Čínský horoskop na rok 2022: Draci najdou lásku, Buvoly čeká životní zvrat

Bigstockphoto
|
21. 01. 2022
|
Čínský nový rok se letos slaví 1. února. Co tě v roce Tygra čeká, na co se připravit a na co se vyloženě těšit? Prozradíme!

Od 1. února 2022 do 21. ledna 2023 bude vládnout Tygr. Společným jmenovatelem pro všechna znamení bude jakýsi neklid a spousta menších i větších změn. Zároveň nás ale možná překvapí, jak často se setkáme s empatií a pochopením u druhých. Leckomu se podaří splnit si i ty nejtajnější sny, k úspěchu povedou i některé dlouhodobé plány.

Bude ideální rok pro počátky podnikání. Pokud se chceš postavit na volnou nohu, budeš mít ty nejlepší podmínky! Draci by se neměli zdráhat chtít za svou práci víc peněz a Zajíci a Koně zase dostanou pracovní nabídku, která se neodmítá. Při tom všem si ale pořád hlídej, kdo se kolem tebe motá. Ne všichni mají ty nejčistší úmysly.

Skoro jako po másle to v tomhle čínském roce půjde zrozencům ve znamení Draka, Koně, Psa a Prasete. Nejtěžší to budou mít pravděpodobně ti, kteří se narodili v roce Hada nebo Opice.

Krysa (2008, 1996, 1984, 1972, 1960, 1948, …)

Na Krysy čeká úspěch hlavně v oblasti práce. A nejen jeden! Musí se o něj ale zasloužit. Chytit šanci za pačesy a už ji nepustit. Zatímco pánové si v lásce na své příliš nepřijdou, u nás Koček je velká pravděpodobnost, že se objeví někdo, koho jsme v dávných dobách obdivovaly. A takhle láska nezrezavěla…

Krysy taky pravděpodobně zažijí spoustu změn, až možná občas nebudou vědět, kam se dřív vrtnout. Všechno ale bude ku prospěchu věci, takže není třeba se toho bát. Čínský horoskop radí nesoustředit se na nepodstatné detaily, protože ty se dají vyladit později. Radši se zaměř na ty skutečně důležité věci a dělej maximum pro to, aby ses měla líp.

Buvol (2009, 1997, 1985, 1973, 1961, 1949, …)

Buvoli do roku Tygra vystartují po hlavě. Měli by ale myslet na to, že jejich energie není nevyčerpatelná a na plný plyn se nedá jet dlouho. Jestli máš nějaký vleklý zdravotní problém, je opravdu nejvyšší čas ho řešit. Čím déle ho budeš odkládat, tím déle se z něj pak budeš dostávat.

Nebudeme ale jen strašit. Je tu pro tebe nachystaná velká novinka, která ti může obrátit život vzhůru nohama – může jít o nový vážný vztah, nové pracovní místo se zářnou budoucností nebo cokoli, co ti udělá ohromnou radost. Co se možné nové práce týče, dej si pozor na konkurenci, která nemusí hrát úplně fér. Pokud o novou pozici stojíš, zaber, nevzdávej se a nesnižuj se k nekalým praktikám.

Finance bohužel nebudou žádná hitparáda. Nehrozí ti sice, že bys neměla na jídlo, ale ani žádné větší překvapivé částky (natož pak třeba velkolepé výhry) k tobě jen tak nepřijdou. Když ale budeš žít skromněji, zvládneš to.

Tygr (2010, 1998, 1986, 1974, 1962, 1950, …)

Tygři budou mít až do jara pocit, že ve všech oblastech života přešlapují na místě a nic se nehýbe. To se ale právě s příchodem jara změní a už to půjde ráz na ráz. Tenhle rok, který ostatně Tygrům patří, pro tebe bude nezapomenutelný.

Aby ses posouvala směrem, kterým chceš, vynakládej síly tam, kde je to opravdu potřeba, a nevyčerpávej se žabomyšími válkami nebo řešením nepodstatných nuancí.

Skvělou zprávu máme pro single Tygřice, které pořád ještě čekají na životního partnera. V roce 2022 jsou k tomu ty nejlepší předpoklady. Pokud ses nedávno s někým rozešla, zkus se z toho co nejdřív oklepat, ať jsi připravená na jízdu svého života!

