Horoskop na listopad 2022: Panny budou naslouchat, Střelci se odrazí ode dna

Shutterstock
|
27. 10. 2022
|
Je to neuvěřitelné, ale máme před sebou poslední dva měsíce roku 2022. Podívej se, co si na tebe hvězdy připravily na listopad. Kdo je připraven, není překvapen!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani budou v listopadu miláčkem hvězd, aspoň co se financí týče. Může přijít zvýšení odměny za práci, nebo dokonce výhra! S penězi to vůbec nebude špatné, ale to, co k tobě přijde, hned neutrať. Později ti tahle suma přijde vhod, možná se totiž objeví nečekaný výdaj nebo se rozhodneš, že si ještě zaletíš někam za teplem.

Listopad ale bude i ve znamení úředních jednání nebo vzdělávání. V tom druhém případě se nezdráhej přihlásit na kurz, po kterém už tak dlouho pokukuješ. Nabyté vědomosti nebo dovednosti totiž v budoucnu dokážeš zhodnotit.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Kolem úplňku, na který dojde 8. listopadu, si dávej pozor na to, co říkáš, a ber s rezervou informace, jež se dostanou k tobě. Komunikační šum totiž může vzniknout ve vteřině a nejspíš by měl nepříjemnou dohru.

Býci by si měli v listopadu dávat pozor na nevěru. Stávající vztah je zajetý a stává se z něj rutina, a tak se možná dostaneš do pokušení. Pokud nechceš o partnera přijít, nech si zajít chuť. Případná nevěra by se totiž provalila až podivuhodně brzy a následky by byly fatální.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci budou poslední dva měsíce před koncem roku řešit zvýšení odměny za svou práci. Jsou si totiž vědomi svých kvalit, takže když dokážou šéfovi naservírovat pádné argumenty, budou se od Nového roku těšit větší sumě na účtu. Nejvhodnější doba na takové jednání bude po novoluní, které přijde 23. listopadu.

Celý listopad, prosinec a ještě kus ledna budeš mít pravděpodobně energie na rozdávání, tak ji usměrni a využij ji hlavně při práci. Nezapomeň taky na odpočinek, aby ses psychicky úplně nevyčerpala, i když budeš pracovat třeba na splnění vlastního snu.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci si do úplňku, který se koná 8. listopadu, udělají pořádek v přátelích a s některými z nich se rozloučí. Neboj se toho, bude to ku prospěchu. Nepotřebuješ ve svém životě lidi, kteří tě jen vysávají a zneužívají. Naopak si o to víc budeš cenit opravdových přátel.

S novoluním, jež nastane 23. listopadu, se koukej objednat k praktikovi nebo specialistovi. Už delší dobu tě trápí fyzický nebo psychický problém, se kterým si prostě sama nepomůžeš. Odhoď strach nebo stud a začni to řešit dřív, než bude úplně pozdě. Uvidíš, že se ti brzy uleví, a to už jen tím, že zjistíš, co se s tebou děje.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Ženy narozené ve znamení Lva by v listopadu neměly podceňovat možné gynekologické potíže. Radši upaluj k lékaři zbytečně, než aby sis zavařila na dlouhé týdny, nebo dokonce měsíce. Pokud máš doma partnera, kterého pro změnu trápí prostata, dotlač ho k odborníkovi!

Ve druhé polovině měsíce u tebe bude v rozpuku kreativita, tak toho náležitě využij. Můžeš začít tvořit něco nového nebo se vrátit k tomu, co jsi kdysi rozdělala, ale už jsi to nedotáhla do konce.

Hvězdy naznačují, že úspěch se dostaví, i pokud se s partnerem snažíte o potomka. Jen to nesmíte brát jako povinnost a upnout se na to!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny budou v listopadu v jednom kole. V práci dostanou naloženo, protože „ony to přece udělají nejlíp“, a doma to nebude o moc lepší. Neboj se veškeré povinnosti rozdělit mezi osazenstvo domácnosti a klidně jim ukaž, jak by to vypadalo, kdyby ses dva tři dny nestarala. Budou se divit a spíš se zapojí.

