Horoskop na rok 2020 – 2. díl: kdo bude bojovat o práci a kdo se vydá do světa?

www.bigstockphoto.com
|
16. 12. 2019
|
Rok 2019 se blíží ke svému konci, a proto si spousta z nás klade otázku, co nás asi čeká v magickém roce dvou dvacítek za sebou. Zatímco minule jsme to prozradily prvním šesti znamením, dnes dojde řada na Váhy, Štíry, Střelce, Kozorohy, Vodnáře a Ryby.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou v roce 2020 hodně přemýšlet o tom, kdo jim v životě aspoň trošku prospívá a kdo naopak působí jako emoční upír. A to je dobře! Za rok touhle dobou můžeš být obklopena jinými lidmi a nebudeš se stačit divit. Neboj se odstranit všechno, co ti dělá jen vrásky na čele.

Práce a kariéra

Všechno naznačuje tomu, že především v práci budeš muset víc zabrat, abys dosahovala takových výsledků jako v roce 2019. Nesmíš být ale zase příliš urputná, abys svoje okolí neodradila od pomoci. Najít balanc bude těžké, ale půjde to. Dej na svoje pocity, buď trpělivá a štěstí si k tobě cestu najde.

Finance

Váhy nebudou mít takový nadbytek, aby mohly bezhlavě utrácet. Proto si pořiď jen to, co doopravdy potřebuješ, a když si budeš chtít udělat radost, zvol něco menšího a levnějšího. Nejspíš totiž nastanou situace, kdy se ti budou ušetřené peníze dost hodit nebo budeš potřebovat vypnout a odjet na dovolenou.

Láska a rodina

V první polovině roku to může být pěkný tanec! Ne že by Váhy obecně patřily k lidem, kteří si jdou tvrdě za svým milostným cílem, ale hvězdy jim budou tak přát, že z toho může být krásný nový vztah, uzavření sňatku, založení rodiny a cokoli dalšího pozitivního. Rozchodu nebo rozvodu se v roce 2020 dočká jen málokterá Váha.

Zdraví

U Vah bude nejdůležitější prevence. Když ji nebudeš zanedbávat, jen tak něco tě neskolí. Stačí se dopovat vitamíny, nechodit rozhalená a v létě si v klimatizované místnosti vzít vrstvu navíc. Tenhle rok vypadá opravdu slibně a žádná zdravotní komplikace by se v něm vyskytnout neměla.

bigstock-beautiful-landscape-scenery-of-301295191.jpg

Dovolená se bude hodit, ale když na ni nebudeš mít peníze, ani na ni nemysli.
Spousta Vah bude nutně potřebovat dovolenou. Pokud na ni našetříš, můžeš být ta šťastnější z nich!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíry čeká houpačka, na kterou už jsou nejspíš zvyklí. To, že se něco odehrává podle plánu a v mžiku je všechno jinak, jim není cizí. Rok 2020 připravil pár zkoušek pracovního i osobního charakteru, které ustojíš jen díky přátelům a jejich podpoře. Hvězdy radí trénovat trpělivost a nejednat impulsivně. Tím si můžeš ledacos zavařit.

Práce a kariéra

Když zmobilizuješ svou schopnost působit na lidi dobře a věrohodně, nemusíš se bát, že by se ti v práci nedařilo. Nejeden Štír se dopracuje na vyšší pozici nebo se stane šéfovým miláčkem, což se podepíše na odměnách.

Finance

Spousta Štírů bohužel přijde na to, jaké to je, když jsou na houpačce i peníze. Takhle to totiž v roce 2020 nejspíš bude. To, co získáš navíc, zase rychle utratíš a nakonec z toho možná ani nebudeš mít takovou radost, jakou jsi očekávala. Největší propady hrozí v květnu a září, ale vyhráno nemáš nikdy.

Láska a rodina

Nevěra ve vztahu, lži v rodině, samota. Štíři to v milostném životě nebudou mít jednoduché a měli by se na to řádně připravit. Víc než samotná rodina mu pomůžou přátelé a kolegové, kteří se klidně spolčí s ďáblem, jen aby ti pomohli z tvé tradiční depky a zahloubanosti. Važ si jich a nezapomeň jim oplatit stejnou mincí, až to budou sami potřebovat.

