Čínský horoskop na 49. víkend roku 2022: Krysy nebudou stíhat, Draci odpouštět

Shutterstock
|
09. 12. 2022
|
Už zanedlouho odstartuje další adventní víkend. Pokud chceš vědět, co tě během něj čeká, začti se do dnešního horoskopu!

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

Krysy neměly v posledních dnech na vánoční úklid ani pomyšlení. V práci zaskakují za kolegy a doma řešily jen tu nejnutnější agendu. Proto si na víkend naplánují spoustu činností a aktivit. V průběhu dnů volna ovšem zjistí, že si ukously příliš velké sousto. Některé aktivity proto eliminují nebo je delegují.

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Buvoli budou o víkendu řešit menší rodinnou rozepři. Ta sice nevznikla kvůli nim, do výměny názorů se ale chtě nechtě zapojí. Ve finále usměrní jednoho člena rodiny, který se prezentuje, jako by snědl veškerou moudrost světa. Uleví se ti, ale hrdá na sebe nebudeš.

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

Tygři se budou o víkendu bavit aktivitami, které jsou jim blízké. Je úplně jedno, jestli vyrazíš na hory, nebo se zachumláš do huňaté deky se svařeným vínem a dobrou knížkou. Víkend si jednoduše užiješ přesně podle svých představ. Menší relax před Vánoci je zkrátka potřeba.

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

Zajíci budou o víkendu v jednom kole. Pravděpodobně je totiž čeká pomoc blízkým přátelům nebo rodině. Možná půjde o vymetení komína, mnohem pravděpodobnější jsou ale aktivity související se stěhováním. Pomoc neodmítej, nikdy totiž nevíš, kdy ji budeš potřebovat ty.

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Draci procházejí náročným obdobím. Nedávno absolvovali hádku, která je stála spoustu sil i energie. To, co jim dotyčný sdělil, ještě nedokázali vstřebat, a už vůbec ne odpustit. Bude trvat dlouho, než si k dotyčnému najdeš cestu a odpustíš jemu i sobě.

Had – 1965, 1977, 1989, …

Hadi budou o víkendu pracovat. Konec roku se u nich už pravidelně nese v hektickém tempu. Na jednu stranu jim menší stres vyhovuje, na tu druhou je to stojí čas, který by mohli o víkendu trávit s rodinou nebo partnerem. S prací to nepřeháněj, ať se před Vánoci nesložíš.

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Koně čeká o víkendu návštěva adventních trhů. Za těmi nejkrásnějšími budou cestovat daleko za naše hranice. Náročná a dlouhá cesta se nicméně vyplatí. Navštívené trhy tě nadchnou. Ochutnáš místní svařák, ale i nejrůznější gastrospeciality. Domů přijedeš příjemně vánočně naladěná.  

Koza – 1967, 1979, 1991, …

Kozy víkend promarodí. Už během týdne totiž cítily, že se o ně pokouší běžná zimní viróza, která je bohužel během víkendu vyřadí z provozu. Naštěstí nepůjde o nic, co by nevyléčil horký čaj s medem a klidový režim. S návratem k pracovním povinnostem nespěchej.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

Opice budou o víkendu rejdit v obchodních centrech. S nákupem vánočních dárků totiž už tradičně čekají na poslední chvíli. Vánoční nálada je ještě neovládla. Ba naopak – davy mrzutých lidí a přeplněné obchody jim přípravu na nejkrásnější svátky v roce notně pokazí.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

Kohouti vyrazí o víkendu za zábavou. Dáš přednost víru velkoměsta, nebo vyrazíš do klidnější horské hospůdky? V každém případě si dávej pozor na alkohol. Jeho přílišná konzumace ti nesvědčí. Pokud se přece jen nějaké té skleničce neubráníš, zvyš příjem obyčejné vody.

Pes – 1970, 1982, 1994, …

Psi budou o víkendu nevrlí. Mají starosti v práci, které přenášejí na ostatní členy domácnosti. Moc dobře víš, že to není dobré, jednoduše si ale nemůžeš pomoct. Zkus aspoň okolí informovat o tom, že se zrovna nacházíš v nedobrém rozpoložení a nic, co během víkendu zmíníš, nemají brát osobně.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

Vepře čeká víkend plný nečekaných setkání. Možná úplně omylem narazíš na dávnou lásku, se kterou se vaše cesty rozešly. Pravděpodobně ale potkáš někoho, kdo ti z dřívějška utkvěl v paměti a pořádně ti tehdy zamotal hlavu. Pocity budou oboustranné a vy navážete tam, kde jste skončili.

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se, nebo bys ho raději přeskočila?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články