Horoskop na březen 2020: Blíženci budou bojovat, Kozorozi řešit vztahy

bigstockphoto.com
|
24. 02. 2020
|
Je to na dobré cestě, brzy bude jaro! Světla přibývá, příroda se bude brzy probouzet a všechno bude veselejší. Aspoň pro většinu z nás. Některá znamení nebudou mít březen úplně nejjednodušší, ale nakonec si zase oddychnou.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Spousta Beranů se nejspíš učila během února relaxovat a zdravě odbourávat stres, protože si to situace už velmi žádala. V březnu se jim to bude hodit. Jestli patříš k tomu znamení, buď si jistá, že pokoj ti nedá ani rodina, ani šéf. A jestli máš domácího mazlíčka, můžeš mít pocit, že i ten se proti tobě se všemi spřáhnul. Březen bude hodně náročný až do poloviny, potom už si budeš moct setřít pot z čela a hodit se zase pěkně do pohody.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci neměli v únoru vesměs na růžích ustláno. Únor ale už bude o něco pohodovější. Mnohé čeká změna v práci – ať už teprve pohovor, na kterém se můžou blýsknout, nebo nástup do nového zaměstnání, případně přechod na volnou nohu. Všechno, co se teď v kariérní oblasti stane a co se změní, to bude jedině k lepšímu. Nezapomeň si ale vyjednat férové podmínky, ať se později nedivíš, že chodíš domů s almužnou.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blížencům jako by se během jednoho měsíce, března, měly otřást všechny oblasti jejich života. Řešit budou postupně práci, bydlení, možná dokonce stěhování, dopravní prostředek a navrch ještě zdraví. Problémy se u nich budou střídat a nechají Blížence jen občas na chvilku vydechnout, aby mohli bojovat dál. Jednou to ale skončí a dobrá zpráva je, že může jít jen o drobné otřesy, o kterých nebudeš za pár dní ani vědět. Jen tě zpočátku pořádně vyděsí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Kolem úplňku, který nastane 9. března, se ti můžou připomenout rány z minulosti a nedořešené trable. Vrátí se nejspíš jako bumerang, ale když budeš jen trochu chtít, tvoji blízcí tě ze smutku dostanou, takže nebude mít šanci. Pozor si dej na nachlazení – při prvním oteplení neměň zimní bundu za jarní. Je lepší být teple oblečená a zdravá než nemocná frajerka v džínovce. Na konci měsíce tě možná potrápí nějaká ta hádka s miláčkem, ale bouřka se brzy přežene.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Jestli si potřebuješ odpočinout od práce, mazej na hory! Za hranicemi sníh bude, i kdyby nechtěl, a tobě teda aspoň prodloužený víkend v přírodě prospěje jako sůl. Jestli se nakonec vydáš za zimními radovánkami, nevrhej se do všeho tak úplně po hlavě, aby sis situaci ještě nezkomplikovala zraněním. Škodolibě tě může potěšit trocha neštěstí, které se přihodí ve tvém okolí nenáviděné osobě. Pozor ale na karmu!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou jedním z těch znamení, které budou mít březen nadmíru poklidný. Pořád sice bude co dělat v práci i doma, ale na druhou stranu jim všechno půjde pěkně od ruky. Možná taky uloví nějaký pěkný last minute zájezd a od všeho si odpočinou. Komplikace můžou nastat koncem měsíce, a to s někým z rodiny. Jinak všechno poběží jako na drátkách. Užij si to!

bigstock-traveler-girl-relaxing-on-the-303696487.jpg

Dovolená v březnu? Klidně a bez výčitek.
bigstockphoto.com
Můžeš se sbalit a odletět na dovolenou? Udělej to, prospěje ti to!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Březen se u tohohle znamení ponese v duchu pracovním. Pokud jsi měnila práci, všechno si nejspíš teprve sedá. V březnu by se to mohlo ustálit, hlavně pokud sis na volné noze domlouvala novou spolupráci. V žádném případě neodmítej pozvání na společenskou událost, i kdyby mělo jít o setkání s kolegy v neformální atmosféře. Budeš se královsky bavit a zase o něco víc poznáš jiné lidi.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři by měli během března sundat růžové brýle, které si s velkou oblibou nasazují. Mít vysoké cíle je fajn, ale zažívat pak frustraci z toho, že se jim nedaří jich dosáhnout ve stanoveném čase, je na nic. Nebuď na sebe tak přísná, ostatní kolem tebe taky nejsou. Ke konci měsíce se snaž vyhnout hádkám s rodinou, mohlo by se stát, že cokoli řekneš, bude později použito proti tobě.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci březnem proplují, ani nebudou vědět jak. Až v samotném závěru se můžou ocitnout v začarovaném kruhu s penězi, což je utvrdí v tom, že si v nich měli udělat lepší systém. Půjčka totiž může pomoct, ale dlouhodobým a pravidelným řešením krizí by se stát neměla. Právě do problémů takového ražení si může nakonec přisadit i tchyně nebo skorotchyně – a to už bude fakt vrhol.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

U Kozorohů se s úplňkem 9. března otevře téma dětí a partnerů – ať už děti máš, nebo je s partnerem plánuješ, něco se začne dít. Stejně tak si můžete s drahou polovičkou vyříkat v klidu to, co jste na sebe ještě před týdnem chtěli ječet jako utržení ze řetězu. Na konci měsíce všechny potíže ve vztahu pěkně vybalancuješ a duben odstartuješ s čistým štítem.

Vodnář (21. 2. – 20. 2.)

Vodnáři budou řešit majetek a všechno, co s ním souvisí. Hypotéky, pronájem, podpisy smluv, spolubydlení, ale i plat nebo kapesné pro studující. Ať už půjde o majetek movitý, nebo nemovitý, objeví se něco, co nesnese odkladu a co budeš muset řešit hned. Dobré ale je, že spoustě Vodnářů může pomoct někdo z rodiny – buď finanční injekcí, nebo dobrou radou k nezaplacení.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby budou mít první polovinu března docela poklidnou, ovšem druhá polovina pro ně bude trošku náročnější – ne zrovna nepříjemná, ale možná se ani nezastaví. Pozvánky na akci bys neměla odmítnout, zvlášť pokud jsi single. A když se tě pokusí kámoška neplánovaně vytáhnout na wellness, nepřemýšlej ani minutu! Kdy naposledy jsi udělala něco jenom pro sebe? Jen nezapomeň, že volno začíná až po práci, tak abys něčím před odjezdem nerozzuřila šéfa.

Držíme palce, ať je pro tebe březen příjemný!

Související články