Horoskop na 21. týden roku 2023: Býci budou znepokojení, Blíženci pocítí nával energie

Shutterstock
|
22. 05. 2023
|
Máme tady další květnový týden a s ním i nový horoskop! Co během následujících dnů zažijí Blíženci a na co by si měli dát pozor Raci?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Tenhle týden budeš chtít dokončit všechny rozpracované projekty. Buď ale opatrná, aby ses nepřetížila. Ujisti se, že máš dostatek času na dokončení všech důležitých úkolů a vyhni se impulsivním rozhodnutím!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Můžeš se teď cítit trochu znepokojeně kvůli několika nevyřešeným záležitostem z minula. Pokus se se svými obavami vypořádat a najít konstruktivní řešení. Snaž se taky o udržení rovnováhy mezi prací a odpočinkem.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Budeš se cítit plná energie a odhodlání. Využij tuhle pozitivní atmosféru a pokus se dokončit některé dlouhodobé projekty, na kterých pracuješ. Snaž se taky o projevování vděčnosti a ocenění blízkých osob ve svém okolí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Tenhle týden se budeš chtít soustředit především na svou rodinu a blízké přátele. Pokus se najít čas na sdílení příjemných zážitků s těmi, kteří jsou pro tebe důležití. Snaž se taky o udržení rovnováhy mezi svými pracovními povinnostmi a osobním životem.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Během týdne se budeš soustředit zejména na své cíle a ambice. Snaž se najít motivaci pro dokončení některých rozpracovaných projektů, které už dlouhodobě odkládáš. Neboj se taky prosazovat své názory a přání. To samozřejmě slušnou, ale důraznou formou.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Během týdne budeš řešit své zdraví a duševní pohodu. Snaž se najít čas na relaxaci a regeneraci, abys mohla být produktivnější v práci. Důležitá bude i komunikaci s lidmi kolem tebe. Zvlášť pokud jde o rodinu nebo nadřízeného.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Hvězdy napovídají, že během týdne budeš řešit mezilidské vztahy. Snaž se najít čas na kvalitní, hluboké a upřímné rozhovory a sdílení zážitků se svými blízkými. Taky se soustřeď na své osobní potřeby a hlavně zdravotní stránku!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Tenhle týden pro tebe bude velmi silný a intenzivní. Budeš mít potřebu prosazovat své názory a bude se ti dařit v oblasti kariéry. Měj však na paměti, že ne každý musí být stejného názoru jako ty, a že je proto důležité mít respekt k ostatním.

V oblasti vztahů se ti bude dařit více, pokud budeš trpělivá a budeš si dávat pozor na své emoce.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Během týdne se budeš cítit energicky a plná naděje. Máš velké plány a je velmi pravděpodobné, že se ti podaří dosáhnout dlouhodobých cílů. Budeš mít tendenci být impulzivní a můžeš riskovat víc, než je zdrávo. Měj na paměti, že je důležité zachovat si rovnováhu a nezapomenout na zodpovědnost!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Během následujících dnů budeš uzavřenější a soustředěnější zejména na práci. Pamatuj, že je důležité najít si čas na relaxaci a pobyt s přáteli i rodinou. Pokud se ti podaří najít rovnováhu mezi prací a osobním životem, budeš se cítit šťastnější a naplněnější.

V oblasti vztahů se ti bude dařit líp, když budeš víc komunikovat se svým partnerem.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Nadcházející týden budeš nezávislá a nebudeš se chtít nechat omezovat ostatními lidmi. Pamatuj, že je nesmírně důležité najít si rovnováhu mezi nezávislostí a spoluprací s ostatními. V oblasti kariéry se může objevit nová příležitost, tak buď připravená na velkou životní změnu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Během následujících dnů budeš citlivá a může se u tebe objevit potřeba být víc sama se sebou. Potřebuješ zregenerovat a vypnout. Proto zapátrej po aktuální nabídce zájezdů k moři a aspoň na pár dnů vyraz za novými zážitky. Zregeneruješ tělo i mysl!

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho pro jistotu raději vyškrtla z kalendáře?

Zdroj

Autor článku: redakce

Související články