Stejně jako Buvoli, i Tygři by měli dávat velký pozor na to, jak nakládají se svými penězi. Neboj se udělat si občas radost maličkostí, ale neutrácej úspory za něco, z čeho nejsi nadšená nebo to není životně důležité.

bigstock-young-couple-quarreling-having-440839178.jpg

Tygři by měli pro jistotu některé věci pouštět druhým ven. Hned.
Bigstockphoto
Dávej si pozor na malicherné spory, které by ti jen ubíraly energii a komplikovaly život.

Zajíc (2011, 1999, 1987, 1975, 1963, 1951, …)

U Zajíců půjde v čínském roce 2022 hlavně o trpělivost. Jen s tou můžeš dosáhnout zamýšlených posunů. Čeká tě větší množství drobných a malicherných konfliktů. Jen ty v tu chvíli budeš vědět, že jsou úplně zbytečné. Neplýtvej energií k prosazení svého názoru, a pokud se spor opakuje, vyslechni druhou stranu, ale její řeč pusť druhým uchem ven.

V létě tě čeká velké rozhodnutí, které zásadně ovlivní to, jak bude vypadat tvoje další směřování životem. Jakmile tohle rozhodnutí uděláš, uleví se ti a druhou polovinu roku už prožiješ v úžasné pohodě.

V práci a s financemi to půjde dobře, dokonce je tu i vidina investic, hlavně do nemovitostí. A kromě toho budou mít Zajíci vhodnou dobu na zplození potomka.

Drak (2012, 2000, 1988, 1976, 1964, 1952, …)

Až se ti v roce 2022 stane trapas, při kterém by ses nejradši neviděla nebo se propadla pod zem, je docela možné, že u toho bude někdo, kdo se zdá jako tvůj perspektivní protějšek! Je velká šance, že si navzdory situaci padnete do oka, a až se poznáte, budete vědět, že by vám to spolu mohlo klapat klidně do konce života.

Zadané Dračice by se měly soustředit na to, aby nějak oživily milostný život. Dopřej partnerovi něco úplně nového a nečekaného. Co takhle zkusit spanking nebo sex po telefonu?

Draci budou mít v roce Tygra hned několik příležitostí ke změně zaměstnání. Neměla bys brát hned první nabídku, ale zároveň ani nepřebírej. Pokud nejsi ve stávající práci spokojená, určitě najdeš něco lepšího. Co se financí týče, letos si vyděláš, na co potřebuješ. Teprve příští rok začneš sklízet plody své poctivé práce.

Had (2013, 2001, 1989, 1977, 1965, 1953, …)

Čím víc toho o sobě svému partnerovi prozradíš, tím víc si tě bude vážit. Nemusíš mu říkat všechno, jen to podstatné, co o tvé osobnosti něco vypoví. Zkrátka se svlékni z pomyslné kůže jako had

Pro Hady bude čínský rok 2022 ideálním obdobím, co se týče investic. Můžou to být nemovitosti, kryptoměny i jiné komodity. Když do tohohle světa pronikneš a budeš se dostatečně soustředit, můžeš si přijít na pěkné peníze, a to bez většího úsilí.

Na rozdíl od jiných znamení tě nečekají nějaké závratné změny. Rok Tygra bude stabilní, budeš si užívat svoje pohodlíčko. Hlavně bys ale měla odpočívat, protože tvoje aktuální vypětí není něco, co by ti dlouhodobě svědčilo.

Kůň (2014, 2002, 1990, 1978, 1966, 1954, …)

První polovinu roku bude provázet neuvěřitelný chaos ve vztazích. Láska, nevěra, milostné trojúhelníky, ale i nečekaná setkání a zamilování třeba do někoho, koho už znáš, jen tě zatím nepřitahoval. Sama občas budeš jen stěží věřit, že se opravdu děje to, co se děje. Na podzim už bude klid a všechno se stabilizuje.

Na druhou stranu je ale rok Tygra jedna velká příležitost pro splnění vlastních snů, ať už jde o dovolenou v exotických krajích, nové bydlení, větší rekonstrukci nebo početí a narození potomka. Na čem poctivě zapracuješ, to se podaří.

Co takhle chvíli nic nedělat? Niksen je cool!

Koza (2015, 2003, 1991, 1979, 1967, 1955, …)

Kozy by si měly dávat extra pozor na to, aby v jejich okolí nevznikala nedorozumění. Spousta lidí ti nerozumí (tedy obecně Kozám) a mohli by si situace vyložit po svém, v tvůj neprospěch. Reputaci by sis napravovala jen těžko.

