Liška, nebo chameleon? Jaké je tvé duchovní zvíře podle horoskopu?

Bigstockphoto
|
24. 12. 2022
|
Znamení zvěrokruhu jsou magická věc, která dokáže odhadnout vlastnosti člověka podle data narození. Věděla jsi ale, že každé z nich má své „duchovní zvíře“? Je to tak!

Už fakt, že některá hvězdná znamení ve skutečnosti označují zvířata, jako je Býk, Rak nebo Štír je skvělý důkaz toho, jak jsou s přírodou provázaná. Tzv. duchovní zvířata jsou ale ta, která mají stejné nebo alespoň podobné vlastnosti jako právě ona znamení zvěrokruhu. Čti dál, určitě budeš mrkat!

Duchovní zvířata ti ukážou, že i živá zvířata představují nepřeberné množství osobností, stejně tak jako společnost lidí. Koukni, jak se ti bude zamlouvat to tvoje.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) – Sova

Toto vzdušné znamení se perfektně hodí k sovám. Je totiž stejně inteligentní, plaché a extrovertní zároveň. Vodnář je známý jako laskavý, nezávislý a nepředvídatelný. Dokáže být také progresivní a kreativní, stejně jako laskavý a starostlivý.

bigstock-tawny-owl-in-the-autumn-forest-442167782.jpg

Sovy mají podobnou charakteristiku jako Vodnáři.
Bigstockphoto
Vodnáři se svými vlastnostmi podobají sovám.

Ryby (21. 2. – 20. 3.) – Delfín

Ryba je charakteristická svou soucitností a pokorou. Někdy je nerozhodná a rezervovaná. Voda, to je jejich, ať už doslova, nebo symbolicky, jakožto proměnlivost vln v oceánu. Ze všech zvířat ji nejlépe vystihuje krásný a citlivý savec, kterým je delfín. Stejně jako on, i člověk narozený ve znamení Ryb upřednostňuje potřeby svých blízkých nad svými a pomáhá jim, jak nejlíp umí.

Beran (21. 3. – 21. 4.) – Rys

Berana bys poznala téměř všude. Chová se impulzivně, sebejistě a má malou trpělivost. Jsou to ale taky velcí milovníci svobody a často se pyšní vysokou inteligencí. Tohle ohnivé znamení představuje rys, který je exotickým a divokým samotářem. Oba jsou někdy trochu náladoví a agresivní, pokud se jim nedaří.

Býk (22. 4. – 21. 5.) – Kůň

Trpělivý, důvěryhodný a poctivý – to je typický zástupce zemského znamení Býka. Má silné názory, které si nenechá vymluvit, a někdy může být pořádně tvrdohlavý. To hezky sedí na koně, který je taky věrný a silný, ovšem někdy si stoupne na zadní.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) – Chameleon

Jsou tím nejpřizpůsobivějším a nejvšestrannějším znamením. Dokážou být spontánní, zvídaví a nemají problém se vyvíjet a měnit. Chameleon je tak pro toto vzdušné znamení tím pravým ořechovým. Rychle se učí, stejně jako tenhle tajemný ještěr.

Rak (22. 6. – 22. 7.) – Vydra

Typickým Rakem je soucitný, citlivý a přemýšlivý člověk. Miluje svou rodinu a přátele, které s vervou chrání. Je opatrný, ale dokáže se rychle podráždit. Roztomilým zástupcem ze zvířecí říše je tak hravá a věrná vydra, která miluje skotačení se svými kamarády ve svém přirozeném vodním prostředí.

Lev (23. 7. – 22. 8.) – Lev

Tohle znamení zvěrokruhu krásně reprezentuje své označení. Člověk, který se narodil jako Lev, bude plný vitality a energie. Na jednu stranu může být silný a nadšený, někdy se však dostaví úzkostné představy. Tady je to s přiřazením zvířete jednoduché, protože ho lev opravdu vystihuje nejlíp. Je to jediné zvíře, které je stejné, jako jeho znamení.

Panna (23. 8. – 22. 9.) – Slon

Lidi v zemském znamení Panny jsou pečliví, skromní, vybíraví a bojácní. Jsou to praktičtí a aktivní lidé, kteří o všem rádi přemýšlejí. Můžou být k sobě kritičtí, ale to jenom proto, že ví, čeho jsou schopní. Stejně jako sloni, i Panny jsou inteligentní a citlivé, přičemž každé své rozhodnutí dobře promýšlí.

Váhy (23. 9. – 23. 10.) – Liška

Typická Váha je atraktivní člověk vždycky ve spojení s přírodou a ruchem. Jsou to idealističtí romantici, kteří často podléhají různým vlivům a nechávají se ovlivňovat. Liška je stejně jako tohle vzdušné znamení inteligentní, krásná a připoutaná ke svému okolí. Umí být samotářka, ale taky věrným členem smečky.

Štír (24. 10. – 22. 1.) – Had

Štír je vodní znamení představující energické, žárlivé a vášnivé jedince. Je velmi asertivní, ale taky naprosto tajemný. Často číhá ve stínech na chvíli, kdy bude moct zazářit. Stejně jako u hadů, u nich probíhá transformace, při níž neustále objevují sami sebe, asi jako hadi, když svlékají svou kůži.

Střelec (23. 11. – 22. 12.) – Kolibřík

Střelci jsou otevření, neklidní a občas slepě optimističtí. Milují svobodu, které se nedokážou vzdát. Často jsou žoviální a nepolapitelní. Hodí se k nim kolibřík, kterého je, stejně jako Střelce, skoro nemožné chytit.

Kozoroh (23. 12. – 20. 1.) – Vrána

Tohle zemské znamení je rozvážné a ambiciózní. Nelíbí se jim dělat věci mimo jejich komfortní zónu, je jim blízká disciplína a důvěryhodnost. Projevují snad největší míru sebeovládaní ze všech znamení. Pokud jim někdo ublíží, příště si na něj dají dobrý pozor. Vrána je inteligentní a velmi opatrná, stejně jako typický Kozoroh.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články