Čínský horoskop na 46. víkend roku 2022: Kozy budou dovádět, Tygři vyčítat

Shutterstock
|
18. 11. 2022
|
Máme tady předposlední listopadový víkend a nový horoskop! Jak si nadcházející dny volna užijí Draci a na co se můžou těšit Hadi? Čti dál a dozvíš se to!

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

Krysy si na víkend naplánují důležitý úkol. Po náročném pracovním týdnu se budou věnovat odpočinku a relaxaci. Do úklidu zapojí ostatní členy rodiny a ony si vyšetří čas samy pro sebe. Neměj výčitky! Odpočinek potřebuješ. Další pracovní týden totiž nebude o moc lepší.

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Buvoli víkend tak trošku proflákají. I když si vymysleli spoustu úkolů, které plánovali odbavit, nakonec skončí v posteli s dobrou knížkou nebo s pizzou u televize a oblíbeného seriálu. Po víkendu na sebe sice nebudeš pyšná, na druhou stranu zhodnotíš, že trocha prokrastinace ještě nikdy nikoho nezabila.

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

Tygři se o víkendu nevyhnou menší partnerské rozepři. Vytočí je maličkost, ale problém, který budou s drahou polovičkou řešit, maličkostí rozhodně není. Partnerovi budeš vyčítat věci ze současnosti, zcela neférově ale zabrousíš taky do minulosti a vytáhneš ze skříně dávné kostlivce. Nepoděkuje ti…

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

Zajíci budou o víkendu nesmírně aktivní. Protože se rozhodli pro prodloužený víkend, vyrazí na hory, kde chtějí spojit túry a wellness. Po víkendu se do práce vrátíš jako znovuzrozená. Tyhle čtyři dny ti náramně bodnou, proto si je dopřávej častěji. Samozřejmě s ohledem na aktuální možnosti a pracovní vytížení.

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Draci o víkendu zahájí vánoční úklid. Naštěstí budou mít po ruce „vánoční skřítky“ v roli pomocníků. Během dvou víkendových dnů se ti podaří vysmejčit všechny zapomenuté kouty a ladem nenecháš ani skříně s oblečením nebo šuplíky plné dávno zapomenutých zbytečností. Na konci víkendu ze sebe budeš mít skvělý pocit!

Had – 1965, 1977, 1989, …

Budeš řešit menší neshodu v rodině, která ale vyžaduje tvůj osobní zásah. Někteří členové si totiž myslí, že si k těm dříve narozeným můžou dovolit všechno. Rázně jim ukážeš, kde je jejich místo a jak by se měli správně chovat. Pochopí to, ale pravděpodobně se urazí.

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Koně budou během víkendu převlékat interiér do vánočního kabátku. Partner sice nebude chtít zrovna dvakrát spolupracovat, nakonec ho ale přesvědčíš. Přiloží ruku k dílu a výsledek bude jednoduše úchvatný. Tohle období miluješ, tak si ho nenech nikým a ničím pokazit.

Koza – 1967, 1979, 1991, …

Kozy budou o víkendu doslova jako utržené z řetězu. Všude jich bude plno a nenajde se nikdo, kdo by jejich nakažlivé náladě odolal. Jsi ráda středem pozornosti a tenhle víkend si to náležitě užiješ. Jen se nevydej z veškeré energie. Během následujícího týdne ji budeš potřebovat.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

Opice budou o víkendu marodit. Skolí je klasická podzimní viróza, která je na pár dnů upoutá na lůžko. Naštěstí nepůjde o nic, co by nespravil poctivý vývar, horký čaj se zázvorem a medem a pár dnů odpočinku. Tvoje imunita pracuje výborně a s nemocí si poradí i bez návštěvy lékaře.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

Kohouti o víkendu zažijí menší šok. Zastaví se u nich na návštěvě někdo, koho rozhodně nečekali. I když půjde o návštěvu nezvanou, společné setkání vám oběma prospěje. Pravděpodobně půjde o dobrého známého, se kterým tě pojí dlouhá minulost. Zavzpomínejte na staré dobré časy!

Pes – 1970, 1982, 1994, …

Psi budou během víkendu dotahovat pracovní resty. V práci toho totiž mají nad hlavu a činnost o víkendu je jediným způsobem, jak se šéfovi zavděčit. Ten tě dostává pod tlak, což ti ale nevadí. Určitou dávku stresu totiž potřebuješ k tomu, abys fungovala na 100 %! Jen to s tím stresem nepřeháněj. Dost nepěkně se totiž dokáže podepsat na tvém fyzickém zdraví.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

Během dnů volna se budeš zlobit s nejmenšími členy domácnosti. Poslední dny ti dávají pořádně zabrat a občas bys je nejradši nacpala do nejbližšího babyboxu. Na ten jsou ale už příliš velcí, proto hledáš jiné možnosti, jak na to, aby ti z příbytku neudělali kůlničku na dříví. Všechno ti ale vynahradí jedno objetí nebo ten moment, kdy děti spokojeně usnou a ty si můžeš otevřít zaslouženou lahvinku.

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se, nebo už netrpělivě vyhlížíš pondělí?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články