Důležité je to, že po tvém boku vždycky stojí někdo z tvých blízkých, kdo tě má rád tak komplikovanou, jaká jsi, a nebojí se tě zastat a doma nebo v kavárně nad kafíčkem tě uchlácholit. Musíš těmhle lidem ale dávat najevo, že je máš taky ráda, jinak o ně můžeš jednoduše přijít.

Dařit se ti bude hlavně v oblasti kariéry, tam na tebe vyloženě čeká strmý vzestup. A není úplně vyloučené, že tam nepotkáš někoho, koho bys ráda měla za životního partnera až do skonání světa…

bigstock-portrait-of-successful-happy-w-297296464.jpg

Kozy čeká náročný rok, v práci to ale půjde jako po másle.
Bigstockphoto
Obdivuhodný kariérní postup? O ten nebudou mít Kozy nouze!

Opice (2016, 2004, 1992, 1980, 1968, 1956, …)

Opice můžou očekávat pořádně náročný rok s všelijakými výkyvy k dobrému i špatnému. I v těch nejnepříjemnějších chvílích ale uvidí světlo a budou se moct obrátit na svoje kamarády nebo na rodinu.

Pokud tě nebaví tvoje stávající práce, ještě to asi budeš muset nějakou chvíli vydržet. Nic nového, co by tě víc naplňovalo a zároveň uspokojilo po finanční stránce, se jen tak nenaskytne.

Využij každé příležitosti k cestování. Může tě při něm potkat finanční zisk nebo velká láska, která bude mít budoucnost. Týká se to hlavně období v polovině roku.

Celý rok se soustřeď na svoje zdraví. Máš jen jedno a není to zrovna to nejpevnější zdraví na světě.

Kohout (2017, 2005, 1993, 1981, 1969, 1957, …)

Zrozence ve znamení Kohouta čekají skvělé vyhlídky. Jen je život postaví před dilema, jestli dají přednost své kariéře, nebo rodině, kamarádům a vztahům. V práci se dál dostaneš jen díky tvrdé dřině, ze které nebudeš moct dlouho slevit. To se na vztazích bohužel poměrně rychle podepíše. Tak to zvaž.

První měsíce čínského roku 2022 nebudou úplně eňo ňůňo, ale jakmile se přežene pomyslná bouřka, začne se ti dařit a je nanejvýš pravděpodobné, že si splníš některé ze svých přání, i když to největší to asi zrovna nebude. I tak ti ale to udělá ohromnou radost.

V lásce neexperimentuj a radši se s partnerem ještě chvíli poznávejte, než se pustíte do plánování svatby a počínání potomstva. Na to není vhodná doba.

Pes (2018, 2006, 1994, 1982, 1970, 1958, …)

Psům se bude neuvěřitelně dařit ve všem, do čeho se pustí. Neboj se plánovat velké a ambiciózní věci, v roce Tygra se ti může splnit absolutně všechno, navíc bez větší námahy! Tvým jediným úkolem bude udržet si čistou mysl.

Na začátku roku šetři, jak to jen jde. Finanční polštář se ti bude hodit na podzim, kdy se něco pořádně zadrhne. Může to být třeba potíž s autem, televizí, vysavačem a podobně.

V lásce bude všechno při starém – nehrozí ani rozchody nebo nevěry. S partnerem si budete užívat jeden druhého, budete spolu procházet všedními dny i romantickými chvilkami, jen se hned nevrhejte do svatby a dětí. Stejně jako pro Kohouty, ani pro vás na to není vhodná situace.

Vepř (2019, 2007, 1995, 1983, 1971, 1959, …)

Na Vepře (Prasata) se bude štěstěna vyloženě chechtat od ucha k uchu. Na co sáhnou, to jim půjde, ať už to bude práce, nový koníček nebo výběr partnera na seznamce. Ani rande naslepo nemusí vůbec dopadnout špatně.

Čeká tě posun na kariérním žebříčku (nahoru) a s tím půjdou ruku v ruce i finance. V jednu chvíli asi nebudeš moct uvěřit tomu, kolik se jich k tobě kutálí. Když je neutratíš za hlouposti, můžeš je využít k něčemu velkému. V práci neusni na vavřínech, aby se něco nezvrtlo a nevyštípal tě třeba závistivý kolega!

Nezanedbávej ale kvůli práci své blízké, ti by ti to tenhle rok jen těžko odpouštěli. Snaž se pracovní a osobní život vybalancovat, i když to může být pořádně těžké.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články