Robotický vysavač ROIDMI Eve Plus: Nejjednodušší skoncování s chlupy domácích mazlíčků

roidmi.com
Komerční článek
|
23. 09. 2021
|
Podzim je období, kdy domácí mazlíčci nekompromisně línají: nekonečně mnoho jejich chlupů se usadí pod vaší postelí a pohovkou minutu poté, co jste naposledy douklízeli.

Během takového období je zásadním řešením používat účinný čisticí spotřebič a častěji uklízet.

Jaký spotřebič je ten správný?

Všichni máme vysavač, stačí to ale? Vysavače dokážou bez námahy sbírat chlupy ze země. Existuje však také několik problémů. Za prvé, nikdy nemůžete vysávat dostatečně často, protože váš mazlíček neustále líná. Za druhé, máme tendenci vynechat určitá místa, i když se snažíme, abychom uklidili důkladně. V neposlední řadě je těžké dosáhnout pod nízký nábytek nebo nevynechat kousek na velké ploše, třeba pod postelí. Přitom jsou jakékoli chlupy živnou půdou pro bakterie a roztoče. A to všechno, stejně jako škodlivé mikroby, může se sebemenším závanem větru stoupat výš a vyvolat alergie.

obrazek2.jpg


roidmi.com

A co robotický vysavač?

Robotický vysavač si s chlupy poradí. Vestavěný čip mu dodává inteligenci a autonomii při rozhodování, kam zapluje. Je to ideální robotická hospodyně, která si nestěžuje ani se neunaví. (Samozřejmě potřebuje nabíjení, ale to je přece maličkost a některé modely už to dokážou i samy.) Dokáže naplánovat trasy k čištění, skenovat okolí, pamatovat si rozvržení, aby se neztratila a nevynechala žádné místo, a zajede i pod nábytek. Může v podstatě převzít všechny úklidové práce a vy tak budete mít čas na důležitější věci. Kdekoli váš mazlíček pustí chlupy, tam se pro něj vysavač vydá.

Kromě toho můžete pomocí aplikace nastavit oblasti k čištění a virtuální stěny, vytvářet plány nebo robotický vysavač dálkově ovládat. Nejnovější generace robotických vysavačů se dokonce samá vyprázdní do sběrného vaku ve své stanici. Všechno, co musíte udělat, je vyměnit tento vak každé dva měsíce. Nedávný model – Xiaomi ROIDMI Eve Plus – nás překvapil ještě víc. Kromě všech výše uvedených funkcí má také automatický sterilizační systém, který odstraňuje bakterie, plísně a roztoče, jež se v chlupech domácích mazlíčků často drží. Tento systém může zabránit množení škodlivých mikrobů, takže vaše rodina už jejich přítomnost nepocítí.

obrazek3.jpg


roidmi.com

Samovyprazdňovací robotický vysavač pomáhá alergikům, kterým chlupy a roztoči komplikují každodenní život. Je to také záchrana zaneprázdněných lidí nebo těch, kteří nechtějí tolik uklízet, a přitom mají rádi čisto. Pořiďte si robotický vysavač, který za vás udělá špinavou práci, zatímco vy budete lenošit.

Tagy: 
Související články