Zdraví

Štíři jsou obecně energické znamení, ale tolik energie, kolik na ně čeká v roce 2020, dlouho nepocítili. Proto se může stát, že zapomenou odpočívat a skončí na několik dní naprosto paralyzovaní únavou. Nepodceňuj procházky na čerstvém vzduchu, vyjeď na výlet a mysli pozitivně. Když se pustíš do hubnutí, tentokrát bys konečně opravdu mohla vydržet a dosáhnout vysněné váhy.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Patříš ke Střelcům? Pak tě nejspíš čeká nejedna zkouška, ze které ovšem vyjdeš jako jednoznačný vítěz. Nic tě jen tak nezaskočí, a když si u toho udržíš i úsměv na rtech, získáš plusové body u širokého okolí. Obdivné pohledy na sebe pak nenechají dlouho čekat. Pro rok 2020 platí to, že jaké si to uděláš, takové to budeš mít.

Práce a kariéra

Začátek roku bude hodně příjemný. Nečekají tě nějaké finanční bonusy? Pokud ne, můžeš třeba i vyhrát! V práci všichni vědí, že se na tebe můžou spolehnout, ale ty si dej pozor, aby na tebe nezačali kolegové házet i tu práci, se kterou nemáš nic společného. Nakonec bys totiž mohla za jeden plat dělat práci pěti lidí. Neboj se říct ne!

Finance

Pro Střelce nebudou finance problém. Peněz bude dost na všechno, co budou potřebovat, a radost si můžou udělat třeba hezkou dovolenou nebo prodlouženým víkendem. Jediné, za co by mohli utrácet víc, než je třeba, je elektronika. Tyhle svody budou hodně silné a je na tobě, jestli si vybereš odpočinek u moře nebo drahý telefon.

Láska a rodina

Co se týče milostných svodů, ty budou od začátku až do konce roku pořád někde. Pokud ale toužíš po hlubším vztahu, nejspíš moc nepochodíš, aspoň tedy ne v první polovině roku. Všude jako by byl jen sex a nikdo se nechtěl vázat. Pokud tenhle alibismus nemáš ráda, neplýtvej s takovými lidmi energii. V rodině se může vyskytnout problém se sourozencem a může jít o vážnou věc. Do konce roku by se ale mělo všechno uklidnit.

Zdraví

Zapracuj trochu fyzičce. Nejde jen o to, aby člověk dobře vypadal, ale hlavně aby byl fit a dobře se cítil. Bez pohybu to jde jen hodně těžko. Co takhle dát si nějaký sportovní cíl a pomalými krůčky se k němu vydat?

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Ajeeeje. Kozorozi, kteří byli v roce 2019 nevěrní, to nebudou mít vůbec jednoduché. Nevěra se provalí nejspíš tak absurdním způsobem, že nezbyde než si sbalit kufry a od podváděné polovičky odejít. Od toho se nakonec budou odvíjet i úspěchy v dalších oblastech života.

Práce a kariéra

Nesoustředěnost v práci tě může dostat do průšvihu dřív, než řekneš „průšvih“. Všechno se dá vyřešit, ale jak přijdeš o práci, bude se to řešit dost těžko. Snaž se držet aspoň na standardním výkonu a nevyčnívat z davu. Když bude chtít šéf slyšet kritiku, radši mlč, tenhle rok nebude vhodný pro nějaké větší hrdinské akce.

Finance

S penězi to v roce 2020 nebude asi úplně jednoduché, ale s trochou selského rozumu to nebude ani nějaký velký průšvih. Je docela možné, že si budeš muset půjčit, ale v klidu půjčku zase splatíš, když nepůjde o statisíce. Nic extra významného se v této oblasti snad dít nebude.

Láska a rodina

Tohle bude slušný uragán! Milostné trojúhelníky, nevěra a její provalení, výčitky, slzy. Jen málo Kozorohů bude v roce 2020 s partnerem v klidu a nebude se mu vztah otřásat v základech. To, co ale celý rok vydrží, bude velmi pevné a bude to hodně znamenat. V březnu se kolem tebe může motat Vodnář nebo Býk, který tě zaujme, ale pokud už partnera máš, radši se do ničeho nového nepouštěj.

