Pája (22): „Vydělávám tisíce prodejem použitých kalhotek.“

bigstockphoto.com
|
29. 07. 2020
|
O tom, že existují nejrůznější druhy fetiše, jsi pravděpodobně už někdy slyšela. Jedna z našich čtenářek netradičních choutek využila a založila na nich svůj byznys. Prodává použité kalhotky. A zákazníci jí platí víc než královsky.

Článek byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která nám ho do redakce zaslala e-mailem. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna – pozn. redakce.

Brigáda ve fast foodech? Nic pro mě!

„Nikdy jsem netoužila začít svou pracovní kariéru v prodejnách rychlého občerstvení. Chtěla jsem si vydělat rychle a pohodlně. Proto jsem od osmnácti začala obsluhovat v jednom baru, kde jsem nakonec skončila jako tanečnice.

Když jsem nastoupila na vysokou, noční aktivity v baru jsem musela kvůli docházce omezit. Výpadek příjmů jsem si ale nemohla dovolit, proto jsem začala hledat další brigádu.

Narazila jsem na uzavřenou skupinu na jedné sociální síti, kde muži i ženy prodávají použité spodní prádlo a další objekty fetišistických vášní. Dlouho jsem se nerozmýšlela a začala vystavovat první inzeráty.

bigstock-sexy-girl-silicone-implants-262312069.jpg

Jednoduchá brigáda, i tak by se dal označit prodej použitého spodního prádla.
bigstockphoto.com
Každý potřebuje peníze. Získáváme je, jak umíme.

Je mi jedno, co s mým prádlem dělají

Zákazníci z různých koutů Česka se mi začali ozývat prakticky obratem. Zpočátku jsem prodávala asi dvoje kalhotky za měsíc, postupem času ale začalo objednávek přibývat. V současné době jde o desítky objednávek, které se snažím co nejdříve odbavit.

Nezajímám se, kam ani komu použité spodní prádlo posílám, a je mi po pravdě úplně jedno, co s ním dotyční dělají. Mně to sype každý měsíc několik desítek tisíc korun, což si myslím, že je na můj věk pohádkový příjem.

Jasně, že se občas najdou tací, kteří se s obnošenými kalhotkami nespokojí a chtějí si připlatit za další kontroverzní služby. Je mi to sice proti srsti, ale vidina peněz navíc je lákavější. O mém „businessu“ nikdo z přátel ani okolí neví a já nemám v plánu na tom cokoli měnit.“

Co si myslíš o prodeji použitého spodního prádla? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Související články