Elektrokola nabízí speciální design a barvy pro dámy. Objevte ty nejhezčí!

|
01. 09. 2021
|
Milujete akci a pohyb na čerstvém vzduchu vám není cizí? Pokud navíc patříte k něžnému pohlaví, jistě pečujete i o svou kondičku a dokonalou postavu.

V sedle dámského elektrokola to navíc bude zábava, při které vám to navíc bude i slušet! Objevte svět cyklistiky pro ženy a osedlejte si dokonalé dámské elektrokolo, v jehož sedle budete stylová a rozhodně IN.

Cyklistika je ženského rodu

A je povznášející, že na to začali ve velkém myslet i výrobci elektrokol, a s osobitostí sobě vlastní si začali předcházet i ženské pohlaví. Není na tom přece nic podivného, že ženám záleží na tom, aby se líbily a slušelo jim to za každé situace. A to i v případě, že se rozhodnou vyjet si vstříc relaxaci, kondici, odpočinku či adrenalinu v sedle elektrokola.

Výrobci elektrokol tak přichází se speciální kategorií dámských elektrokol, které jsou uzpůsobeny ženskému pohlaví nejen po technické stránce, ale také po té designové. Ty tam jsou doby pouze univerzálních řad elektrokol, ze kterých bylo občas dost obtížné vybrat si model ryze pro něžné pohlaví. Nyní si každá cyklistka může vybírat z bohaté nabídky dámských elektrokol, které zdobí stejně skvělé jízdní vlastnosti jako ostatní elektrokola. Nejenom pánská ale i elektrokola dámská jsou tak vyšperkovaná o moderní a atraktivní design, který uspokojí i touhu ženy po estetice a kráse i ve sportovním světě.

V sedle dámského elektrokola můžete zazářit ve městě i v přírodě

Ať už toužíte po dámském elektrokole, s nímž budete křižovat městské cyklostezky, objevovat kouzlo polních pěšinek za městem nebo vyrazíte za cyklistickým dobrodružstvím při jízdách v náročném a adrenalinovém terénu jisté je, že rozhodně zazáříte i jako sportovkyně cyklistka. Výrobci totiž při výrobě dámských elektrokol respektují specifika ženské postavy, a vy si tak můžete užívat jezdeckého pohodlí a komfortu na dámském horském elektrokole, elektrokole trekingovém i městském modelu.

Kromě atraktivních pastelových barev zářivých a výrazných tónů, stejně jako ladně elegantních a umírněných odstínů si můžete vybírat i z dámských modelů elektrokol zajímavých tvarů, jejichž design podtrhne vaši lásku k cyklistice. Protože výrobci elektrokol ví, že mají ženy od přírody jinou tělesnou konstituci než muži, respektují tento fakt právě dámská elektrokola a jejich rám má upravenou geometrii, která umožňuje ženám pohodlné nasedání i sesedání z elektrokola, a hlavně i samotná jízda je mnohem příjemnější.

 

Dámská elektrokola jsou také vybavena užšími řídítky, kratším představcem a menším sedlem specifického tvaru. Jedním z nejoblíbenějších modelů dámského horského elektrokola je Crussis E-Guera 7.6. Toto růžové elektrokolo vévodí příčkám prodejnosti již několik let a každý rok dojde jen k lehké změně designu tohoto elektrokola. Oblíbeným modelem je i Apache Yamka, který se dělá hned v několika typech provedení lišících se nejen barvou, ale i výbavou. Jezdkyním, které preferují jízdu spíše po zpevněném povrchu jako je například silnice nebo polní cesta, bude jistě vyhovovat některý z oblíbených krosových či trekingových modelů jako je například model Crussis E-Cross 7.6 či model Apache Matta.

ruzove_kolo.jpg

 

Atraktivní dámská elektrokola

I když je pro každou ženu důležitá ladnost, a především dokonalý vzhled, rozhodně jsou pro spokojenou jízdu na elektrokole, kterou si budete chtít užívat a zopakovat zas a znovu, klíčové jen ty nejlepší jízdní vlastnosti dámského elektrokola.

A my naštěstí máme pro každou cyklistku dobrou zprávu. Na trhu najdete hned několik kvalitních a osvědčených výrobců elektrokol, kteří elektrokola vybaví nejen těmi nejšpičkovějšími komponenty, ale myslí také na design a barevnou atraktivitu každého dámského elektrokola. Žádná cyklistka tak nebude mít problém sladit svůj outfit a helmu na kolo s novým dámským elektrokolem, a to po barevné ani designové stránce. Ať už vyznáváte nenápadné vzory či nápadité a divoké ornamenty a osobitý styl, najít to pravé dámské kolo v rytmu moderní doby už nebude žádný problém. A sladit elektrokolo můžete i s cyklistickou přilbou, cyklistickým dresem či správným cyklo obutím.

A které značky se pyšní tím, že myslí na ženy cyklistky po všech stránkách? Atraktivní design nabízí dámská elektrokola Crussis, Haibike, Apache i Winora, což ve spojení s kvalitou a špičkově odvedenou prací slibuje dokonalý jízdní zážitek po všech stránkách.

Související články