Princ William se svěřil, že na svou matku myslí každý den

Bigstock.com
|
01. 09. 2016
|
Lady Diana zemřela, když bylo Williamovi patnáct let. S tragédií se vyrovnával velmi těžko. Ani téměř dvě dekády po této smutné události neuplyne den, kdy by na matku nemyslel. Jak se vyrovnával s tragédií?

Princ William a jeho manželka Kate Middleton vyrazili na návštěvu nemocnice v Lutonu, kde si princ mimo jiné povídal se čtrnáctiletým Benem. Jemu a jeho dvěma bratrům loni zemřela matka. William se Benovi svěřil, jak se se složitou situací vyrovnával on.

john_travolta_and_princess_diana.jpg


Wikimedia Commons
Princezna Diana tančí v Bílém domě s Johnem Travoltou v roce 1985.

„Čas pomáhá. Vím, jak se cítíš. Je to dvacet let, co zemřela moje matka, a stejně mi každý den chybí. Důležité je mluvit se svou rodinou. Je naprosto v pořádku být smutný, je v pořádku, že ti chybí,“ řekl William Benovi před časopisem Grazia.

Princezně Dianě bylo v době smrti pouhých 36 let. Zemřela 31. srpna 1997. V rámci desetiletého výročí uspořádali William a Harry obří koncert ve Wembley, na kterém vystoupil Elton John nebo Duran Duran. Přišlo na 60 tisíc diváků. U příležitosti 20. výročí, které nastane za rok, mají princové v Kensingtonském paláci otevřít zahradu věnovanou své matce. Právě tady oba s Dianou žili a aktuálně zde bydlí William s rodinou. „Všechno, co chci, je, aby na mě byla moje máma neuvěřitelně pyšná,“ doplnil Harry.

Související články