně.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Učíš se vnímat změny jako součást žití, ale pocitu, že je to divné, se stejně nemůžeš zbavit. Pracovně se ti bude hodně dařit. Nepříjemnou poznámku šéfa si ale neber osobně. Partnerské aktivity plánuj pečlivě, nálada je v téhle oblasti kolísavá.

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho raději vyškrtla z kalendáře? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články