Čínský horoskop na 43. víkend roku 2022: Opice budou výletovat, Kozy marodit

Shutterstock
|
28. 10. 2022
|
Do dalšího víkendu zbývá posledních pár hodin. Nejvyšší čas pročíst nový čínský horoskop! Jak si dny volna užijí Krysy a co čeká na Tygry?

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

Krysy budou o víkendu dohánět pracovní resty. Přes týden jsi totiž musela zaskakovat za nemocné kolegy, takže jsi odbavila jen ty nejnutnější úkoly. Těm zbývajícím budeš muset věnovat dva víkendové dny, které bys jinak pravděpodobně strávila někde na horách s  nejbližšími.

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Buvoli si víkend užijí na maximum. Naplánují totiž výlet přesně podle vlastních představ. Je úplně jedno, jestli se vydáš zdolávat horské masivy, nebo sbalíš kámošky a naordinujete si dvoudenní wellness pobyt. Během dvou dnů volna si perfektně odpočineš a načerpáš novou energii.

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

Tygři si o víkendu dopřejí pořádnou celotělovou masáž. Ačkoliv nemáš zrovna dvakrát v lásce, když se tě dotýká někdo cizí, signály těla tě donutily hledat způsob, jak mu ulehčit a ubrat pár let. Pokud sis zarezervovala thajskou masáž, bezprostředně po ní se budeš cítit jako zbitá, nesmírně se ti ale uleví.

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

Zajíci zažijí o víkendu menší šok. Blízký přítel je totiž bude konfrontovat se zprávou, kterou by od něj rozhodně nečekali. Ovládej svoji mimiku, a pokud budeš zmíněnou informací nepříjemně zaskočená, rozhodně to na sobě nedej znát!

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Draci si na víkend naplánovali větší podzimní úklid. Vánoce jsou totiž za dveřmi a nechávat všechno na advent není nic pro ně. Do úklidu zapřáhneš i ostatní členy rodiny, kteří se sice budou vymlouvat a všelijak cukat, nakonec ti ale se zútulňováním příbytku pomůžou.

Had – 1965, 1977, 1989, …

Hadi budou o víkendu odpočívat. Po pracovním týdnu jsou totiž nesmírně vyčerpaní a psychicky unavení. Pokud ti to tvoje tělo dovolí, nezůstávej v posteli, ale naordinuj si aktivní odpočinek v přírodě. Počasí ti bude hrát do karet, tak si ještě babí léto užij na maximum.

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Koně budou o víkendu slavit. Čeká je menší rodinná sešlost, na kterou se dlouho a zodpovědně připravovali. Oslavenec je jim totiž velmi blízký, tak se pro něj rozhodli připravit nejedno překvapení. Jejich plány vyjdou na jedničku a dotyčný bude nejen překvapený, ale taky potěšený.

Koza – 1967, 1979, 1991, …

Už na konci pracovního týdne jsi cítila, že zdravotně na tom nejsi nejlépe. Víkend proto proležíš v posteli. Naštěstí nepůjde o nic, co by nespravil horký čaj s medem a zázvorem a pár dnů odpočinku. Do práce nespěchej. Když ti v pondělí nebude líp, lenošení si zkrátka protáhni.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

Prodloužený víkend rozhodně nestrávíš mezi čtyřmi stěnami. Protože miluješ přírodu a pestrobarevný podzim, sbalíš batoh, rodinku a vyrazíš na dlouhý a vydatný výlet po naší krásné domovině. Na cestě tě čeká spousta zážitků i nejedno překvapení.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

Kohouti věnují víkend sebevzdělání. Moc dobře totiž ví, že investice do vlastního rozvoje je tou nejlepší. Ať už se zdokonaluješ ve stávající dovednosti, nebo ses rozhodla poznat něco nového, nabyté zkušenosti rozhodně uplatníš v budoucnu.

Pes – 1970, 1982, 1994, …       

Psi víkend tak trochu proflákají. Nechce se jim totiž výletovat, ani zvelebovat příbytek. Dva nebo tři dny volna ještě nikdy nikoho nezabily. Tak si to zbytečně nevyčítej a konečně se vrhni na knížku, na kterou jsi dosud neměla čas. Menší lenošení ti bodne a do práce v pondělí napochoduješ jako znovuzrozená.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

Vepře čeká víkend plný adrenalinové zábavy. Pokud jsi od přátel dostala skok padákem, rozhodně nenech tenhle zážitek propadnout. Čeká tě spíš kurz potápění nebo jízda v nadupaném supersportu? Tak či onak, víkend si užiješ na jedničku a ještě dlouho na něj budeš vzpomínat.

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se, nebo už netrpělivě vyhlížíš pondělí?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články