Maso vyhrálo v anketě nad láskou. Čeho jsme ochotní se vzdát pro partnera?

Bigstockphoto.com
|
24. 08. 2016
|
Server YouGov.co.uk zabývající se výzkumem veřejného mínění přišel s anketou „Udělám pro lásku vše (kromě tamtoho)“, ve kterém se ptal více než půl druhé tisícovky lidí v dlouhodobém vztahu, co by byli všechno ochotní obětovat pro lásku. Výsledky dopadly příznivě spíš pro masožravce než pro lásku a krávy.

Začněme těmi jednoduššími rozhodnutími. 73 procent lidí je ochotných se kvůli partnerovi přestěhovat do jiného domu, 66 procent přestat kouřit a 49 přestěhovat se do zahraničí. U této položky by nás ale zajímalo, jak by s anketou zahýbala konkrétní místa. Na Čukotku se stěhuje určitě s jinými pocity než do Kalifornie.

via GIPHY

Na lámání chleba dochází v položce „přestat pít“. Výsledky jsou 45 procent pro, 40 proti. Britové milují pití, hospody a společenský život skoro stejně jako Češi, po nátlaku partnerů a partnerek by tak puby mohly přijít skoro o polovinu štamgastů.

Proč pít pivo? Tak to budeš vážně koukat!

Práce víc než láska

Seznam věcí, které jsou důležitější než láska? Práce, maso, přátelství a náboženství. Celá polovina dotázaných by ani po naléhání partnera neopustila svou práci. Dlouhé hodiny v kanclu a pohled na výplatní pásku jsou zřejmě důležitější než spokojenější vztah. 62 procent lidí odmítá kvůli lásce opustit svůj steak a konvertovat k vegetariánství. 71 procent neopouští staré známé pro milé, což je jediný bod, který můžeme opravdu pochválit. A 85 procent se nechce vzdát svého náboženství. To tu nikdo neslyšel, že Bůh je Láska?

Čti také Vztah se ženáčem? Je to zbytečná ztráta času a nervů!

Všem těm, kteří si hlídají svůj píseček, dává políček poslední bod ankety: Rozešli byste se s partnerem, kdyby nebyl ochotný se změnit? Nejvyšší dosažené skóre - 42 % - je u odpovědi ANO. Tak pozor, až se nebudete chtít vzdát nedělního řízku...

Co bys vyměnila za dlouhodobý vztah? Dej nám vědět na Facebooku nebo Instagramu!

Související články