Zdraví

V roce 2020 si dávej pozor na končetiny, horní i dolní. Hrozí jak naražení, tak i zlomení a to by ti pořádně zkomplikovalo život. Pokud trpíš na migrény, můžou se tvoje stavy přechodně zhoršit, ale pravděpodobně to bude jen stresem, který zase odplyne a všechno se vrátí do normálu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Hvězdy upozorňují, že stavění vzdušných zámků, na které je Vodnář expert, může mít v roce 2020 mnohem horší dopad než jindy. Nemaluj si budoucnost růžově, když je jasné, že něco musí skončit. Jde především o vztahy, ale taky o práci.

Práce a kariéra

V práci hrozí průšvihy i vyhazovy pro nadbytečnost. Jestli podnikáš, můžeš zažít horší časy, abys později mohla povstat jako fénix z popela. Bude tě to ale stát dost sil. Posílání životopisů do firem, když se budeš chtít nechat zaměstnat, i pohovory bez výsledku ti na náladě nepřidají. Nedá se ale nic dělat, sedět s rukama v klíně by nebylo řešeno.

Finance

S penězi to u Vodnářů nebude kdovíjaké, což souvisí s prací. Jestli sis stihla něco našetřit, budeš za to neskutečně ráda, protože to možná bude v roce 2020 až na dřeň. Konec roku ale slibuje zlepšení, tak jen to zvládnout a těšit se na lepší zítřky!

Láska a rodina

Kariéra a finance nic moc, ale doma bude pohoda. Partner tě dokáže podpořit a povzbudit, stejně tak rodiče nebo děti. Udělejte si jednou týdně hezkou společnou procházku, vyčistěte si hlavu a aspoň doma se budeš cítit dobře. Single Vodnářky se můžou dočkat seznámení, především v letních měsících. Jestli ale půjde o někoho, kdo za to opravdu stojí, zatím nevíme…

Zdraví

Vypadá to, že jediným tvým zdravotním problémem by mohly být chmurné myšlenky. Nedej jim šanci, aby přerostly v depresi, ale znovu varujeme před vzdušnými zámky. Hlavně stres a smutek nezajídej, to by byla cesta do pekel. A pozor na klouby. V zimě si dopřej teplo na kolena, kotníky, lokty a zápěstí, stejně tak ramena. 

bigstock-fried-wiener-schnitzel-from-ve-322418449.jpg

Jídlo není řešení problému.
Střídmost v jídle by měli dodržovat všichni, ale Vodnáři v roce 2020 obzvlášť.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)              

Rok 2020 bude u Ryb ve znamení vzdělávání a pokroku. Neboj se začít znovu studovat nebo prostě jen číst o tom, co tě zajímá. Obecně se ti bude celý rok nejspíš hodně líbit, protože tě nečeká nic, co bys nedokázala s elegancí sobě vlastní překonat. Může tě potkat i pověstné štěstí v neštěstí.

Práce a kariéra

V práci občas nebudeš vědět, kde ti hlava stojí, ale šéf to ocení a na odměně to určitě poznáš. Dej si pozor, co komu na pracovišti svěřuješ, protože ne všichni jsou upřímní a někdo může to, co řekneš, obrátit proti tobě ve chvíli, kdy to budeš nejmíň potřebovat.

Finance

Penízky se budou jenom kutálet, dobrá zpráva je, že spíš k tobě! Za svou snahu, píli a pracovní nasazení si to jednoznačně zasloužíš, jenom si dej pozor na závistivce. Možná že budeš konečně moct vyrazit na delší a finančně nákladnější dovolenou!

Láska a rodina

V partnerském vztahu to může během jara skřípat, ale v létě už bude zase klid. Rozchody příliš nehrozí, naopak bude docházet spíš ke sblížení a ujištění se, že jsi s tím správným člověkem. Muž v rodině, například tatínek nebo strýček, ti může svěřit rodinné tajemství, které tě hodně překvapí a donutí tě přehodnotit některé postoje vůči konkrétním osobám.

Zdraví

Rýma, chřipka, bolest v krku, to je klasika, které se nejspíš nevyhneš. Na druhou stranu, pokud si dáš pozor na příjem soli a sladkého, ti snad nic horšího nehrozí. Hned jak ucítíš prvotní únavu, která k nemoci patří, lehni do postele a nezkoušej vstát a chodit na schůzky s klienty.

Související články