Čínský horoskop na 1. víkend roku 2023: Kozy budou ve stresu, Psi ve vatě

Shutterstock
|
06. 01. 2023
|
Máme před sebou první víkend nového roku. Co to znamená? Že je tady další čínský horoskop! Jak tenhle víkend prožijí Tygři a na co se můžou těšit Draci?

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

Krysy se budou během víkendu věnovat uklízení vánočních dekorací. Sama sobě dáš slib, že příští Vánoce to s výzdobou už opravdu nebudeš přehánět. Uvést totiž příbytek do původního stavu vyžaduje spoustu času a v neposlední řadě i nervů.

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Buvoli budou o víkendu pracovat. V zaměstnání toho mají tolik, že se jednoduše pracovnímu víkendu nevyhnuli. Pokud potřebuješ nárazově odbavit povinnosti, které jsi během týdne nestihla, je to v pořádku. Pozor ale na to, ať se u tebe pracovní víkendy nestanou samozřejmostí.

Tygr – 1962, 1974, 1986, …       

Tygři se budou během dvou dnů volna věnovat svojí drahé polovičce. Tu totiž v posledních týdnech zanedbávali, což se rozhodnou napravit. Vyrazíte do víru velkoměsta, nebo vsadíte na romantický wellness pobyt? Ať už vybereš jakoukoliv variantu, víkend si užiješ na sto procent!

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

Zajíci se během víkendu vydají na dlouhý rodinný výlet. Nejdřív padne volba na hory, s ohledem na počasí ale nakonec skončíte v zábavním centru, kde se dozvíte spoustu zajímavého o lidském těle, ale i o přístrojích a přírodě kolem nás. Vypadá to na vydařený víkend, který vám nic nepokazí.

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Draci našli zalíbení v únikových hrách. Ještě donedávna jsi netušila, že něco takového vůbec existuje. Teď se ale téhle nové aktivity nedokážeš nabažit. Tahle skvělá zábava pro partu přátel i rodinu ti naprosto učarovala. Jen tak trochu „leze do peněz“, takže se se svou vášní musíš mírnit.

Had – 1965, 1977, 1989, …

Hadi budou o víkendu řešit menší partnerskou rozepři, která pravděpodobně vznikne z čirého nedorozumění. Pokus se udržet emoce na uzdě a pozor na vyřčená slova, která už nepůjde vzít zpátky. Zkuste nevytahovat kostlivce ze skříně a řešit jen aktuální problém.

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Koně se budou o víkendu věnovat partnerovi. Vymysleli pro něj zajímavý výlet, který se neobejde bez zážitků i poučení. Večer je čeká romantická odměna v podobě soukromého wellness pobytu nebo večeře ve dvou. Jak tenhle víkend skončí, to už bude záležet jen na vás dvou.

Koza – 1967, 1979, 1991, …

Kozy si o víkendu příliš neodpočinou. Čeká je totiž návštěva blízké i vzdálenější rodiny, která je obvykle spojená s křikem, hlukem i výčitkami. Někteří členové rodiny si zkrátka nevidí do pusy a dokážou ublížit bez ostychu i rozmyslu. Zkus jim nevěnovat pozornost a všechno pouštěj jedním uchem tam a druhým ven.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

Opice budou o víkendu skákat kolem nemocného dítka nebo partnera. Viróza se bohužel nevyhnula ani jejich rodině. Naštěstí nepůjde o nic, co by dotyčné trápilo dlouho. Klidu a pohody si ale tenhle víkend určitě neužiješ. Nezapomínej na pitný režim všech nemocných a hlavně srážení vysoké teploty.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

O víkendu se vrhneš na předčasný jarní úklid. Tvoje drahá polovička bude pravděpodobně mimo domov, takže ti nebude nikdo koukat pod ruce a překážet. Doma to vezmeš od podlahy a vyhodíš všechny nepotřebnosti, na které se zbytečně práší a doma ti zabírají drahocenné místo.

Pes – 1970, 1982, 1994, …

Na Psy se během víkendu usměje štěstí. Vyloučená není výhra v loterii nebo dědictví. Pokud půjde o větší objem finančních prostředků, dobře si rozmysli, jak s nimi naložíš. Utratit je za exotickou dovolenou ti možná v tuhle chvíli připadne fajn, z dlouhodobého hlediska to ale není příliš prozíravé.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

Vepři budou o víkendu studovat. Pravděpodobně je čeká nějaká důležitá zkouška, která může ovlivnit jejich další směřování. Pokud ti učení neleze do hlavy, zkus mozkovou aktivitu podpořit třeba velejemným zeleným čajem matcha nebo jinými přírodními stimulanty.

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se, nebo už netrpělivě vyhlížíš pondělí?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články