Horoskop na duben 2023: Raci budou k nezastavení, Vodnáři budou pochybovat

Shutterstock
|
26. 03. 2023
|
Jsi zvědavá, co tě čeká ve čtvrtém měsíci letošního roku? Víme, co si na tebe hvězdy přichystaly a na co se můžeš připravit!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani budou do úplňku, který proběhne 6. dubna, řešit hlavně vztahy se svými nejbližšími. Těm není zrovna po chuti, jak trávíš poslední měsíce. Pokud neděláš nic nekalého nebo extrémně nezdravého, nenech si do svého volného času ani do své práce vůbec mluvit. Je to jen tvoje věc.

Novoluní 20. dubna pro tebe taky nebude nejjednodušší. Vysoce pravděpodobné jsou velké změny a zvraty, a to prakticky ve všech životních oblastech. Ať už se bude dít cokoli, neklesej na mysli. Všechno se zase ustálí a bude dobře.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci budou v práci v jednom kole. Slíbili pomoc nad rámec svých povinností a během dubna zjistí, že si toho na sebe naložili přespříliš. Omluv se, když nebudeš stíhat a bude ti to dělat problémy. Jsi prostě taky jenom člověk.

Do 11. dubna si užívej pozornosti, která se ti dostává, ať už od rodiny, kolegů, nebo třeba náhodných kolemjdoucích. Díky Venuši budeš naprosto nepřehlédnutelná a tvůj šarm odzbrojí i toho největšího bručouna. Úplněk 20. dubna pak bude znamenat ukončení něčeho, co pro tebe mělo v životě ohromnou váhu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci, kteří mají děti, si v dubnu projdou takovým menším osobním peklem. S potomky to bude často k nevydržení. Ti menší chvíli neposedí, ti starší budou drzejší než obvykle. Srovnej je do latě dřív, než bude pozdě.

Novoluní 20. dubna ti do cesty přihraje ještě další záležitosti, které se nebudou dát přehlédnout. Potkáš někoho, kdo bude důležitý pro tvou budoucnost, může přijít i nečekaná nabídka práce, nad kterou si budeš lámat hlavu. Vykročit z komfortní zóny se v tomhle případě vyplatí!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Tvoje bydlení pro tebe bude v dubnu starost číslo jedna. Budeš ho chtít zkrášlovat a zútulňovat, nadšení bude bohužel brzdit tvoje drahá polovička, které se tvoje snažení nebude úplně zamlouvat. Nenech si zkazit náladu, ale zároveň neorganizuj podobu celé domácnosti sama.

V posledních deseti dnech měsíce budeš víc cestovat, i když třeba jen na krátké vzdálenosti, hlavně kvůli práci. Vůbec nebude jednoduché tě zastihnout v klidu, už brzy ale poznáš, že se to všechno vyplatilo.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi by se měli snažit, aby v dubnu příliš nevyčnívali z davu, jak je jejich zvykem a přirozeností. Mohlo by se totiž snadno stát, že by přišli k úrazu nebo problému, jehož řešení by se táhlo dlouho.

Když se budeš držet trošku zkrátka, může se na tebe usmát i štěstí v práci a můžeš si přijít na lepší pozici i peníze. I tady ale platí, že by ses neměla předvádět a dávat ostatním najevo, že „jsi tady šéf“.

Možná se setkáš s nějakou nepěknou pomluvou od někoho, od koho bys to ani v nejmenším nečekala. Proti takovým lidem a jejich praktikám toho moc nezmůžeš, nejlíp proto uděláš, když si toho nebudeš všímat a nebudeš se s tím trápit.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny se v dubnu zamyslí hlavně nad tím, jestli jsou za svou práci hodnocené tak, jak by si přály. Pokud dospěješ k tomu, že si zasloužíš víc, navrhni šéfovi zvýšení, nebo se porozhlédni někde, kde tvoje schopnosti a zkušenosti ocení.