Během listopadu tě nejspíš bude potřebovat maminka, babička nebo sestra. Radu umíš vždycky dát, stejně jako projevit pochopení. Ani tentokrát nešlápneš vedle. Jako posluchačka jsi skvělá a se svým praktickým náhledem na život si poradíš s každou situací, se kterou si jiní lámou hlavu nepříjemně dlouho.

shutterstock_394104886.jpg

Panny budou v listopadu vrbami i rádkyněmi.
Shutterstock
Naslouchej a zkus poradit. Klidně online. Někdo blízký tě potřebuje.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou v listopadu, především do úplňku 8. listopadu, pořádně čachrovat s penězi. Ne že by se jim dostávalo víc financí, než by předpokládaly, ale rozhodnou se investovat to, co můžou chvíli oželet. Pokud se v tom moc neorientuješ, problematiku si načti nebo se zeptej zkušených, co a jak.

Druhá polovina měsíce se bude hodně točit kolem cestování na kratší vzdálenosti, případně kolem dopravních prostředků. Pozor na neopatrnost a nepozornost za volantem, mohla by se ti šeredně vymstít. Pokud při řízení ráda přemýšlíš, tentokrát nedovol hlubokým úvahám, aby ovládly tvou mysl.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Spousta Štírů si nejspíš vezme pár dní volna a ještě si odletí za teplem. Někteří z nich si při tom splní i další svůj cestovatelský sen. V první polovině měsíce k tomu budou zářit a budou k nepřehlédnutí. Není vyloučeno, že si tě všimne někdo zajímavý, kdo ti bude mít v budoucnu co nabídnout.

Kolem novoluní 23. listopadu Štíři nabydou nové, zdravější sebevědomí, což jim jedině prospěje. Je ale dost pravděpodobné, že to někomu bude trnem v oku, takže se bude snažit prosperujícím Štírům hodit nějakou tu větvičku pod nohy. Nenech se tím vykolejit, lidská závist je prostě věčná a ty na tom nic nezměníš.

Střelec (23. 11. – 22. 12.)

Střelce čeká na začátku listopadu překvapení, zpráva, kterou opravdu nečekají. Možná to bude důvod, proč budeš chtít strávit nějaký čas o samotě. Tví blízcí to určitě pochopí, jen si o soukromí řekni.

Novoluní 23. listopadu proběhne právě v tomhle znamení, což předpovídá jediné – Střelci se zvednou ze země, kam je možná srazila zpráva ze začátku měsíce, a začnou pracovat na tom, aby se měli líp. Můžou vylepšovat bydlení, kouknout se po lepší práci nebo si vyjasnit něco ve vztazích. Výsledky budou ohromující!

Kozoroh (23. 12. – 20. 1.)

Ještě před úplňkem, který přijde 8. listopadu, se k tobě můžou dostat peníze, se kterými jsi nepočítala. Zatím se ale neví, jestli půjde o dědictví, výhru nebo odměny, protože si šéf všiml, že často makáš za dva. Udělej si malou radost, ale s většinou peněz nalož rozumně – v dnešní době se hodí každá koruna a vývoj je nejasný.

Ke konci listopadu už se začneš ladit na Vánoce. Nenech si zkazit atmosféru od ostatních členů domácnosti, vyzdob interiér a pusť se do pečení cukroví. Jednoduše si to tentokrát udělej úplně a naprosto po svém, protože dosud jsi většinou ustupovala přáním ostatních.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři se v minulých měsících trápili nejistotou, ať už šlo o práci, bydlení nebo vztahy. Během listopadu se to naštěstí uklidní a ustálí. Zhruba v polovině měsíce už budou mít jasno a vrhnou se tak vstříc dalším životním dobrodružstvím.

Zrozencům v tomhle znamení může ale v zápřahu brzy dojít energie, které nebude moc ani vlivem úbytku denního světla. Můžeš sice žít na max, ale dbej i na kvalitní spánek, zdravou životosprávu a taky posiluj imunitu, ať nelehneš nejen s vyčerpáním, ale i s poctivou virózou.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby se, podobně jako Kozorozi, pomalu začnou těšit na svátky zimy. Vyhni se letos obvyklému stresu a přemrštěným cenám a nakupuj z domova a už teď. Nemáš zapotřebí tlačit se v obchodních centrech s davem lidí. Navíc se ti v pohodlí domova určitě podaří vymyslet dárky, které opravdu udělají radost.

Nenech se příliš ošálit kouzlem někoho, kdo se kolem tebe bude po celý měsíc motat. Zpočátku to totiž bude vypadat nadějně až pohádkově, jen během několika týdnů ale zjistíš, že za hezkou tvářičkou se skrývá osobnost, kterou bys doma nesnesla. Inu, co se dá dělat? Třeba příště.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články