Simona Stašová už je zase v plné síle. Zahajuje spolupráci s Lucií Bílou v jejím divadle

Zdroj: Aplausin.cz
|
24. 09. 2020
|
Jedna z našich nejlepších hereček by mohla o koronaviru vyprávět. Naštěstí už je zase fit, a dokonce mohla být i u otevření nového Divadla Lucie Bílé. Zpěvačka si ji totiž pro rozjezd sama vybrala!

„Úplně mě to vyřadilo z provozu. Tak obrovskou únavu jsem už hodně dlouho nezažila. Spala jsem 16 hodin denně a teprve asi tak po devíti dnech jsem byla schopná si alespoň něco přečíst. Už mám ale od doktora potvrzení, že jsem fit a dokonce jsme už i hrála divadlo,“ v kostce popsala svoje soužení s covidem herečka.

Vzhůru do divadla!

Simona Stašová už je z toho tedy naštěstí venku, hraje a hrát bude! Už 24. října má v novém Divadle Lucie Bílé své legendární představení Shirley Valentine, „one woman show“ určené hlavně pro ženy středního věku, které se těší ohromné oblibě. Vždyť měla premiéru už na jaře 2008!

hml_3821.jpg

Lucie Bílá požádala Simonu Stašovou o pomoc s novým divadlem.
Zdroj: Aplausin.cz

 

Více fotografií najdete na Aplausin.cz!

 

A jak vznikla spolupráce s Lucií Bílou? Zpěvačka ji prostě oslovila, aby jí pomáhala. „Taková nabídka se neodmítá a moc si toho považuji. Budeme tu hrát i s panem Nárožným. A já mám šest her, které sem pomalu přesunu. Jsou to sice starší věci, ale moc krásné,“ řekla.

Možná se vyrýsuje i nějaké to překvapení a zahraje si v Divadle Lucie Bílé se svou maminkou Jiřinou Bohdalovou. „Nikdy neříkej nikdy. A pokud by se pro nás dvě našla hra, určitě by do toho šla. Máma tu bude do stovky, devadesátkou rozhodně nekončí,“ usmívala se Simona Stašová.

Držíme palce Simoně, její mamince i Lucii Bílé!

Související články