Horoskop na 17. týden roku 2023: Raci začnou uvažovat o nové práci, Váhy o partnerovi

Shutterstock
|
24. 04. 2023
|
Duben se přehoupnul do poslední části. To ale neznamená, že pro tebe nemáme další horoskop! Jak si během týdne povedou Berani a na co by měli dát pozor Lvi?

Beran (21. 3. – 21. 4.)


Berani začnou týden poněkud rozpačitě. V práci je čeká důležitá porada s prezentací. Ta se jim ale nepovede tak, jak si plánovali. Kolegové tě podrží a šéf nějaký ten přešlap přehlédne. Příště to ale bude chtít lepší přípravu!

Býk (22. 4. – 21. 5.)


Býci budou během týdne řešit nepříjemnou finanční záležitost. Pravděpodobně jsi půjčila peníze někomu, kdo se ukázal, jako nepříliš zodpovědný člověk. Dostat z něj vypůjčené finance nebude ani trochu jednoduché. Až budeš příště někomu půjčovat, sepište spolu alespoň jednoduchou smlouvu!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)


Blíženci budou během týdne pracovat na důležitém úkolu. Šéf v tobě vidí velký potenciál a ty uděláš maximum pro to, abys ho nepromarnila. Čekají tě náročné dny, pokud ale všechno dotáhneš do konce, zasloužená odměna tě nemine.

Rak (22. 6. – 22. 7.)


Stávající práce tě už posledních několik měsíců nepředstavitelným způsobem ubíjí a ničí. Proto začneš přemýšlet o její změně. O šikovné a zkušené lidi je velký zájem, máš proto perfektní vyjednávací pozici. Neboj si říct o vyšší plat, který jde ruku v ruce s nabytými zkušenostmi.

Lev (23. 7. – 22. 8.)


Lvy do postele připoutala jarní viróza. I když ses letos starala o svoje zažívání, kde máš uloženou naprostou většinu imunitního systému a propadla jsi dokonce kouzlu otužování, stejně si na tebe nemoc přišla. Naštěstí nepůjde o nic, co bys nezvládla s pomocí vitamínů a horkého čaje.

Panna (23. 8. – 22. 9.)


I když ses nedávno vrátila ze zasloužené dovolené, množství úkolů ti na prožité zážitky dalo poměrně rychle zapomenout. Dneska už vlastně ani nevíš, že jsi někde byla. Není proto ideální doba naplánovat nové dobrodružství? Zvaž svoje finanční možností a mrkni na nějaké last minute zájezdy.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)


Současný vztah ti víc bere, než dává. Už delší dobou si proto pohráváš s myšlenkou na nevěru. Ta ale ve finále nic moc neřeší. Ideální by bylo vyložit karty na stůl. Tvoje drahá polovička možná vůbec netuší, že se v současném vztahu trápíš.

Štír (24. 10. – 22. 11.)


Štíři se z dovolené vrátili plní nové energie i nezapomenutelných zážitků. Stejně se ale necítí odpočinutí tak, jak si původně představovali. Příště to bude chtít opustit zajeté koleje ne více (tý)dnů. Ať ten výlet stojí za to!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)


Střelcům připadá, že se poslední dobou plácají světem od ničeho k ničemu. Práce je nebaví a nenaplňuje a ani doma to není zrovna dvakrát ideální. Začni stavět samu sebe na první místo a dělej si radost nejrůznějšími maličkostmi. Pokud nebudeš spokojená ty, nebude spokojené ani tvoje okolí.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

 

Kozorozi budou řešit menší neshodu s partnerem. Vlastně se pohádáte kvůli naprosté prkotině, o které jste ale doteď odmítali mluvit. Upřímná rozprava vám oběma bodne. A následné usmiřování bude ještě o to bouřlivější.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)


Vodnáři si užívají čerstvě nabyté svobody. Už delší dobu se totiž v předchozím vztahu trápili, ale neměli dost odvahy, aby ho ukončili. Protože jsi v tomhle vztahu nebyla sama, posbírala jsi poslední síly a dala partnerovi vale. Obrovský příliv štěstí a svobody tě skoro až překvapí. Tvoje rozhodnutí bylo správné.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

 

Ryby se v poslední době potácejí od ničeho k ničemu. Nic je nebaví ani nenaplňuje. Před sebou vidí jen hromadu náročných a neodbavených úkolů, na které ale bohužel nemají dost sil ani energie. Neuvažovala jsi o návštěvě terapeuta nebo psychologa? Bacha, ať tenhle stav nepřeroste do deprese!

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho pro jistotu raději vyškrtla z kalendáře?

Zdroj

Související články