Proč polykat sperma? Podle vědců je to vážně prospěšné

www.bigstockphoto.com
Komerční článek
|
17. 11. 2017
|
Asi tak 90 % žen, které teď přečetly titulek, se znechuceně otřáslo, protože jakkoli uspokojování drahouška milují, jeho sperma by nikdy nepolkly. Že je polykání prospěšné, však není jen rádoby moudro, kterým se nás muži snaží přesvědčit.

Orální sex je pro většinu mužů i žen tak báječná a příjemná záležitost, jen je potřeba se už poprvé před ním domluvit, co a jak. Jde o polykání spermatu. Drtivá většina mužů si totiž přeje, aby jejich partnerka sperma spolkla (a ještě se u toho tvářila blaženě), drtivá většina žen se raději odtáhne a svou práci dodělá ručně.

bigstock-young-naughty-gorgeous-brunet-199068451.jpg

Sperma obsahuje látky, které omlazují buňky a zpomalují jejich stárnutí.
Zavrhla jsi polykání spermatu automaticky, nebo jsi ho zkusila?

Pozor, překvapení: muži mají pravdu!

Ano, odborníci (i odbornice) dávají mužům za pravdu, že polykat sperma se vyplatí. A to hned z několika důvodů. Nejde jen o dokonalé sblížení, ale také o to, že polykání spermatu:

  • zlepšuje náladu: ejakulát obsahuje mimo jiné serotonin, hormon štěstí, a melanin. Jsou v něm taky vitamíny a minerální látky.
  • pomáhá hubnout: to určitě naláká spoustu žen. Sperma totiž obsahuje i látky, které zrychlují metabolismus, což je třeba k efektivnímu hubnutí.
  • omlazuje buňky: věř tomu, nebo ne, ejakulát je taky z 30 % tvořen látkami, které se podílí na omlazování buněk, respektive látkami, které zpomalují jejich stárnutí.
  • může dobře chutnat: pokud jsi gurmánka, můžeš si pochutnat i v té nejchoulostivější situaci. Aby bylo sperma chuťově dobré, neměl by muž 48 hodin před akcí jíst kořeněná a mastná jídla a pít alkohol. Nejlepší je údajně ejakulát po zeleninových a ovocných šťávách. Tak na to svého drahouška pěkně připrav. A zlepši si chuť. Během orálního sexu použij ochucený lubrikační gel. Zamaskuje samotnou chuť semene a nebude ti to tak vadit. Takže jakou říchuť si vybereš – jahodovou, malinovou nebo raději čokoládu?

TIP: Pokud jsi zatím mužskému semenu nepřišla na chuť, avšak ráda bys to změnila, přečti si 5 tipů, jak si zamilovat polykání semene. Tvůj partner to jistě ocení.

bigstock-woman-opening-mans-pants-109451372.jpg

Sperma obsahuje serotonin, který způsobuje dobrou náladu.
Díky spermatu můžeš zrychlit metabolismus a hubnout. I podle vědců!

Když už jsme u toho, nemůžeme nepřidat pár zajímavostí o samotném ejakulátu!

  • Průměrný muž prý ejalukuje rychlostí 45-50 km/h.
  • Za celý život vyprodukuje muž průměrně 67 litrů spermatu.
  • Při souloži je množství ejakulátu o 20 % vyšší než při masturbaci.
  • Jedna dávka ejakulátu se vejde na čajovou lžičku.
  • Nejkvalitnější sperma mají podle průzkumů Finové.

Jaký je tvůj názor na orální sex a zvlášť na polykání spermatu? ;) 

Související články