Je docela velká šance, že se k tobě dostanou peníze, se kterými jsi nepočítala. Buď si za ně dopřej hezkou dovolenou, abys načerpala potřebnou energii do další práce, nebo si je schovej na spořák a ušetři na něco, co bude později stát za to a co ti udělá opravdovou radost.

shutterstock_2130878285.jpg

V dubnu se toho bude dít spousta. Koukni, jak na tom budeš ty!
Shutterstock
Koukni na levné letenky. Dovolená by ti prospěla!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pokud s někým randíš a něco si od toho slibuješ, nejspíš budeš pěkně zklamaná. Protějšek, který ti padl do oka, se totiž buď s vysvětlením odmlčí, nebo dokonce vsadí na ghosting. Nezaobírej se tím dlouho. Když se pár dní sám neozve, prostě o nic nestojí. Ještě v dubnu budeš mít příležitost seznámit se s někým mnohem perspektivnějším.

V práci se drž spíš zpátky, ať zbytečně nepopudíš šéfa. V tomhle období by se to fakt nemuselo vyplatit. To samé se týká i těch, kteří nastupují do nového zaměstnání nebo nabírají nového klienta. Vtípky si nech na později, až se trochu poznáte. Teď by sis tím mohla akorát zavařit.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Jestli máš pocit, že jsou tvoje vztahy s blízkými na bodu mrazu, pak věř, že tomu tak opravdu je. Těžko říct, čí je to vina, ale to, že se s někým neshodneš na jedné věci, nemusí znamenat, že už byste se nikdy neměli o ničem bavit. Udělej první krok k nápravě, ať už jde o partnera, kamarádku, nebo rodiče, a uvidíš, že toho nebudeš litovat.

Novoluní 20. dubna ti otevírá cestu k nové práci, která tě hned od počátku nadchne. Je jenom na tobě, jak se k výzvě postavíš a jestli opustíš komfortní zónu, ve které ses držela dlouhé roky. Čeká tě pár cest spojených s prací, tak si při nich udělej i nějakou tu radůstku. Zasloužíš si to!

Střelec (23. 11. – 22. 12.)

Střelci budou mít zaječí úmysly – budou chtít prchnout z nevyhovujícího vztahu, bydlení, někteří dokonce zatouží po životě v cizině. Pokud tě ve stávající situaci nic nedrží, splň si sen, i kdybys tomu měla něco obětovat. Bude to fajn!

Kromě úprku zaostři taky na finance. Neutrácej za zbytečnosti, které ti udělají radost jen na chvilku. Peníze by ti pak mohly chybět, až je budeš potřebovat na něco důležitého. Vůbec se nesnaž riskovat – nevsázej a neinvestuj. Tenhle měsíc to není nejlepší nápad.

Kozoroh (23. 12. – 20. 1.)

U Kozorohů je to docela jasné. Pokud jsi ve stávající práci ještě nedala výpověď, pravděpodobně se k tomu schyluje. A tobě to jenom prospěje. Jestli jsi měla delší dobu dojem, že se s tebou zachází, jak ti to není příjemné, prostě odejdi. Nápadů a energie máš na rozdávání a uchytíš se!

Aspoň ve vztazích to bude v dubnu na pohodu. Nehrozí žádné vážnější komplikace ani hádky. Domů si budeš chodit odpočinout a partner pochopí, že potřebuješ jeho podporu. Vždyť moc dobře ví, že ji umíš vracet, když o ni stojí zase on.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři poslední dobou nevědí, co se sebou. V dubnu kvůli tomu u nich může propuknout nezanedbatelný psychický problém, který může vyústit až v deprese nebo úzkosti. Účinnou obranou můžou v téhle fázi být ještě tvoje koníčky. Vyhraď si čas pro sebe, dovol si vypnout a uvidíš, že pak se bude všechno řešit snáz.

Netlač na sebe ani v oblasti vztahů. Do ničeho se nenuť a dej na svou intuici. Pokud se ti nechce na druhou schůzku s novým objevem, prostě ji odlož na jindy, na neurčito nebo nadobro. Jen mu to vysvětli, ať nemá pocit, že udělal něco špatně.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby budou mít celý měsíc na očích růžové brýle, což jim sice navodí dobrou náladu, pokud je ale nesundají včas, nebudou se stačit divit, co se kolem nich děje. Srovnej si děti, než ti začnou skákat po hlavě, i partnera, který nejspíš začal trávit víc času někde jinde s někým jiným.

Dávej si extra pozor na peníze a neutrácej. Už příští měsíc bys hořce litovala, vypadá to totiž, že se blíží nečekaný výdaj. Stejně tak opatrná buď na svoje končetiny, na nichž se z nepozornosti může udát ledacos, co má dlouhodobé následky.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články