Anální kolík. Nestyď se a vyber si. Poradíme, jak na to

bigstockphoto.com
Komerční článek
|
03. 07. 2020
|
Ať už to začala být s kocourkem nuda, nebo si ráda hraješ sólo, můžeš k tomu přizvat spoustu hraček, které celý zážitek zpestří a umocní. Jednou z nich je anální kolík. Poradíme, k čemu je dobrý a jak ho vybrat.

Co je vlastně anální kolík? Jde o speciální erotickou pomůcku, kterou by ovšem měla mít doma každá sexuální labužnice (nebo labužník, z podstaty věci je tahle drobnost i pro muže). Pomocí ní lze dráždit řitní otvor, což vede k vlně rozkoše, jakou jsi možná zatím nepoznala. Používá se ale i jako příprava před análním stykem, aby došlo k roztažení a uvolnění svěračů. 

Anální kolík patří mezi stále populárnější erotické pomůcky, jak nám také potvrdili ze sexshopu Yoo.cz. Mezi nejoblíbenější patří anální kolíky se šperkem, vibrační kolíky a v poslední době si u zákazníků získávají oblibu i anální kolíky s ocáskem vhodné pro animal roleplay. 

Anální kolík poznáš úplně jednoduše. Jde o malou věcičku (pozor, neplést s dildem!), která se od hrotu zvětšuje a na konci má rozšíření, aby nedošlo k jeho vniknutí – to by totiž mohlo způsobit pořádný problém. Nezapomeň na kolík před použitím nanést lubrikační gel!

Jak vybrat anální kolík?

Není kolík jako kolík! Pokud do toho jdeš poprvé a nevíš, co od toho celého očekávat, pořiď si obyčejný. Pro pokročilé a fajnšmekry jsou pak k mání ještě vibrující kolíky, které dokážou navodit ještě větší slast.

Vybírat můžeš taky podle barvy, ale důležitější je pochopitelně tvar a materiál.

bigstock-close-up-of-anal-plug-sexy-dev-312671329.jpg

Anální kolík pomáhá k rozkoši!
bigstockphoto.com
Anální kolík může pomoct při sexu s partnerem, ale i v sólo hře.

Podle tvaru: pokud chceš, aby tvůj malý důvěrný přítel vypadal jinak než jeho soukmenovci, nemusíš si pořizovat klasiku. Tvary jsou i jiné a anální kolík může být pěkně designový. Vybrat si můžeš třeba i podle tloušťky a délky – menší do 10 cm na délku a 2 cm na šířku (pro začátečníky), větší o délce kolem 15 cm a o šířce 4 cm (spíš pro vášnivé milovníky análního sexu).

Podle materiálu: na materiálu záleží a odvíjí se od něj cena, ale samozřejmě i požitek. K výrobě se nejčastěji používá gelový materiál (ten je pěkně ohebný), latex, plast nebo sklo.

Na doma i na ven

Zní to děsivě? Ale není to žádná rarita. Možná každý den potkáváš ženu (nebo muže), která si před odchodem z domova zavede anální kolík. Na fórech se to takovými lidmi jen hemží a všichni se shodují, že je to příjemně dráždivé.

Máš na anální kolík nějaký názor? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Související články