Čínský horoskop na 40. víkend roku 2022: Zajíci oznámí novinku, Hadi budou běsnit

Shutterstock
|
07. 10. 2022
|
Další říjnový víkend už netrpělivě klepe na dveře. Co to znamená? Že kromě dvou dnů vlna si můžeš užít taky nový horoskop. Co čeká tvoje znamení?

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

Krysy budou o víkendu neklidné. Tuší, že zanedlouho budou muset vyřešit problém, který tak dlouho zametaly pod koberec. Protože má ale každá situace řešení, ani v tomhle případě to nebude jinak. Jen mohlo nastat dřív a ty ses nemusela tak dlouho trápit.

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Víkend se u tebe ponese v romantickém duchu. Pokud s partnerem slavíte významné výročí, určitě nezůstávejte doma a raději vyrazte na wellness pobyt nebo na hory a čerstvý vzduch. Prospěje to vaší psychice i vztahu, který vzájemně utužíte a dodáte mu novou jiskru.

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

Tygři si o víkendu budou lámat hlavu se situací, kterou nedokážou tak úplně ovlivnit. Přesto je nesmírně trápí a ovlivňuje jejich každodenní činnosti i myšlenky. Nemá smysl řešit něco, co nemůžeš změnit. A už vůbec by ses kvůli tomu neměla zbytečně trápit.

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

Zajíci stojí před zásadní životní změnou, o které musí informovat rodinu a nejbližší přátele. Vyloučen není nový přírůstek do rodiny ani změna stávající pracovní pozice. Pro okolí bude tahle informace tak trochu šok, všichni ji ale vezmou empaticky a nakonec budou rádi.

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Draci budou o víkendu zase po dlouhé době řešit práci. Během týdne se jim totiž nakupilo úkolů nad hlavu a šéf je – mírně řečeno – dosti nevrlý. Proto se tentokrát pracovním povinnostem nevyhneš ani během dnů volna. Rodinné záležitosti deleguj na partnera nebo babičky a úkoly odbavuj postupně jeden po druhém.

Had – 1965, 1977, 1989, …

Dostane se k tobě informace, se kterou nebudeš vědět, jak naložit. Zkus zachovat chladnou hlavu a zbytečně nevyšilovat. Běsnění se pravděpodobně nevyhneš, svůj hněv ale nasměruješ správným směrem. Okolí z tebe bude mít tak trochu vítr. Na druhou stranu bude vědět, že si k tobě nesmí dovolit cokoliv.

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Koně čeká víkend plný zážitků. Pokud se připravuješ na dny volna s rodinkou, věř, že ve finále si společně strávené chvilky perfektně užiješ. A to i přesto, že jsi měla ze společného setkání tak trochu strach. Nakonec se ukáže, že lepší akci jsi už dlouho nezažila.

Koza – 1967, 1979, 1991, …

Kozy si během víkendu zahrají na introverty. Nemají náladu na nic a nikoho. Proto se odeberou s dobrou knížkou nebo tabletem a oblíbeným seriálem do ložnice, kde budou chtít strávit celý víkend. Z letargie je nakonec vytrhne partner, který pro ně připraví romantické překvapení.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

Opice víkend tak trošku „proflákají“. Do ničeho se jim nechce, proto budou řešit jen nejnutnější úkoly a agendu okolo rodiny nebo partnera. Dva dny sladkého nicnedělání tě určitě nezabijí. Tvojí psychice pomůžou a tělo je taky ocení. Tak si nic nevyčítej.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

Kohouty čeká o víkendu netradiční gurmánský zážitek. Pravděpodobně půjde o luxusní degustační večeři, kterou jsi dostala nedávno jako dárek. Neměj z návštěvy drahého podniku obavy. Jeho personál mívá většinou dost empatie a slušnosti, aby ti pobyt v exkluzivním prostředí maximálně zpříjemnil.

Pes – 1970, 1982, 1994, …

Psi budou o víkendu řešit menší problém v rodině. Protože nejde o věc, která by ti byla naprosto neznámá, budeš si s ní vědět rady. Kromě tebe se ale do řešení problému musí zapojit i ostatní členové rodiny. Jedině tak můžete dosáhnout vzájemné shody a rovnováhy.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

Vepře čeká o víkendu zajímavé setkání, se kterým rozhodně nepočítali. Možná půjde o setkání s dávnou láskou nebo osobou, která ve tvém životě sehrála zcela zásadní roli. Nutno podotknout, že půjde o skvěle strávený čas, na který budete oba dva ještě dlouho a s nostalgií vzpomínat.

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se na nové zážitky, nebo už netrpělivě obracíš kalendář?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články